DESPRE NOI

SERVICII


Horia Bogdan
fotograf / trainer PhotoLife

Horia este fotograf din 2007, însă a stat puțin mai departe de lumea fotografică din România, preferând ca în primii lui ani de activitate să călătorească și să interacționeze cât mai des cu fotografi, iubitori de natură sau reviste din afara țării. Poate că acesta este motivul pentru care majoritatea imaginilor pe care le-a publicat se regăsesc în reviste sau publicații precum: Digital Camera World (UK), Amateur Photographer (UK), Digital Camera Magazine (UK), Popular Photography (USA), DSLR User (UK), Digital Camera Essentials (UK), Digital Photographer (UK), Foto4All (RO) și Photo Travel (RO).


În 2012 a reușit să obțină un loc doi la Epson International Photographic Pano Awards și a vernisat până acum o primă expoziție foto ce a avut ca temă Irlanda de Nord. A participat la mai multe expoziții de grup, a publicat imagini în albume despre natură și este membru fondator Forona (Organizația Fotografilor de Natură din România).

Din 2014 este co-trainer la PhotoLife, unde a organizat alături de Dan Dinu mai multe ture foto, bazate în special pe zonele din Marea Britanie (Irlanda de Nord, Scoția și Dorset).


Mai multe informații puteți găsi pe www.horia-bogdan.com.


ECHIPA & LECTORII


PARTENERI

SUSTINEM