workshop foto

SERVICII


Descoperă unele dintre cele mai spectaculoase locuri din țară cu ajutorul workshop-urilor de fotografie create special pentru tine și învață în ritmul tău, alături de trainerii noștri.

15
Feb 2014

Editarea si indexarea fotografiilor CJ

Cluj Napoca
0
LOCURI
300
LEI
Durata
2 zile / 10h
Tematica
Editare si indexare foto
Program
Adobe Lightroom

Zilnic vedem fotografii minunate si ne intrebam care sunt secretele din spatele acestora. Ei bine a venit momentul sa le aflati alaturi de Dan Dinu, la un workshop interactiv ce isi propune sa va dezvaluie tainele Adobe Lightroom, un program special conceput pentru fotografi, unde puteti edita, arhiva si indexa imaginile digitale. Uitati de miile de imagini imprastiate peste tot, uitati de programe complicate si neprietenoase, pentru ca aveti acum sansa sa invatati cum lucreaza un fotograf profesionist.Informatii importante si utile:


 • grup restrans pentru a da posibilitatea trainer-ului de a lucra cu fiecare in parte
 • lucrul direct pe baza de date a fotografului Dan Dinu si discutii despre structura acesteia
 • informatii despre back-up pe medii de stocare externe si despre color management
 • workflow complet de la descarcarea imaginilor si pana la indexarea si editarea lor
 • informatii despre cuvinte cheie si modul cum se pot folosi in organizarea imaginilor
 • informatii despre formatul RAW, white balance, histograma si editare de imagini
 • sfaturi despre calibrarea si alegerea monitorului
 • curatarea gratuita a senzorului pentru participanti

 • trainer cu experienta de 6 ani in sustinerea de cursuri si workshop-uri

 • echipamente foto la preturi speciale de la parteneri

 

Workshop-ul pe care il sustinem este sub forma unui training intensiv si are doua parti distincte, ce se vor desfasura pe parcursul a cate 5h, in cele doua zile de workshop. Prima dintre ele, este dedicata indexarii si arhivarii fotografiilor intr-o baza de date conceputa in mod profesionist, cu solutii de back-up si facilitati simple de cautare. A doua parte este dedicata editarii imaginilor in Adobe Lightroom si va va oferi un workflow complet, de la declansare si pana la imaginea finala. Ambele zile contin atat parti teoretice, in care va vor fi explicate notiunile de baza, dar si parti practice, in care o sa puteti exersa impreuna cu trainer-ul.


La workshop-ul EDITAREA SI INDEXAREA FOTOGRAFIILOR veti invata bazele fotografiei digitale, veti invata despre formatul RAW si care sunt avantajele acestuia, veti invata cum sa va calibrati monitorul si cateva notiuni de baza despre color management, veti invata cum se editeaza o fotografie si care sunt principalele secrete pentru a obtine imagini corect procesate, veti invata cum sa va stocati si cum sa va arhivati fotografiile pe termen lung, veti invata cum sa va indexati imaginile si cum sa le adaugati cuvinte cheie care sa va usureze cautarea ulteriora si veti vedea cum se lucreaza in Adobe Lightroom, program dedicat fotografilor.

 

DESPRE TRAINER


Dan Dinu va fi alaturi de voi pe toata perioada workshop-ului si va va indruma permanent. Puneti intrebari, implicati-va activ si folositi timpul la maxim. Intr-o astfel de intalnire nu trebuie sa existe timpi morti asa ca orice minut trebuie sa treaca in avantajul vostru. Experienta de a vedea cum lucreaza trainer-ul intr-o baza de imagini bine indexata si conceputa in mod profesionist, va va deschide cu siguranta ochii si va va arata cat de important este sa va mentineti munca in ordine si sa va editati corect fotografiile.

 

Mai multe detalii despre trainer gasiti pe www.dandinu.net

 

AVANTAJE SI BENEFICII


Special pentru voi am pus in serviciile PHOTOLIFE experienta din 2007 si pana astazi, a lui Dan Dinu in sustinerea cursurilor de fotografie si a workshop-urilor si beneficiile asigurate de cei mai buni parteneri din domeniu.

 

 • Participantii la workshop beneficiaza de preturi speciale de la partenerii nostrii, si pot achizitiona camere foto si obiective oferite de Nikon, trepiede de la Manfrotto si Gitzo, genti si rucsaci foto de la Kata  si National Geographic, oferite de Photo Set-up. La sedintele practice participantii pot studia si folosi echipamente de la parteneri.

 

 • Pe durata unei luni, participantii beneficieaza de preturi promotionale la anumite produse din magazinul www.f64.ro.

 

 •  Participantii primesc pe o perioada nelimitata un discount de 30% pentru orice serviciu de inramare profesionala comandat pe site-ul www.arta-inramarii.ro.

 

 • La workshop participantii pot invata cum se curata senzorul aparatului foto si pot beneficia de o curatare gratuita cu produse Green Clean si Visible Dust.

 

 • Participantii la workshop primesc un discount de 20% pentru orice imprimare realizata la Studioul Foto Cosmos, www.cosmosfoto.ro.

 

 • La final fiecare participant primeste o diploma care adevereste ca a urmat acest workshop si toate materialele prezentate.

 

 • Cei care au urmat un alt curs sau un workshop impreuna cu noi primesc un discount de 50 de lei la urmatorul serviciu accesat pe PHOTOLIFE, cu cateva exceptii, acolo unde este specificat altfel.

 

Pentru orice alta informatie va stam la dispozitie pe mail sau la numarul de telefon 0733/081031 (Dan Dinu)

Dupa ce ati citit toate informatiile si v-ati inscris la workshop, o sa primiti un mail de confirmare si un altul cu toate informatiile necesare legate de locul de intalnire, posibilitati de transport si alte informatii utile.

 

LOCATIA

 

Workshop-ul se va desfasura la Pensiunea Armonia din localitatea Nadaselu, aflata la aproximativ 20km de Cluj - Napoca. Locatia exacta o puteti vedea aici.


ECHIPAMENT

Workshop-ul este destinat in special prelucrarii de imagini si nu necesita echipament fotografic. Daca aveti unele nelamuriri legate de acesta sau diverse intrebari la care vreti sa aflati raspunsul, puteti veni si cu aparatul de fotografiat.

Sala in care se desfasoara activitatile este echipata cu proiector si ecran. Va rugam sa aduceti un  laptop pentru o mai buna desfasurare a activitatii si pentru a putea experimenta in acelasi timp cu trainerul. La workshop veti primi toate soft-urile necesare in varianta trial pentru experimentare. Cea mai mare parte a workshopului se va desfasura in Adobe Lightroom, soft dedicat special fotografilor.

In cadrul workshop-ului veti invata cum se calibreaza un monitor si veti vedea echipamentul necesar pentru acest lucru. De asemenea o sa discutam despre echipamentele necesare pentru stocarea imaginilor pe termen lung si despre cum se face acest lucru. Tot in cadrul workshop-ului putem discuta si despre imprimarea fotografiilor.

PROGRAM ORIENTATIV

Sambata

09.00   Intalnirea participantilor, prezentarea tematicii.
09.30   Seminar teoretic. Indexarea si arhivarea fotografiilor.
10.30   Coffee break.
11.00   Seminar practic. Indexarea si arhivarea fotografiilor.
14.00   Masa (optionala) unde putem continua discutiile.

 

Duminica

09.00   Scurta recapitulare a zilei precedente.
09.30   Seminar teoretic. Editarea fotografiilor.
10.30   Coffee break.
11.00   Seminar practic. Editarea fotografiilor.
14.00   Masa (optionala) unde putem continua discutiile.

 

Pentru orice alta informatie va stam la dispozitie pe mail sau la numarul de telefon 0733/081031 (Dan Dinu).

Taxa de participare include:


 • instruirea si suportul de la workshop (partea teoretica studiata si diploma de participare);
 • coffee break.

 

Taxa nu include:


 • transportul pana la locatie;
 • masa de pranz optionala.

 

Dupa inscriere o sa primiti o factura proforma cu valoarea de 150 lei, ce constituie un avans, pentru a putea efectua plata si pentru a rezerva locul. Dupa ce ati facut plata, va rugam sa ne trimiteti o copie a documentului doveditor pe adresa contact(at)photolife.ro. Locurile se ocupa in ordinea primirii confirmarilor de plata, nu in ordinea completarii formularului de inscriere. Va rugam sa verificati locurile disponibile inainte sa efectuati plata. Va rugam sa ne comunicati orice abatere de la aceste conditii, pentru a gasi solutii avantajoase pentru ambele parti. A doua parte din taxa se poate plati la fata locului.


Cei care vor sa urmeze acest serviciu in cadrul unei firme si au nevoie de factura cu alte informatii decat cele furnizate la inscriere sunt rugati sa anunte acest lucru  si sa furnizeze detaliile pentru facturare.


MODALITATEA DE PLATA


Plata se poate realiza prin mandat postal numai in contul firmei (aveti nevoie cand efectuati plata la posta de datele firmei) sau prin virament bancar in contul


IBAN: RO04BTRL00801202E19001XX | Banca TRANSILVANIA
date firma:
SC PHOTOLIFE SRL | Centru Nord bl. 7 sc. C ap. 1 | Rasnov | BRASOV 505400
CUI: 22353550 | RC: J08/2410/03.09.2007


ANULARE/REPROGRAMARE


Va rugam sa ne anuntati anularea participarii dumneavoastra la workshop cu cel putin 14 zile inainte de inceperea acestuia. In aceste conditii, orice participant poate fi reprogramat pentru o sesiune viitoare, in limita locurilor disponibile. Daca anularea vine cu mai putin de 14 zile inainte de inceperea  workshop-ului, valoarea  taxei platite pana in acel moment nu va mai putea fi returnata si va acoperi cheltuielile comune.


Pentru orice alta informatie va stam la dispozitie pe mail sau la numarul de telefon 0733/081031 (Dan Dinu).

SC PHOTOLIFE SRL se angajeaza sa presteze, in cadrul workshop-ului de fotografie servicii de calitate catre participanti. Toate informatiile prezentate in cadrul acestuia vor ajuta la dezvoltarea ulterioara a participantilor si le vor imbunatati cunostintele in domeniu.


Toate informatiile furnizate de catre participanti la workshop, atat la inscriere cat si in timpul acestuia, sunt confidentiale si nu vor fi utilizate in alte scopuri decat cele referitoare la activitatile SC PHOTOLIFE SRL, ele nu vor fi sub nici o forma instrainate unor terti.

 

INSCRIEREA

 

Completarea formularului de inscriere trebuie realizata dupa verificarea prealabila a locurilor disponibile. Acestea sunt actualizate zilnic si afisate pe site in spatiul informational aferent fiecarui workshop. Dupa completarea formularului o sa primiti o confirmare prin care vi se va valida inscrierea.

ANULARE / REPROGRAMARE

 

Va rugam sa ne anuntati anularea participarii dumneavoastra la workshop cu cel putin 14 zile inainte de inceperea acestuia. In aceste conditii, orice participant poate fi reprogramat pentru o sesiune viitoare, in limita locurilor disponibile. Daca anularea vine cu mai putin de 14 zile inainte de inceperea workshop-ului, valoarea taxei platite pana in acel moment nu va mai putea fi returnata si va acoperi cheltuielile comune.

PLATA

 

Dupa inscriere o sa primiti o factura proforma cu valoarea de 150 lei, ce constituie un avans, pentru a putea efectua plata si pentru a rezerva locul. Dupa ce ati facut plata, va rugam sa ne trimiteti o copie a documentului doveditor pe adresa contact(at)photolife.ro. Locurile se ocupa in ordinea primirii confirmarilor de plata, nu in ordinea completarii formularului de inscriere. Va rugam sa verificati locurile disponibile inainte sa efectuati plata. Va rugam sa ne comunicati orice abatere de la aceste conditii, pentru a gasi solutii avantajoase pentru ambele parti. A doua parte din taxa se poate plati la fata locului.

 

Acceptarea conditiilor prezentate aici se face implicit de catre participantii la curs odata cu completarea formularului de inscriere.


Pentru orice alta informatie va stam la dispozitie pe mail sau la numarul de telefon 0733/081031 (Dan Dinu).

In toti anii nostrii de activitate, nu am acumulat numai experienta, ci ne-am facut si foarte multi prieteni. Daca inca nu esti convins de profesionalismul care ne caracterizeaza, poti citi mai jos parerile unora dintre cei care au participat la activitatile noastre, indiferent daca a fost vorba despre un curs foto, un workshop sau un photo tour.
Angelo Fratila
Editarea si indexarea fotografiilor CJ, 17 Feb 2014

Un workshop cu adevarat util! Partea de indexare a fost cea mai interesanta, nici nu credeam ca se pot face asemenea lucruri in Lightroom. Atmosfera a fost una prietenoasa si am apreciat foarte mult ca dl. Dan a predat si a raspuns tuturor intrebarilor intr-o maniera foarte profesionala. Multumim mult si mai asteptam workshop-uri la Cluj!

ANDREI ALEXA
Editarea si indexarea fotografiilor CJ, 17 Feb 2014

Unul din cele mai bune workshopuri la care am participat pana acum! Cu toate ca nu sunt chiar un incepator in de-ale Lightroomului, pe partea de indexare fotografii am invatat foarte multe lucruri, iar pe partea de editare am aflat unele tips & tricks-uri foarte utile! Il recomand cu cea mai mare incredere! BIG LIKE! :)

Momentan nu exista imagini de making of pentru acest workshop. Daca vreti sa vedeti care a fost atmosfera la celelalte activitati ale noastre, va invitam sa intrati aici.

Cursuri gratuite


Curs foto
Curs foto online
Aceste cursuri gratuite sunt cu titlu consultativ si va ajuta sa va faceti o idee despre cum arata cursul normal. Pentru a accesa cursurile in format complet apelati la serviciile noastre.

Cursuri & Workshop-uri
PARTENERI

SUSTINEM