curs foto online

SERVICII


Vrei să afli ce fel de curs este cel mai potrivit pentru tine? Completează acest formular și îți vom spune care este nivelul tău și ce fel de curs ți se potrivește. Pentru a vedea cum arată cursurile noastre și pentru a te convinge de profesionalismul cu care lucrăm, te invităm să descarci cursurile gratuite.

 

19
Mar 2014

Natura in fotografie

Online - indiferent de tara sau locatie
0
LOCURI
500
LEI
Durata
8 saptamani / 8 lectii
Nivel
INTERMEDIAR
Trainer
Dan Dinu

Natura și fotografia merg foarte bine împreună și îți vor da posibilitatea să ieși din casă și să te bucuri de aer curat, de animale și de tot ce este mai frumos în jurul tău. Deși acest curs este unul online, cu siguranță Dan Dinu te va face să crezi că te găsești chiar în inima peisajelor pe care le-a fotografiat, iar interacțiunea cu el și ceilalți colegi te vor face să te simți ca într-o sală de curs, unde trainerul este în fața ta și îți răspunde la întrebari sau îți dă un feedback.Informații importante și utile:

 

 • lecții ce însumează peste 400 de pagini și aproximativ 800 de fotografii ilustrative

 • studii de caz și sfaturi practice foarte variate și pe înțelesul tuturor

 • date EXIF pentru o mai bună înțelegere a fotografiilor

 • platforma dedicată de comunicare cu trainer-ul și colegii

 • feedback permanent pe teme și răspunsuri la întrebări

 • program flexibil, indiferent de locație sau țară

 • trainer cu experiență de 10 ani în susținerea de cursuri și workshop-uri

 • echipamente foto la prețuri speciale de la parteneri

 

Cursul online despre fotografia de natură, este adresat fotografilor care au deja anumite cunoștințe de bază, dar care vor să le dezvolte înspre fotografia de peisaj, macro sau wildlife. Cursul online este adresat celor care nu au posibilitatea să urmeze un curs fizic, oferindu-le oportunitatea să își desfășoare activitatea oricum și oricând au timp, indiferent de zona în care se află sau de țară. Suportul de curs se poate descărca, iar asimilarea informațiilor se face fără a mai necesita o conexiune la Internet. Aceasta este necesară numai pentru încărcarea temei și pentru discuțiile cu îndrumătorul cursului sau cu ceilalți colegi. Fiecare curs, deși se desfășoară exclusiv online, are un caracter interactiv, cu multe discuții și exemple practice.

Pe lângă un suport de curs complet, cu multe informații, studii de caz și sfaturi practice, din care să puteți asimila partea teoretică, vă așteptăm și la rezolvarea unor teme, unde prin comentarii și sugestii privitoare la acestea, să asimilați și o parte practică. De asemenea o să putem avea diverse discuții și o să puteți primi răspuns la orice întrebare vă frământă. Acest modul de curs online vă este util mai ales când timpul nu vă permite să fiți în fiecare seară la ședințe clasice și vă dă libertatea să lucrați oricând și cum doriți. Întregul curs este în așa fel structurat încât să puteți beneficia oricând de întregul nostru ajutor și suport.

 

DESPRE TRAINER

 

Dan Dinu va fi alături de voi pe toată perioada cursului și vă va îndruma permanent. Experiența lui în practicarea fotografiei de peisaj și wildlife și cunoștințele acumulate în turele realizate și în proiectele de conservare în care s-a implicat alături de WWF sau Propark,  vă vor fi utile pentru a învăța cât mai multe despre fotografia de natură. Dan este inițiatorul România Sălbatică, cel mai mare proiect de fotografie de natură realizat până acum în țara noastră și este președintele Forona (Organizația fotografilor de natură din România).

 

Trainerul nostru are o bogată experiență în ceea ce privește fotografia de natură și wildlife, dobândită atât în țară, cât și în Islanda, Norvegia, Irlanda de Nord, Scoția, Noua Zeelandă, Kenya, Uganda și Namibia. Mai multe detalii despre trainer găsiți pe www.dandinu.net

 

AVANTAJE ȘI BENEFICII


Special pentru voi, am pus în serviciile PHOTOLIFE experiența din 2007 și până astăzi a lui Dan Dinu în susținerea cursurilor de fotografie și organizarea de workshop-uri și ture foto, alături de experiența și dedicarea trainerilor noștri și de beneficiile asigurate de cei mai buni parteneri din domeniu.

 

 • Participanții beneficiază de prețuri speciale de la partenerii noștri, și pot achiziționa camere foto și obiective oferite de Nikon, trepiede de la Manfrotto și Gitzo, genți și rucsaci foto de la Kata și National Geographic, oferite de Photo Set-up.

 

 • Participanții pot beneficia de dublul punctelor la orice comandă pe www.f64.ro, iar aceste puncte le puteți folosi pentru achiziția ulterioară de produse. Vă rugăm să ne cereți codul care activează această ofertă specială.

 

 • Participanții primesc pe o perioadă nelimitată un discount de 20% pentru orice serviciu de înrămare profesională comandat pe site-ul www.arta-inramarii.ro.

 

 • Cei care au urmat un alt curs, workshop sau photo tour împreună cu noi, primesc un discount de 50 de lei la următorul curs foto accesat pe PhotoLife, fie el fizic sau online.

 

 • Participanții se pot înscrie în grupul nostru de pe Facebook, un grup închis și dedicat doar celor care au urmat un curs, workshop sau photo tour alături de noi și unde vor putea beneficia de feedback și sfaturi de la toți trainerii PhotoLife.

 

 • Cele mai frumoase imagini realizate de către participanții la turele noastre foto, fie ele ture de la curs, workshop-uri sau photo tour-uri, vor fi publicate în revista PhotoLife magazine și vor avea șansa să intre în expoziția anuală pe care o organizăm.

 

Pentru orice altă informație vă stăm la dispoziție pe mail sau la numărul de telefon 0733/081031 (Dan Dinu)

Cursul cuprinde 8 lecții după cum urmează:

 

01. Echipamentul fotografului de natură


Prima lecție este dedicată aparatului de fotografiat și funcționării acestuia. O să discutăm amănunțit despre obiective și despre când și cum să le folosim, dar și despre distanța focală și profunzimea de câmp a acestora. O să mai povestim și despre alegerea tipului de senzor sau alte caracteristici importante atunci când fotografiem în natură și vom încheia cursul cu discuții despre filtrele fotografice și importanța lor în fotografia de peisaj.

 

02. Lumina naturală și expunerea


Lumina este esențială în realizarea oricărei fotografii, așadar în această lecție ne propunem să îi învățam principalele caracteristici. O să vedeam care sunt tipurile de lumina și cum influențează direcția luminii orice imagine. O să vorbim despre culoarea luminii și vom încheia cursul cu discuții despre filtrele fotografice și importanța lor în fotografia de peisaj. În această lecție discutăm și despre expunere și cum se formează. De asemenea o să învățam care sunt modurile de expunere și cum se măsoară aceasta, o să discutăm despre ISO și histogramă.

 

03. Compoziția în fotografia de natură


Dincolo de orice aspect tehnic, fotografiile frumoase se remarcă prin compoziție. În această lecție ne propunem să vedem care sunt principalele reguli de compoziție și când trebuie să le aplicăm sau să le încălcăm. Vom lua în calcul în compozițiile noastre atât elementele grafice din care se compune o imagine, dar și cum să simulăm perspectiva în spațiul plan sau cum să ținem cont de design și armonie vizuală. Această lecție vă va deschide ochii asupra unor aspecte care de cele mai multe ori sunt trecute cu vederea.

 

04. Subiectul și abordarea acestuia


Orice imagine are nevoie de un subiect, iar modul cum îl scoatem în evidență și cum îl abordăm în imaginea noastră este foarte important. În această lecție vom vedea ce înseamnă spiritul locului și cum putem recunoaște anumite cadre fotogenice. Vom vedea cum să evidențiem mișcarea în fotografie, cum să lucrăm efectiv cu profunzimea de câmp, cum să ne alegem unghiul din care fotografiem și care sunt cele mai spectaculoase momente din natură din punct de vedere al luminii.

 

05. Fotografia de peisaj


În această lecție o să învățam despre cum putem fotografia peisajul și care sunt echipamentele necesare pentru a face acest lucru. Vom vorbi despre cum influențează vremea imaginile noastre, dar și despre cum să captăm cel mai bine un anume anotimp. De asemenea vom discuta și despre cum să abordăm anumite elemente specifice din natură, cum ar fi apa, pădurea, cerul și norii, peisajele montane sau peisajele acvatice etc. Vom învăța în această lecție și câte ceva și despre fotografia panoramică.

 

06. Fotografia wildlife


Această lecție o dedicăm fotografierii animalelor și vom discuta atât despre echipamentul necesar dar și despre metodele de abordare. Vom vedea ce înseamnă să îți cunoști subiectul și cât de bine trebuie să fii camuflat atunci când stai la pândă. Vom discuta pe larg despre fotografierea mamiferelor, a păsărilor, reptilelor sau a altor animale.

 

07. Macrofotografia și fotografia abstractă


Natura oferă multe oportunități de fotografiere și probabil cele mai trecute cu vederea sunt aspectele uneori abstracte pe care le putem întâlni. Vom învăța în această lecție despre puterea texturilor și despre câteva metode pe care să le putem folosi pentru a crea imagini abstracte, însă care au un impact vizual puternic. Tot în această lecție o să discutăm despre echipamentele specifice macrofotografiei și despre cum să abordăm această lume a detaliilor. Vom studia cum se pot fotografia florile și insectele.

 

08. Expedițiile fotografice și dezvoltarea personală

 

Organizarea unei expediții fotografice în natură necesita timp și o bună documentare. În această lecție ne propunem să vedem care sunt pașii cei mai importanți pentru a avea o expediție reușită care să genereze imagini de calitate. De asemenea vom învăța și despre cum putem să ne promovăm rezultatele și cum putem să le arătăm celorlalți cu ajutorul unor galerii foto, expoziții și de ce nu montaje mai inedite precum o diaporamă.

 

Pentru orice altă informație vă stăm la dispoziție pe mail sau la numărul de telefon 0733/081031 (Dan Dinu).

Cursul online se poate urma de oriunde, indiferent de țară sau locație, de zi sau oră. Trebuie să aveți doar o conexiune la Internet, o dată pe săptămână, pentru a vă putea descărca lecțiile și pentru a încărca temele și discuta cu ceilalți colegi.

 

CURSURILE MELE


După ce vă înregistrați pe site, în meniul CONT / CURSURILE MELE puteți avea acces la toate cursurile la care sunteți înscris. În acest meniu aveți acces atât la cursuri cât și la informațiile despre lecții și teme.

 

LECȚII

 

Fiecărui curs îi aparține un anumit număr de lecții, ce se activează pe rând pe parcursul cursului. Lecțiile se activează o dată de săptămână, de obicei miercuri, începând cu prima zi de curs. Utilizatorul are astfel un timp de studiu până în weekend când poate merge la fotografiat și la rezolvarea temei, iar până la activarea următoarei lecții, timp pentru încărcarea temei și pentru comentarii referitoare la aceasta.

 

Fiecare lecție este prezentată într-o formă și într-un design ușor de asimilat, cu multe fotografii și exemple practice, cu sfaturi și studii de caz pentru o înțelegere cât mai facilă. Fiecare fotografie din lecție are date EXIF și explicații despre cum a fost realizată și unde.

 

TEME

 

La finalul fiecărei lecții o să găsiți o temă ce trebuie rezolvată. În general temele sunt bazate pe realizarea unor fotografii cu anumite caracteristici studiate în lecția respectivă. După rezolvare, fotografiile rezultate se vor încărca pe site la secțiunea aferentă și vor primi un feedback de la trainer-ul cursului. Fotografiile vor putea fi descărcate și analizate, trainer-ul va putea să vă facă unele ajustări și să vă arate varianta corectă. De asemenea trainer-ul va putea să vă înscrie alte fotografii ca exemplu.


Fiecare temă poate fi făcută publică, iar în acest fel oricare alt coleg de la curs va putea să o vadă și va putea să învețe câte ceva din feedback-ul dat de trainer și, de ce nu, de ceilalți participanți. Temele publice sunt afișate pentru fiecare participant în parte.

 

DISCUȚII

 

În orice moment al cursului utilizatorul poate începe o discuție în acest meniu, în care să afle răspunsul la anumite întrebări sau nelămuriri. La fel ca și la teme și aici se pot încărca fotografii și se pot contura discuții în jurul acestora. Oricând se poate merge mai departe de acest segment și se pot duce discuțiile, dacă este cazul, pe mail sau chiar telefon. Discuțiile nu sunt numai cu trainer-ul ci cu toți colegii înscriși la curs. Nu ezitați să folosiți acest meniu pentru a putea să faceți acest curs mai personal și pentru a cunoaște și alți pasionați de fotografie.

 

FINALITATE

 

După finalizarea cursului acesta rămâne activ încă o lună, timp în care utilizatorul va avea acces la toate informațiile. După această perioadă cursul este sters din lista utilizatorului. Este bine să vă salvați lecțiile, temele și discuțiile importante dacă este cazul. În informațiile despre curs aveți afișat constant numărul de zile rămas până la expirarea sesiunii. La finalul cursului se poate emite la cerere, o diplomă care să ateste participarea la acest curs.

 

Pentru orice altă informație vă stăm la dispoziție pe mail sau la numărul de telefon 0733/081031 (Dan Dinu).

Taxa de participare se plătește la înscriere. Cei care au urmat un alt curs, workshop sau photo tour împreună cu noi, primesc un discount de 50 de lei. Vă rugăm să anunțați acest lucru printr-un e-mail la înscriere.

 

Taxa de participare include:

 • instruirea și suportul de curs;
 • feedback permanent din partea trainer-ului.

 

Taxa de participare nu include:

 • costul trimiterii prin curier a diplomei de participare, dacă aceasta este solicitată de către cursant. Costul de tipărire și de ambalare este suportat de către organizator.

 

După înscriere o să primiți o factură proformă cu valoarea totală a cursului, pentru a putea efectua plata și pentru a rezerva locul. După ce ați făcut plata, vă rugăm să ne trimiteți o copie a documentului doveditor pe adresa contact(at)photolife.ro. Locurile se ocupă în ordinea primirii confirmărilor de plată, nu în ordinea completării formularului de înscriere. Vă rugăm să verificați locurile disponibile înainte să efectuați plata. Vă rugăm să ne comunicați orice abatere de la aceste condiții, pentru a găsi soluții avantajoase pentru ambele părți.


Cei care vor să urmeze acest serviciu în cadrul unei firme și au nevoie de factură cu alte informații decât cele furnizate la înscriere sunt rugați să anunțe acest lucru și să furnizeze detaliile pentru facturare.

 

MODALITATEA DE PLATĂ


Plata se poate face prin mandal poștal sau virament bancar. Mai multe informații despre plată și efectuarea ei o să primiți după înscriere.


ANULARE/REPROGRAMARE


Vă rugăm să ne anunțați anularea participării dumneavoastră la curs cu cel puțin 30 zile înainte de începerea acestuia. În aceste condiții, orice participant poate fi reprogramat pentru o sesiune viitoare, în limita locurilor disponibile. Dacă anularea vine cu mai puțin de 30 zile înainte de începerea cursului, valoarea  taxei plătite până în acel moment nu va mai putea fi returnată și va acoperi cheltuielile comune.


Pentru orice altă informație vă stăm la dispoziție pe mail sau la numărul de telefon 0733/081031 (Dan Dinu).

SC PHOTOLIFE SRL se angajează să presteze, în cadrul cursului de fotografie servicii de calitate către participanți. Toate informațiile prezentate în cadrul acestuia vor ajuta la dezvoltarea ulterioara a participanților și le vor îmbunătăți cunoștințele în domeniu.


Toate informațiile personale furnizate de către participanți la curs, atât la înscriere cât și în timpul acestuia, sunt confidențiale și nu vor fi utilizate în alte scopuri decât cele referitoare la activitățile SC PHOTOLIFE SRL, ele nu vor fi sub nici o formă înstrăinate unor terți.

ÎNSCRIEREA

 

Completarea formularului de înscriere trebuie realizată după verificarea prealabilă a locurilor disponibile. Acestea sunt actualizate zilnic și afișate pe site în spațiul informațional aferent fiecărui curs. După completarea formularului o să primiți o confirmare prin care vi se va valida înscrierea.

 

ANULARE/REPROGRAMARE


Vă rugăm să ne anunțați anularea participării dumneavoastra la curs cu cel puțin 30 de zile înainte de începerea acestuia. În aceste condiții, orice participant poate fi reprogramat pentru o sesiune viitoare, în limita locurilor disponibile. Dacă anularea vine cu mai puțin de 30 zile înainte de începerea cursului, valoarea  taxei plătite până în acel moment nu va mai putea fi returnată și va acoperi cheltuielile comune.

 

PLATĂ

 

După înscriere o să primiți o factură proformă cu valoarea totală a cursului, pentru a putea efectua plata și pentru a rezerva locul. După ce ați făcut plata, vă rugăm să ne trimiteți o copie a documentului doveditor pe adresa contact(at)photolife.ro. Locurile se ocupă în ordinea primirii confirmărilor de plată, nu în ordinea completării formularului de înscriere. Vă rugăm să verificați locurile disponibile înainte să efectuați plata. Vă rugăm să ne comunicați orice abatere de la aceste condiții, pentru a găsi soluții avantajoase pentru ambele părți.

 

Acceptarea condițiilor prezentate aici se face implicit de către participanții la curs odată cu completarea formularului de înscriere.

 

Pentru orice altă informație vă stăm la dispoziție pe mail sau la numărul de telefon 0733/081031 (Dan Dinu).

In toti anii nostrii de activitate, nu am acumulat numai experienta, ci ne-am facut si foarte multi prieteni. Daca inca nu esti convins de profesionalismul care ne caracterizeaza, poti citi mai jos parerile unora dintre cei care au participat la activitatile noastre, indiferent daca a fost vorba despre un curs foto, un workshop sau un photo tour.
Theodor Alexandru Dinulescu
Natura in fotografie, 12 Iun 2014

Recomand cu convingere acest curs pasionatilor de fotografie si natura. Personal am fost impresionat de modul de prezentare, continut si feedback-ul primit din partea lui Dan Dinu. Cursul este realizat intrun mod profesionist, cu mare atentie pentru detalii. Am acumulat foarte multe notiuni, dar si inspiratie, pe care sper ca am si inceput sa le pun in practica. Cu siguranta, dupa parcurgerea cursului voi fi si mai motivat sa ies in mijlocul naturii, sa particip la ture foto si chiar la proiecte fotografice.

Gabriel Rusu
Natura in fotografie, 28 Oct 2013

Recomand acest curs tuturor iubitorilor de fotografie, fie ei incepatori sau avansati. Am invatat foarte multe, nu doar despre cum sa fotografiez ci si despre cum sa ma pregatesc inainte, sa ma documentez, si un lucru foarte important: acum privesc altfel o fotografie. O sa vedeti ca sunt 1000 de chestii de care trebuie sa tineti cont (in doar cateva secunde), dar cum o sa va spuna si Dan, o sa va obijnuiti... dupa un timp vor veni de la sine... totul este sa iesiti sa pozati. Un mic sfat (daca imi permiteti), nu va fie rusine sa intrebati, chiar daca intrebarea pare a fi una stupida; Dan este un om fain, cald, rabdator, cu mult bun simt si explica foarte bine, deci nu aveti de ce sa va faceti griji. Eu unul sunt foarte multumit si cu siguranta voi participa si la alte cursuri/workshopuri. Mulumesc Dan Dinu!

Vasile Mihai
Natura in fotografie, 07 Iun 2013

Recomand cu caldura acest curs, este din categoria must have. Fotografia se invata din experimente si mai ales pasiune. Acest curs puncteza scheletul unei fotografii: expunere corecta, compozitie, subiect, ponturi etc. Cursul are foarte multe fotografii cu explicatii, iar Dan raspunde la toate intrebarile si te indruma pe drumul cel bun. Mai mult de atat nu va pot spune, pentru ca este suficient. Vrei sa afli ceva, intrebi, pentru ca Dan este o carte deschisa si ii mai multumesc inca o data pe aceasta cale.

TUDOSE ADRIAN
Natura in fotografie, 22 Mai 2013

Am urmat cursul Natura in fotografie, pot sa spune despre ascest curs ca s-a dovedit a fi foarte util si bine conceput. Am invatat multe din acest curs intr-un mod foarte flexibil si usor, partea teorerica a fost insotita de multe fotografii iar acest lucru a insemnat o mai buna asimilare a cunostintelor. Recomand cu caldura acest curs orcui doreste sa invete fotografia in adevaratul sens al cuvantului, aveti de invatat foarte multe lucruri si o sa va ajute sa progresati mai repede in domeniu. Multumesc echipei Photolife pentru seriozitate si abia stept sa particip si la workshopuri. Toate bune!

Momentan nu exista imagini de making of pentru acest workshop. Daca vreti sa vedeti care a fost atmosfera la celelalte activitati ale noastre, va invitam sa intrati aici.

Cursuri gratuite


Curs foto
Curs foto online
Aceste cursuri gratuite sunt cu titlu consultativ si va ajuta sa va faceti o idee despre cum arata cursul normal. Pentru a accesa cursurile in format complet apelati la serviciile noastre.

Cursuri & Workshop-uri
PARTENERI

SUSTINEM