DESPRE NOI

SERVICII


Luiza Boldeanu
fotograf / asistent & trainer Pho..

Luiza a început să fotografieze din 2007, când s-a hotărât să ia cu ea imagini cu întâmplări și oameni de prin numeroasele țări pe care le-a vizitat. Fotografia documentară o atrage poate cel mai mult, însă nu a lăsat deoparte nici alte genuri fotografice, cum ar fi portretul fine-art și fotografia conceptuală. În periplurile ei fotografice a portretizat oameni și locuri din: România, Nepal, Argentina, India, Vietnam, Indonezia, Sri Lanka, Thailanda și alte țări mai mult sau mai puțin exotice.

 

Până în prezent a realizat două expoziții personale și a participat la mai multe expoziții de grup. A publicat fotografii, articole și interviuri în variantele online ale revistelor sau site-urilor National Geographic, Foto4all, www.nikonisti.ro, MyPortraitHub.com, Professional Photography UK și Vogue Italia.

 

A ajuns printre finaliști la Sony Photography Awards, locul trei la National Award cu o imagine din proiectul “Identities”, realizat în colaborare cu Tina Genovia Obreja. Proiectul a avut 7 expoziții naționale și internaționale și numeroase publicații în presa de profil atât din țară cât și din afară.

 

Din 2014 este trainer la PhotoLife și susține cursuri și workshop-uri despre fotografia cu oameni, dar și ture foto în diverse zone.

 

Mai multe imagini și informații puteți găsi pe www.luiza-boldeanu-photography.com


ECHIPA & LECTORII


PARTENERI

SUSTINEM