workshop foto

SERVICII


Descoperă unele dintre cele mai spectaculoase locuri din țară cu ajutorul workshop-urilor de fotografie create special pentru tine și învață în ritmul tău, alături de trainerii noștri.

24
Ian 2013

Cetati medievale OLD

Viscri / Mesendorf / Sighisoara
1
LOCURI
1050
LEI
Durata
4 zile
Zona
Viscri, Saschiz, Sighisoara
Tematica
Arhitectura si peisaj rural

Istoria medievala a Transilvaniei are multe povesti, despre fapte eroice, despre lupte crancene si uneori despre tradari, iar toate acestea se impletesc in ceea ce a mai ramas inca in picioare. Haideti sa descoperim impreuna cetatile sasilor, locuitori ai acestor tinuturi ce au marcat considerabil fiecare zona prin care au trecut. Incepand cu Viscri si continuand cu Crit, Mesendorf, Saschiz si Sighisoara vom descoperi sate mai putin umblate, biserici fortificate, ruine stinghere si spectaculoase cetati medievale.Informatii importante si utile:


 • taxa include masa si cazarea, in camere cu baie, pe toata durata workshop-ului
 • locatii de fotografiere cu acces facil si vizitarea mai multor sate cu potential fotografic
 • sedinta speciala pentru feedback pe imaginile realizate
 • curatarea gratuita a senzorului pentru participanti

 • trainer cu experienta de 7 ani in sustinerea de cursuri si workshop-uri

 • echipamente foto la preturi speciale de la parteneri

 

Workshop-ul pe care il sustinem are trei parti distincte. Prima dintre ele, este una teoretica si va fi prezentata in prima seara cu ajutorul unui videoproiector, sub forma unui slideshow cu informatii, fotografii si studii de caz. A doua parte este una practica si consta in doua ture foto pe teren de cate o zi, pentru a fotografia peisajul rural interesant al zonei sasesti, bisericile fortificate si oamenii locului. Ultima parte este una in care vom putea vizualiza imaginile create si veti putea primi un feedback. De asemenea vom discuta despre oportunitatile ivite pe parcursul turelor. Pe langa toate acestea, vor mai fi bineinteles videoproiectii si discutii despre tehnici de editare a imaginilor si despre arhivarea si indexarea acestora.

 

OPORTUNITATI FOTOGRAFICE


Pe parcursul workshop-ului vom fotografia minunatele biserici fortificate ale sasilor, dar si casele traditionale atat de bine conservate in Viscri. Peisajele rurale si oamenii la diferite treburi ne vor insoti pe toata durata celor doua zile de fotografiat. O sedinta aparte in ora albastra o vom dedica cetatii medievale a Sighisoarei, unde ne vom putea bucura de lumina frumoasa a orasului. Bisericile fortificate din Viscri si Saschiz vor putea fi fotografiate atat din interior cat si din exterior, iar in ambele sate, cat si la Mesendorf vom fotografia si de pe dealurile din apropiere, din niste puncte de belvedere interesante. Prin fata obiectivului vor mai trece si satele Crit si Cloasterf, si ele avand biserici fortificate destul de bine conservate, dar si ruinele cetatii de la Saschiz. Trei dintre obiectivele noastre din acest workshop: Viscri, Saschiz si Sighisoara sunt incluse pe lista Patrimoniului UNESCO.

 

DESPRE TRAINER


Dan Dinu va fi alaturi de voi pe toata perioada workshop-ului si va va indruma permanent. Puneti intrebari, implicati-va activ si folositi timpul la maxim. Intr-o astfel de intalnire nu trebuie sa existe timpi morti asa ca orice minut trebuie sa treaca in avantajul vostru. Experienta trainer-ului in practicarea fotografiei de peisaj rural va fi utila pentru a invata micile trucuri care fac diferenta intre o fotografie obisnuita si un deosebita.

 

Mai multe detalii despre trainer gasiti pe www.dandinu.net

 

AVANTAJE SI BENEFICII


Special pentru voi am pus in cursurile PHOTOLIFE experienta din 2007 si pana astazi, a lui Dan Dinu in sustinerea cursurilor de fotografie si a workshop-urilor si beneficiile asigurate de cei mai buni parteneri din domeniu.

 

 • Participantii la workshop beneficiaza de preturi speciale de la partenerii nostrii, si pot achizitiona camere foto si obiective oferite de Nikon, trepiede de la Manfrotto si Gitzo, genti si rucsaci foto de la Kata  si National Geographic, oferite de Photo Set-up.

 

 • Pe durata unei luni, participantii beneficieaza de preturi promotionale la anumite produse din magazinul www.f64.ro.

 

 •  Participantii primesc pe o perioada nelimitata un discount de 30% pentru orice serviciu de inramare profesionala comandat pe site-ul www.arta-inramarii.ro.

 

 • La workshop participantii pot invata cum se curata senzorul aparatului foto si pot beneficia de o curatare gratuita.

 

 • Participantii la workshop primesc un discount de 20% pentru orice imprimare realizata la Studioul Foto Cosmos, www.cosmosfoto.ro.

 

 • La final fiecare participant primeste o diploma care adevereste ca a urmat acest workshop si toate materialele prezentate.

 

 • Cei care au urmat un alt curs sau un workshop impreuna cu noi primesc un discount de 50 de lei la urmatorul serviciu accesat pe PHOTOLIFE, cu cateva exceptii, acolo unde este specificat altfel.

 

Pentru orice alta informatie va stam la dispozitie pe mail sau la numarul de telefon 0733/081031 (Dan Dinu)

Istoria cetatilor fortificate transilvanene, incepe odata cu colonizarea sasilor, initiata de regele Geza al II-lea (1141-1162) al Ungariei. Aceasta colonizare a fost justificata prin ratiuni de ordin economic si militar. Timp de cateva decenii, sarcina principala a colonistilor germani a fost apararea granitei Regatului Ungar din sudul Transilvaniei. Procesul colonizarii germane a continuat pana spre sfarsitul secolului al XIII-lea.

 

Bisericile fortificate, simbol al sasilor din Transilvania, au fost construite pentru a putea apara edificiile de cult impotriva invaziilor tatare. Acestea se gasesc in special in zona judetelor Brasov, Sibiu si Mures. Dintre toate bisericile fortificate, sapte se regasesc si in lista Patrimoniului Unesco (Viscri si Prejmer in judetul Brasov, Biertan si Valea Viilor in Sibiu, Saschiz in Mures, Calnic in Alba si Darjiu in Harghita). Mai trebuie mentionata tot in aceasta lista si Cetatea medievala Sighisoara.

 

Viscri

 

Satul este unul dintre cele mai bine pastrate sate sasesti, arhitectura locului fiind foarte bine conservata. Biserica dateaza din secolul XIII si a fost construita pe baza unei bazilici romane ce data din seculul XII. Ansamblul bisericii evanghelice fortificate este format din biserică, incinta fortificata, cu drum de aparare, doua turnuri, două bastioane si turn de poarta. Biserica a fost construita de secui si ulterior a fost preluata de sasi. Fortificatia a fost facuta in secolul al XV-lea, cand a fost transformata intr-o biserica fortificata cu turnuri, bastioane si doua ziduri de apărare.

 

Saschiz

 

Satul este atestat documentar din anii 1308-1310. Localitatea a fost populata de secui pana la sfarsitul secolului al XIII-lea, cand a devenit o localitate populata preponderent de sasi. In trecut, Saschiz a rivalizat chiar cu Sighisoara, care in acea vreme era capitala sasilor din Transilvania. Lucrarile de constructie ale bisericii au inceput in 1493 si au fost terminate, ca biserica fortificata, in prima jumatate a secolului al XIV-lea. Turnul si biserica mica au ajuns sa aiba infatisarea actuala in anul 1677.

 

Sighisoara

 

Orasul a fost intemeiata de colonistii germani pe o mai veche vatra locuita, iar prima atestare documentara este din 1280. In decursul anilor cetatea nu a fost scutita de asedii, primul fiind odata cu marea navalire tatara din 1241, pe cand cetatea inca nu era fortificata. Constructia zidului cetatii, care are o lungime de 950 m, a inceput in 1350. Inaltimea initiala a fost de 4m, iar in secolul XV a fost inaltat cu inca 3-4m. A avut paisprezece turnuri (care apartineau fiecare cate unei bresle) si patru bastioane. In prezent mai exista noua turnuri si trei bastioane, dintre care cel mai reprezentativ este Turnul cu Ceas.

Dupa ce ati citit toate informatiile si v-ati inscris la workshop, o sa primiti un mail de confirmare si un altul cu toate informatiile necesare legate de locul de intalnire, posibilitati de transport si alte informatii utile.

CAZARE SI MASA

 

Cazarea se face la o pensiune in Sighisoara, in camere cu doua paturi sau in apartamente spatioase de trei locuri, iar videoproiectiile si intreaga activitate se vor desfasura intr-o sala amenajata in acest scop.

Masa se serveste la pensiune si include toate mesele incepand cu joi seara si terminand cu duminica la pranz.

TRANSPORT

 

In curand...

 

ECHIPAMENT

 

Pentru o buna desfasurare a activitatilor va rugam sa tineti cont de echipamentul necesar pentru acest workshop. In privinta echipamentului fotografic sunt necesare un aparat de fotografiat compact sau DSLR. Cei ce au mai multe obiective pot sa le aduca pentru ca peisajul zonei permite fotografierea cu orice focala iar abordarile sunt total diferite. Alte accesorii utile: filtre, in special polarizare si gradual neutru (o sa puteti studia aceste filtre la partea practica), acumulatori de rezerva, carduri pentru stocarea imaginilor, trepied si un rucsac pentru transport in care sa poata intra si cateva obiecte personale (geaca, sticla cu apa, etc.). Cei care detin un laptop sunt rugati sa il aduca pentru usurarea sedintelor de selectare a imaginilor.

In privinta echipamentului personal, tura de fotografiere necesita un echipament adecvat. Este necesara in primul rand o pereche de bocanci sau ghete comode pentru zonele de sat si pentru siguranta deplasarii. Foarte necesara este o geaca, care sa va fereasca de ninsoare si vant. In principiu in perioada desfasurarii workshop-ului este frig si zapada, asa ca trebuie sa va adaptati acestor conditii. Pentru a fi pregatiti este bine sa aveti haine calduroase, dar care sa va permita totusi miscarea. Sunt de preferat materialele usoare gen polartec. Pentru ca o sa mergem si pe dealurile din zona pentru a avea o priveliste de ansamblu pentru fotografie, o sa fie nevoie si de parazapezi. Este necesar si un rucsac mic in care sa va transportati o sticla de apa, o haina si aparatul de fotografiat.


PROGRAM ORIENTATIV

 

Joi
16.00    Intalnirea la pensiune si prezentarea activitatilor.
18.00    Seminar teoretic. Fotografia de arhitectura. Oamenii in fotografie.
20.00    Cina urmata de  proiectii de fotografie si discutii libere.

 

Vineri
06.00    Mic dejun.
07.30    Sesiune foto la rasarit in zona satelor Mesendorf si Crit.
12.00    Servirea pranzului la o familie din Viscri.
14.00    Sesiune foto în zona satului Viscri.
18.30    Cina urmata de sfaturi pentru editarea fotografiilor.

 

Sambata
06.30    Mic dejun.
07.30    Sesiune foto la rasarit in zona satului Saschiz si Cloasterf.
12.00    Servirea pranzului
14.00    Sesiune foto in Sighisoara, lumina de seara si ora albastra.
19.00    Cina urmata de sfaturi pentru editarea fotografiilor si discutii libere.

Duminica
08.00    Mic dejun.
09.00    Selectarea imaginilor. Proiectie cu fotografiile realizate. Discutii si feedback.
13.00    Servirea pranzului. Plecarea.

 

Pentru orice alta informatie va stam la dispozitie pe mail sau la numarul de telefon 0733/081031 (Dan Dinu).

Taxa de participare include:

 • instruirea si suportul de la workshop (partea teoretica studiata si diploma de participare);
 • cazarea si masa (pe toata sederea la workshop, incepand cu cina de joi si terminand cu pranzul de duminica).

 

Taxa nu include:

 • transportul pana la Sighisoara;
 • transportul in turele foto ce se va face cu masinile participantilor;
 • taxele de vizitare ale bisericilor.

 

Cei care au urmat un alt curs sau un workshop impreuna cu noi primesc un discount de 50 de lei. Va rugam sa anuntati acest lucru printr-un mail la inscriere.

 

Dupa inscriere o sa primiti o factura proforma cu valoarea de 200 lei, ce constituie un avans, pentru a putea efectua plata si pentru a rezerva locul. Dupa ce ati facut plata, va rugam sa ne trimiteti o copie a documentului doveditor pe adresa contact(at)photolife.ro. Locurile se ocupa in ordinea primirii confirmarilor de plata, nu in ordinea completarii formularului de inscriere. Va rugam sa verificati locurile disponibile inainte sa efectuati plata. Va rugam sa ne comunicati orice abatere de la aceste conditii, pentru a gasi solutii avantajoase pentru ambele parti. A doua parte din taxa se poate plati la fata locului.


Cei care vor sa urmeze acest serviciu in cadrul unei firme si au nevoie de factura cu alte informatii decat cele furnizate la inscriere sunt rugati sa anunte acest lucru  si sa furnizeze detaliile pentru facturare.


MODALITATEA DE PLATA


Plata se poate realiza prin mandat postal numai in contul firmei (aveti nevoie cand efectuati plata la posta de datele firmei) sau prin virament bancar in contul


IBAN: RO04BTRL00801202E19001XX | Banca TRANSILVANIA
date firma:
SC PHOTOLIFE SRL | Centru Nord bl. 7 sc. C ap. 1 | Rasnov | BRASOV 505400
CUI: 22353550 | RC: J08/2410/03.09.2007


ANULARE/REPROGRAMARE


Va rugam sa ne anuntati anularea participarii dumneavoastra la workshop cu cel putin 14 zile inainte de inceperea acestuia. In aceste conditii, orice participant poate fi reprogramat pentru o sesiune viitoare, in limita locurilor disponibile. Daca anularea vine cu mai putin de 14 zile inainte de inceperea workshop-ului, valoarea  taxei platite pana in acel moment nu va mai putea fi returnata si va acoperi cheltuielile comune.


Pentru orice alta informatie va stam la dispozitie pe mail sau la numarul de telefon 0733/081031 (Dan Dinu).

SC PHOTOLIFE SRL se angajeaza sa presteze, in cadrul workshop-ului de fotografie servicii de calitate catre participanti. Toate informatiile prezentate in cadrul acestuia vor ajuta la dezvoltarea ulterioara a participantilor si le vor imbunatati cunostintele in domeniu.


Toate informatiile furnizate de catre participanti la workshop, atat la inscriere cat si in timpul acestuia, sunt confidentiale si nu vor fi utilizate in alte scopuri decat cele referitoare la activitatile SC PHOTOLIFE SRL, ele nu vor fi sub nici o forma instrainate unor terti.

INSCRIEREA

 

Completarea formularului de inscriere trebuie realizata dupa verificarea prealabila a locurilor disponibile. Acestea sunt actualizate zilnic si afisate pe site in spatiul informational aferent fiecarui workshop. Dupa completarea formularului o sa primiti o confirmare prin care vi se va valida inscrierea.

ANULARE / REPROGRAMARE

 

Va rugam sa ne anuntati anularea participarii dumneavoastra la workshop cu cel putin 14 zile inainte de inceperea acestuia. In aceste conditii, orice participant poate fi reprogramat pentru o sesiune viitoare, in limita locurilor disponibile. Daca anularea vine cu mai putin de 14 zile inainte de inceperea workshop-ului, valoarea taxei platite pana in acel moment nu va mai putea fi returnata si va acoperi cheltuielile comune.

PLATA

 

Dupa inscriere o sa primiti o factura proforma cu valoarea de 200 lei, ce constituie un avans, pentru a putea efectua plata si pentru a rezerva locul. Dupa ce ati facut plata, va rugam sa ne trimiteti o copie a documentului doveditor pe adresa contact(at)photolife.ro. Locurile se ocupa in ordinea primirii confirmarilor de plata, nu in ordinea completarii formularului de inscriere. Va rugam sa verificati locurile disponibile inainte sa efectuati plata. Va rugam sa ne comunicati orice abatere de la aceste conditii, pentru a gasi solutii avantajoase pentru ambele parti. A doua parte din taxa se poate plati la fata locului.

 

Acceptarea conditiilor prezentate aici se face implicit de catre participantii la curs odata cu completarea formularului de inscriere.


Pentru orice alta informatie va stam la dispozitie pe mail sau la numarul de telefon 0733/081031 (Dan Dinu).

In toti anii nostrii de activitate, nu am acumulat numai experienta, ci ne-am facut si foarte multi prieteni. Daca inca nu esti convins de profesionalismul care ne caracterizeaza, poti citi mai jos parerile unora dintre cei care au participat la activitatile noastre, indiferent daca a fost vorba despre un curs foto, un workshop sau un photo tour.
AMUNTENCEI Mihaela
Cetati medievale OLD, 28 Ian 2014

Cetati Medievale... da! Fara sa ma gandesc la asta cand am pornit la drum, concluzionez cu: a meritat sa particip, atat pentru locurile vizitate, oamenii intalniti si atmosfera placuta, creata in aceste zile, dar mai ales pentru feedback-ul primit la evaluarea fotografiilor alese. Desi nu este prima iesire foto, ma surprinde ca nu am mai avut gandul de a renunta la fotografie. Evident! am realizat ca sunt multe de invatat, si de intrebat, si devine mult apreciat existenta unui program deja stabilit de Photolife cu alte evenimente/workshop-uri. Referitor la feedback... apreciez ca a fost dat, nu doar in modul oficial, cel planificat, ci si individual, la cerere pentru ce s-a fotografiat pe parcursul zilei; si ca acesta nu s-a limitat doar la un simplu raspuns, ci si la cateva explicatii care sa te faca sa intelegi cum si de ce era mai bine sa faci...altfel! (de luat in calcul incadrare, perspectiva, poveste). Mi-a placut disponibilitatea lui Dan de a ajuta si raspunde la intrebari, chiar daca se repeta! Saschiz, Viscri, Mesendorf si Sighisoara, un traseu photo care merita refacut doar pentru a observa ce altceva mai poti fotografia si cum, si sa te autoevaluezi! Natura povestilor si atmosfera vesela creata a plasat vremea pe un loc secundar; mai ales cand esti in anturajul potrivit! Aduc un plus si locului in care ne-am cazat, precum si pranzul-surpriza!... Multumesc pentru tot si ... finalizez cu: strongly recommended :).

Diana Popescu
Cetati medievale OLD, 28 Ian 2014

Cateva zile de la finalizarea cursului „Natura in fotografie” sustinut la Bucuresti si cele 5 luni pana la urmatoarea intalnire, photo tour-ul din Delta Dunarii la care ma inscrisesem, pareau deja extrem de lungi. Asa ca workshop-ul Cetati Medievale nu putea fi decat oportunitatea ideala de a pune in practica multe dintre cunostintele acumulate, de a re/intalni prieteni si de a vedea o zona cunoscuta insa de data aceasta prin intermediul aparatului de fotografiat. Nu o sa punctez mult detaliile organizatorice doar pentru ca, asa cum stiam deja, si de aceasta data Dan a excelat in pregatirea acestui workshop, furnizand din timp informatii despre program, cazare, masa, transport, echipamentul necesar. Tot ceea ce ar fi contribuit ca aceasta noua experienta sa fie deosebita, nu a fost uitat. As remarca insa lucrurile noi pe care le-am aflat si experimentat cu aceasta ocazie. In primul rand la Photolife am inteles pentru prima oara diferenta dintre workshop si photo tour. Iar acest workshop a imbinat perfect partea educativa, prin prizma seminarului teoretic care ne-a ajutat sa intelegem modurile de abordare ale elementelor arhitectonice, peisajelor rurale si oamenilor, cu oportunitatea de a le exersa intr-o minunata regiune care ne-a pus la incercare dorinta de a face mult mai mult decat niste fotografii interesante. Asa cum se intampla de obicei, fiecare participant are propriile motive si asteptari atunci cand participa la un workshop. Insa pe langa programul stabilit, Dan a stiut sa ne asculte dorintele si sa ajusteze temele abordate pentru a veni in intampinarea acestor elemente de interes. A stiut sa ne inspire nu numai pasiunea si cunostintele sale despre locurile pe care le vizitam si fotografiam dar si sa faca in asa fel ca, odata cu trecerea timpului, grupul sa se armonizeze atat de bine incat dupa cateva ore paream deja prieteni de o viata. Si chiar daca discutiile aprinse se terminau tarziu in noapte, aproape ca abia asteptam ca ceasul sa sune la ora 5.30 pentru a incepe o noua zi. Si evident nu a ezitat sa ne si admonesteze atunci cand entuziasmul de a arata imediat pritenilor de acasa fotografiile facute ne mai distragea putin atentia. Insa ceea ce a fost deosebit de important este faptul ca am primit feedback pe parcurs si sugestii de imbunatatire a unor cadre la care noi nici nu ne gandisem, creandu-ne oportunitati ideale pentru a scoate maxim din orice situatie intalnita. Iar sesiunea de review de la final a fost incununarea acestor zile minunate. Fara sa mai spun ca, atunci cand noi credeam ca fotografiasem tot ce era mai interesant, Dan a reusit sa ne uimeasca din nou atunci cand ne-a aratat fotografiile lui. Reflectand acum asupra acestui workshop concluzia nu poate fi decat una: sentimentul cu care ramasesem la terminarea cursului de la Bucuresti nu a fost o pura intamplare. Acest workshop a fost completarea minunata a experientei cu Photolife. Insa pana la photo tour-ul din Delta Dunarii mai sunt 3 luni... mult prea lungi.

Dan Dinu
Cetati medievale OLD, 20 Mai 2013
Serhat ISMAIL Workshop-ul Cetati medievale a fost pentru mine un prilej deosebit de a cunoaste alti pasionati de fotografie, din diverse zone ale tarii, si de a asimila noi cunostinte atat teoretice cat si practice alaturi de fotograful Dan Dinu. Cu siguranta voi mai participa si la alte workshop-uri.
Dan Dinu
Cetati medievale OLD, 20 Mai 2013
Gabriela GUNTER Ma bucur foarte mult ca am participat la acest workshop unde am invatat intradevar ce inseamna fotografia. Pot sa spun ca in doar cateva zile, am invatat mai mult decat in ultimul an pe cont propriu. Am mers la workshopul Cetati Medievale avand doar foarte putine cunostiinte despre fotografie. In doar patru zile de wokshop (teorie si practica) am reusit sa utilizez cu incredere DSLR-ul meu si chiar sa fac cateva poze de peisaj reusite. Dan are un stil de a preda foarte usor de urmat si pe intelesul tuturor. E frumos sa vezi in ziua de azi, ca inca exista oamnei care-si fac munca cu pasiunea si reusesc sa o impartaseasca si cu ceilalti... la Dan ma refer binenteles.
Dan Dinu
Cetati medievale OLD, 20 Mai 2013
Anca ASTALUS Vizitarea si fotografierea cetatilor medievale din Transilvania a fost o dorinta mai veche de a mea, iar worshopul organizat de Dan Dinu a reprezentat ocazia perfecta. Locatia aleasa a fost foarte inspirata, cazarea s-a facut la Hanul Cetatii, la cativa pasi de biserica fortificata din Saschiz, intr-o atmosfera rustica. Vineri dis-de-dimineata am pornit la pozat, in satul Mesendorf. Am urcat pe unul din dealurile din apropiere, pentru a avea o viziune de ansamblu asupra satului, dar mai ales asupra bisericii. Am fi vrut sa avem parte de un rasarit cald, dar ninsoarea nu ne-a dat pace, iar frigul ne-a patruns in oase. Acest lucru nu ne-a impedicat sa surprindem cateva cadre interesante cu satul ce parea inghetat. Dupa ce ne-am dezghetat cu o ciocolata calda am pornit spre Viscri, unde am luat un pranz delicios la pensiune la Frau Gerda, care ne-a servit numai bunataturi sa te lingi pe degete si sa mai ceri, chiar daca simti ca nu mai poti. Unii dintre noi si-au deschis nasturii de la pantaloni dinainte sa ne asezam la masa. Desi ne luase somnul (o fi fost tuica de vina oare?) am pornit agale spre biserica din sat pentru o nou serie de poze. Ora albastra de vineri seara a fost rezervata bisericii din Saschiz. Am avut parte de cativa nori per cer care au dat pozelor un caracter dramatic, parea ca cerul se desface in doua. Sambata am pornit spre Sighisoara. Vremea mohorata ne-a urmarit, dar asta nu ne-a impiedicat sa surprindem culorile cetatii, mai ales in luminile amurgului. Nu a lipsit nici sesiunea de prezentare a muncii noastre. Fiecare am selectat cate 10 poze, cele mai bune, ca sa le supunem criticii celorlalti participanti. Pentru unii selectia a fost mai usoara, altii au decis mai greu. Sfaturile primite pentru fiecare poza ne vor ajuta pe viitor sa realizam poze din ce in ce mai artistice. Astept cu nerabdare urmatorul worshop!
Momentan nu exista imagini de making of pentru acest workshop. Daca vreti sa vedeti care a fost atmosfera la celelalte activitati ale noastre, va invitam sa intrati aici.

Cursuri gratuite


Curs foto
Curs foto online
Aceste cursuri gratuite sunt cu titlu consultativ si va ajuta sa va faceti o idee despre cum arata cursul normal. Pentru a accesa cursurile in format complet apelati la serviciile noastre.

Cursuri & Workshop-uri
PARTENERI

SUSTINEM