curs foto

SERVICII


Vrei să afli ce fel de curs este cel mai potrivit pentru tine? Completează acest formular și îți vom spune care este nivelul tău și ce fel de curs ți se potrivește. Pentru a vedea cum arată cursurile noastre și pentru a te convinge de profesionalismul cu care lucrăm, te invităm să descarci cursurile gratuite.

05
Ian 2015

Natura in fotografie - intensiv BUC

Bucuresti
4
LOCURI
600
LEI
Durata
10 zile / 10 lectii
Nivel
INTERMEDIAR
Trainer
Dan Dinu

Fotografia de natura este mereu surprinzatoare, prin locatiile, momentele sau speciile fotografiate, insa in spatele fiecarui cadru reusit, stau multe ore de lucru in teren. Daca te pasioneaza acest gen fotografic, Dan Dinu te asteapta chiar in orasul tau, pentru a te indruma cu ajutorul unui curs intensiv. O sa descoperi sute de imagini interesante, o sa aflii care sunt secretele din spatele camerei, o sa inveti despre metode de abordare si despre compozitie, intr-o atmosfera prietenoasa si relaxata.Informatii importante si utile:

 

 • lectiile insumeaza aproximativ 550 pagini si peste 800 de fotografii ilustrative

 • cursul este unul foarte interactiv si intensiv si se va desfasura pe parcursul a 10 zile

 • se va face o tura pe teren pentru practica si va exista si o sesiune speciala de feedback peste imaginile cursantilor

 • suport tehnic si testare de echipamente de la partenerii nostrii

 • curatarea gratuita a senzorului pentru cursanti

 • trainer cu experienta de 7 ani in sustinerea de cursuri si workshop-uri

 • echipamente foto la preturi speciale de la parteneri

 

Cursul este alcatuit dintr-un numar de noua intalniri, dintre care o sedinta speciala de feedback pe fotografiile participantilor, atat cele realizate la tura foto realizata impreuna la curs, cat si cele din arhiva personala. Pe langa aceste intalniri din sala, va mai exista si o iesire pe teren pentru practica. Fiecare lectie va fi insotita de material vizual, fotografii si proiectii, punandu-se astfel baza pe exemple practice si pe un caracter cat mai interactiv al informatiei prezentate. Fiecare lectie beneficiaza de un slideshow prezentat cu videoproiector pe un ecran mare.

Cursul se poate urma chiar daca nu detineti un aparat de fotografiat performant sau daca sunteti in curs de achizitionare a unei camere foto. Informatiile din curs si sfaturile trainer-ului va pot ajuta la luarea unei decizii bune in acest sens.

 

AVANTAJE SI BENEFICII


Special pentru voi am pus in cursurile PHOTOLIFE experienta din 2007 si pana astazi, a lui Dan Dinu in sustinerea cursurilor de fotografie si a workshop-urilor si beneficiile asigurate de cei mai buni parteneri din domeniu.

 

 • Participantii la curs pot testa aparate si obiective de la Nikon, rucsaci Lowepro si alte accesorii, beneficiind in acelasi timp de o oferta speciala la achizitie.

 

 

 •  Participantii primesc pe o perioada nelimitata un discount de 30% pentru orice serviciu de inramare profesionala comandat pe site-ul www.arta-inramarii.ro.

 

 • La curs participantii pot invata cum se curata senzorul aparatului foto si pot beneficia de o curatare gratuita.

 

 • Participantii la curs primesc pe toata durata cursului un discount de 20% pentru orice imprimare realizata la Studioul Foto Cosmos, www.cosmosfoto.ro.

 

 • La final fiecare participant primeste o diploma care adevereste ca a urmat acest curs si toate materialele prezentate.

 

 • Cei care au urmat un alt curs sau un workshop impreuna cu noi primesc un discount de 50 de lei la urmatorul serviciu accesat pe PHOTOLIFE, cu cateva exceptii, acolo unde este specificat altfel.

 

Pentru orice alta informatie va stam la dispozitie pe mail sau la numarul de telefon 0733/081031 (Dan Dinu)

Cursul cuprinde opt lectii teoretice, o deplasare pe teren si o sedinta de feedback, dupa cum urmeaza:

 

01. Echipamentul fotografului de natura

Prima lectie este dedicata aparatului de fotografiat si functionarii acestuia. O sa discutam amanuntit despre obiective si despre cand si cum sa le folosim, dar si despre distanta focala, profunzimea de camp a acestora. O sa mai povestim si despre alegerea tipului de senzor sau alte caracteristici importante atunci cand fotografiem in natura.

 

02. Expunerea in fotografia de natura

In aceasta lectie discutam despre expunere si cum se formeaza ea cu ajutorul diafragmei si al obturatorului. De asemenea o sa invatam care sunt modurile de expunere si cum se masoara aceasta, o sa discutam despre ISO si histograma.

 

03. Lumina naturala si filtrele fotografice

Lumina este esentiala in realizarea oricarei fotografii, asadar in aceasta lectie ne propunem sa ii invatam principalele caracteristici. O sa vedeam care sunt tipurile de lumina si cum influenteaza directia luminii orice imagine. O sa vorbim despre culoarea luminii si vom incheia cursul cu discutii despre filtrele fotografice si importanta lor in fotografia de peisaj.

 

04. Compozitia in fotografia de natura

Dincolo de orice aspect tehnic, fotografiile frumoase se remarca prin compozitie. In aceasta lectie ne propunem sa vedem care sunt principalele reguli de compozitie si cand trebuie sa le aplicam sau sa le incalcam. Vom lua in calcul in compozitiile noastre atat elementele grafice din care se compune o imagine, dar si cum sa simulam perspectiva in spatiul plan sau cum sa tinem cont de design si armonie vizuala. Aceasta lectie va va deschide ochii asupra unor aspecte care de cele mai multe ori sunt trecute cu vederea.

 

05. Subiectul si abordarea acestuia

Orice imagine are nevoie de un subiect, iar modul cum il scoatem in evidenta si cum il abordam in imaginea noastra este foarte important. In aceasta lectie vom vedea ce inseamna spiritul locului si cum putem recunoaste anumite cadre fotogenice. Vom vedea cum sa evidentiem miscarea in fotografie, cum sa lucram efectiv cu profunzimea de camp, cum sa ne alegem unghiul din care fotografiem si care sunt cele mai spectaculoase momente din natura din punct de vedere al luminii.

 

06. Peisajul natural

In aceasta lectie o sa invatam despre cum putem fotografia peisajul si care sunt echipamentele necesare pentru a face acest lucru. Vom vorbi despre cum influenteaza vremea imaginile noastre, dar si despre cum sa captam cel mai bine un anume anotimp. Deasemenea vom discuta si despre cum sa abordam anumite elemente specifice din natura, cum ar fi apa, padurea, cerul si norii, peisajele montane sau peisajele acvatice etc. Tot in aceasta lectie vom invata cate ceva si despre fotografia panoramica.

 

07. Fotografia wildlife

Aceasta lectie o dedicam fotografierii animalelor si vom discuta atat despre echipamentul necesar dar si despre metodele de abordare. Vom vedea ce inseamna sa iti cunosti subiectul si cat de bine trebuie sa fii camuflat atunci cand stai la panda. Vom discuta pe larg despre fotografierea mamiferelor, a pasarilor, reptilelor sau a altor animale.

 

08. Macrofotografia si fotografia abstracta. Expeditiile fotografice si dezvoltarea personala

Natura ofera multe oportunitati de fotografiere si probabil cele mai trecute cu vederea sunt aspectele uneori abstracte pe care le putem intalni. Vom invata in aceasta lectie despre puterea texturilor si despre cateva metode pe care sa le putem folosi pentru a crea imagini abstracte, insa care au un impact vizual puternic. Tot in aceasta lectie o sa discutam despre echipamentele speciale pentru macrofotografie si despre cum sa abordam aceasta lumea a detaliilor. Vom studia cum se pot fotografia florile si insectele.

 

Organizarea unei expeditii fotografice in natura necesita timp si o buna documentare. In aceasta lectie ne propunem sa vedem care sunt pasii cei mai importanti pentru a avea o expeditie reusita care sa genereze imagini de calitate. Deasemenea vom invata si despre cum putem sa ne promovam rezultatele si cum putem sa le aratam celorlalti cu ajutorul unor galerii foto, expozitii si de ce nu montaje mai inedite precum o diaporama.

 

09. Tura foto pe teren

Aceasta tura va fi pe parcursul unei zile de weekend si o sa ne deplasam intr-o zona cu bun potential fotografic, unde sa avem ocazia sa studiem fotografia de peisaj si/sau wildlife.

 

10. Lectie practica. Feedback si discutii peste imagini

In aceasta lectie ne propunem un feedback pe imaginile pe care le-am realizat impreuna la iesirea foto sau pe orice alte fotografii din portofoliul vostru, despre care vreti sa aflati mai multe.

 

Pentru orice alta informatie va stam la dispozitie pe mail sau la numarul de telefon 0733/081031 (Dan Dinu).

Cursul se va desfasura in Bucuresti, pe o perioada de 10 zile si va fi sustinut in fiecare seara, de luni pana vineri, de la ora 19.00, iar sambata de la 09.00. In weekend o sa avem timp atat pentru socializare in cadrul unor proiectii de fotografie, cat si pentru o tura de teren pentru a putea aplica cele studiate.

 

PROGRAM

 

Luni - Vineri - ora 19.00 - lectiile 01-05 in sala de curs

Sambata - ora 09.00 - lectia 06 in sala de curs

Duminica - tura pe teren

Luni - Miercuri - ora 19.00 - lectiile 07-08 si feedback

 

LOCATIA

 

Cursul se va desfasura la Centrul de Training Nikon, aflat pe Splaiul Unirii nr. 74, etaj 3, sector 4. Pentru a vedea harta locatiei puteti intra aici.

 

Pentru orice alta informatie va stam la dispozitie pe mail sau la numarul de telefon 0733/081031 (Dan Dinu).

Taxa de participare se poate plati in doua transe, un avans de 100 lei la inscriere si restul la inceperea cursului. Taxa include instruirea, cu suportul de curs si toate materialele studiate. Costurile deplasarilor in turele fotografice si alte costuri rezultate de pe urma acestora nu sunt incluse in taxa de participare.

 

Cei care au urmat un alt curs sau un workshop impreuna cu noi primesc un discount de 50 de lei. Va rugam sa anuntati acest lucru printr-un mail la inscriere.

 

Dupa inscriere o sa primiti o factura proforma cu valoarea de 100 lei, ce constituie un avans, pentru a putea efectua plata si pentru a rezerva locul. Dupa ce ati facut plata, va rugam sa ne trimiteti o copie a documentului doveditor pe adresa contact(at)photolife.ro. Locurile se ocupa in ordinea primirii confirmarilor de plata, nu in ordinea completarii formularului de inscriere. Va rugam sa verificati locurile disponibile inainte sa efectuati plata. Va rugam sa ne comunicati orice abatere de la aceste conditii, pentru a gasi solutii avantajoase pentru ambele parti. A doua parte din taxa se poate plati la inceperea cursului.


Cei care vor sa urmeze acest serviciu in cadrul unei firme si au nevoie de factura cu alte informatii decat cele furnizate la inscriere sunt rugati sa anunte acest lucru  si sa furnizeze detaliile pentru facturare.


MODALITATEA DE PLATA


Plata se poate realiza prin mandat postal numai in contul firmei (aveti nevoie cand efectuati plata la posta de datele firmei) sau prin virament bancar in contul


IBAN: RO04BTRL00801202E19001XX | Banca TRANSILVANIA
date firma:
SC PHOTOLIFE SRL | Centru Nord bl. 7 sc. C ap. 1 | Rasnov | BRASOV 505400
CUI: 22353550 | RC: J08/2410/03.09.2007


ANULARE/REPROGRAMARE


Va rugam sa ne anuntati anularea participarii dumneavoastra la curs cu cel putin 14 zile inainte de inceperea acestuia. In aceste conditii, orice participant poate fi reprogramat pentru o sesiune viitoare, in limita locurilor disponibile. Daca anularea vine cu mai putin de 14 zile inainte de inceperea workshop-ului, valoarea  taxei platite pana in acel moment nu va mai putea fi returnata si va acoperi cheltuielile comune.


Pentru orice alta informatie va stam la dispozitie pe mail sau la numarul de telefon 0733/081031 (Dan Dinu).

SC PHOTOLIFE SRL se angajeaza sa presteze, in cadrul cursului de fotografie servicii de calitate catre participanti. Toate informatiile prezentate in cadrul cursului vor ajuta la dezvoltarea ulterioara a participantilor si le vor imbunatati cunostintele in domeniu.

Toate informatiile furnizate de catre participanti la curs, atat la inscriere cat si in timpul acestuia, sunt confidentiale si nu vor fi utilizate in alte scopuri decat cele referitoare la activitatile SC PHOTOLIFE SRL, ele nu vor fi sub nici o forma instrainate unor terti.

INSCRIEREA


Completarea formularului de inscriere trebuie realizata dupa verificarea prealabila a locurilor disponibile. Acestea sunt actualizate zilnic si afisate pe site in spatiul informational aferent fiecarui curs. Dupa completarea formularului o sa primiti o confirmare prin care vi se va valida inscrierea.

ANULARE/REPROGRAMARE


Va rugam sa ne anuntati anularea participarii dumneavoastra la curs cu cel putin 14 zile inainte de inceperea acestuia. In aceste conditii, orice participant poate fi reprogramat pentru o sesiune viitoare, in limita locurilor disponibile.

PLATA


Taxa de participare se plateste in doua transe, un avans de 100 lei la inscriere si restul la inceperea cursului. Taxa include instruirea, cu suportul de curs si toate materialele studiate. Costurile deplasarilor in turele fotografice si alte costuri rezultate de pe urma acestora nu sunt incluse in taxa de participare. Va rugam sa ne comunicati orice abatere de la aceste conditii, pentru a gasi solutii avantajoase pentru ambele parti.


Acceptarea conditiilor prezentate aici se face implicit de catre participantii la curs odata cu completarea formularului de inscriere.


Pentru orice alta informatie va stam la dispozitie pe mail sau la numarul de telefon 0733/081031 (Dan Dinu).

In toti anii nostrii de activitate, nu am acumulat numai experienta, ci ne-am facut si foarte multi prieteni. Daca inca nu esti convins de profesionalismul care ne caracterizeaza, poti citi mai jos parerile unora dintre cei care au participat la activitatile noastre, indiferent daca a fost vorba despre un curs foto, un workshop sau un photo tour.
Ana Maria Preoteasa
Natura in fotografie - intensiv BUC, 25 Feb 2015
Foarte interesant, a inclus o componenta importanta de compozitie in fotografia de natura. Cursul contine foarte multe exemple, fotografii, notiunile teoretice sunt foarte clar si simplu de inteles expuse. A inclus si o iesire in teren utila pentru a intelege si pune in practica notiunile de la curs. Trainerul m-a surprins prin modestie si amabilitatea cu care a raspuns la toate intrebarile. Dan Dinu are o experienta bogata de teren iar cursul este imbogatit de povestile din calatoriile sale.
Razvan Iliescu
Natura in fotografie - intensiv BUC, 20 Dec 2013
Acesta a fost primul curs foto live la care am participat si a fost o alegere excelenta. Desi mai studiasem carti sau cursuri video despre fotografie, intotdeauna ramaneam cu intrebari fara raspuns. In acest caz, Dan a raspuns la fiecare intrebare pusa de participanti. Cursul este bine structurat si contine si o parte de compozitie, lucru care lipseste din majoritatea cursurilor foto si este de altfel foarte important. Multumesc Photolife pentru aceasta experienta placuta, care sigur se va repeta in urmatoarele workshop-uri la care voi participa.
Diana Popescu
Natura in fotografie - intensiv BUC, 19 Dec 2013

Despre intalnirea cu Dan Dinu in contextul primului curs Photolife la Bucuresti, Natura in fotografie, mi-ar fi greu sa vorbesc altfel decat la superlativ. Aveam deja experienta altor cursuri, workshop-uri si ture foto si inainte de inceperea acestui curs mi-am propus sa nu am prea multe asteptari care sa nu se realizeze la final. De la inceput insa, am remarcat sistemul de inregistrare on-line, rapid si usor, informatiile detaliate gasite pe site-ul Photolife si cele pe care Dan le-a oferit inainte de inceperea cursului. Numarul participantilor (putin peste 10) a fost ideal pentru a crea o echipa armonizata si pentru a oferi fiecaruia posibilitatea sa-si exprime parerea si sa i se acorde atentia necesara. Iar atunci cand vorbim de oameni animati de aceeasi pasiune insa diferiti in acelasi timp, calitatea, si nu numarul, face de cele mai multe ori diferenta intre un curs oarecare si unul minunat. Suportul de curs este foarte bine realizat, cu informatii amanuntite insa prezentate intr-o maniera simpla si usor de retinut. Am apreciat in mod deosebit studiile de caz bazate pe foarte multe fotografii din portofoliul lui Dan. Acelasi cadru in diverse situatii de iluminare, actiune, punct de statie, etc. fiecare discutat in detaliu astfel incat sa intelegem mai usor diferentele. Sunt aspecte relevante mai ales pentru partea de abordare a subiectului si cea de compozitie. Si daca tot am mentionat-o pe aceasta din urma, lectia de compozitie a fost pur si simplu... wow (si nu pentru ca sunt fata si ma intereseaza mai putin partea tehnica :-)) Sa mai mentionez ca toate materialele au fost puse la dispozitia cursantilor, ca ni s-au oferit pentru testare numeroase echipamente (aparate, chiar si FX, si obiective) si o curatare de senzor? Au fost 10 zile intense, nu doar pentru ca a fost un curs intensiv ci pentru ca a fost o experienta frumoasa, care ne-a imbogatit. Iti multumesc Dan pentru tot. Si mai ales pentru ca ne-ai invatat ca fotografiile minunate se fac cu pasiune, perseverenta si rabdare. Am descoperit lucruri noi despre fotografie, natura si nu numai, am interactionat cu oameni (de acum prieteni) interesanti si ne-am simtit bine. Iar pentru mine cred ca a fost doar prima intalnire cu Dan si Photolife. Prima dintr-un sir care sper sa fie foarte lung. Urmeaza photo tour-ul din Delta Dunarii pe care-l astept cu nerabdare cu atat mai mult cu cat voi revedea o mare parte dintre colegii de la acest curs.

 • Curs foto Brasov

  making of
  Daca te-ai intrebat vreodata care este atmosfera cursurilor de la Brasov, acum ai ocazia sa vezi cateva imagini. Acestea sunt surprinse fie la sedintele de curs, fie la partile parctice din sala sau de pe teren, fie la testarile de echipament. Toate bune..

Cursuri gratuite


Curs foto
Curs foto online
Aceste cursuri gratuite sunt cu titlu consultativ si va ajuta sa va faceti o idee despre cum arata cursul normal. Pentru a accesa cursurile in format complet apelati la serviciile noastre.

Cursuri & Workshop-uri
PARTENERI

SUSTINEM