photo tour

SERVICII


Cele mai spectaculoase și fotogenice locuri nu sunt greu de găsit dacă ai o îndrumare pe măsură. Lasă-te purtat de pasiunea ta și călătorește, descoperă și fotografiază alături de Dan Dinu și ceilalți traineri ai noștri.

29
Oct 2016

Taramurile Scotiei

Isle of Skye & Glencoe
0
LOCURI
1150
EUR
Inscriere
pana la 01 mai 2016
Durata
9 zile
Tematica
Fotografie de peisaj si calatorie
Traseu
Dificultate moderata
Traineri
Dan Dinu & Horia Bogdan

Scoția este o țară fascinantă, cu un relief diversificat, ce trece de la crestele unora dintre cei mai vechi munți ai Europei și ajunge la plajele inedite de pe malul oceanului. Insula Skye ne va uimi cu relieful montan și cu formațiuni de rocă impresionante, iar Glencoe ne va întâmpina cu peisajul montan și habitatul mlăștinos, atât de specific acestui ținut. Dacă mai punem în toată această ecuație și castelele acestei țări, obținem un decor perfect pentru un photo tour de excepție alături de Dan Dinu și Horia Bogdan.Informații importante și utile:


 • avionul, transportul local și cazarea sunt incluse în preț
 • grup restrâns de 7 participanți și condiții optime pentru învățare
 • ture cu dificultate redusă și locații cu potențial fotografic deosebit
 • studierea fotografiei cu timpi lungi de expunere și învățarea folosirii filtrelor
 • doi traineri la dispozitia grupului, cu experiență în abordarea peisajelor de coastă
 • organizator cu experiență de 9 ani în susținerea cursurilor și turelor foto
 • curățarea gratuită a senzorului pe parcursul turei
 • echipamente foto la prețuri speciale de la parteneri

 

Termene de plată:


 • plata biletului de avion, după formarea grupului, pentru a beneficia de cele mai bune tarife
 • plata avansului de 50% (din care se scade costul avionului, dacă a fost deja plătit) până la 01 mai 2015
 • plata finală până la 01 august 2015

 

Într-un photo tour lăsăm teoria la o parte și ne concentrăm serios pe practică. Turele noastre sunt în așa fel concepute, încât să ofere cât mai multe oportunități fotografice, iar photo tour-ul din Scoția este axat în special pe fotografierea peisajului de coasta sau a zonelor montane specifice. În perioadele în care nu suntem pe teren, o să putem discuta și anumite aspecte teoretice legate de fotografia de peisaj, în fața șemineului, sau vă puteți bucura de un feedback pe imaginile realizate, din partea lui Dan Dinu sau a lui Horia Bogdan.

 

OPORTUNITĂȚI FOTOGRAFICE

 

Pe parcursul acestui photo tour o să putem explora unele dintre cele mai spectaculoase locații ale Scoției, insula Skye și regiunea Glencoe. Pe lista noastră de oportunități fotografice, se numără toate elementele emblematice ale acestei țări, munți vechi, peisaje de coastă, insule inedite, castele și lacuri.

 

Încă de la pornirea de la aeroport vom trece pe lângă niște locuri frumoase, cum ar fi Loch Lommond și ne vom îndrepta către Glencoe, prima destinație a călătoriei noastre. Vom fi cazați chiar în mijlocul acestui ținut și o să avem timp să explorăm pe îndelete atât zonele naturale, între care se remarcă Buachaille Etive More sau Rannoch Moor, cât și câteva castele interesante, Kilchurn, Stalker și bineînțeles celebrul Eilean Donan.

 

A doua parte a călătoriei noastre va avea baza în mijlocul celebrei Isle of Skye, un loc plin de mituri și legende, pe care îl vom explora pe parcursul următoarelor zile. Vom fotografia aici locații emblematice precum Old Man of Storr, sau plaja de la Elgol, cu o vedere superba asupra munților Dark Cuillins. Vom face câteva drumeții pe potecile montane și vom fotografia reflexiile culorilor de toamna în oglinda perfecta a „loch”-urilor tipic scoțiene.

 

DESPRE TRAINERI


Dan Dinu va fi alături de voi pe toată perioada photo tour-ului și vă va îndruma permanent. Într-o astfel de întâlnire nu trebuie să existe timpi morți așa că orice minut trebuie să treacă în avantajul vostru. Experiența trainer-ului în practicarea fotografiei de peisaj și experiența acumulată în zonele de coastă ale Islandei, Norvegiei, Irlandei, Noii Zeelande și bineînțeles ale Scoției, va fi utilă pentru a învăța micile trucuri care fac diferența între o fotografie obișnuită și una deosebită. Mai multe detalii despre trainer găsiți pe www.dandinu.net

 

Horia Bogdan este biolog, fotograf și mare împătimit al întregii zone de pe coasta Marii Britanii, pe care a vizitat-o de foarte multe ori până în prezent. Horia este pasionat de fotografia cu timp lung de expunere, iar cu ajutorul lui o să învățăm cum se face și ce fel de filtre trebuie să folosim. A mai fotografiat peisaje de coastă în Norvegia, Scoția, Irlanda de Nord, Anglia și Costa Rica. Pentru mai multe detalii puteți accesa www.horia-bogdan.com.

 

AVANTAJE ȘI BENEFICII


Special pentru voi am pus în serviciile PHOTOLIFE experiența din 2007 și până astăzi a lui Dan Dinu și pe cea a trainerilor parteneri, în susținerea cursurilor de fotografie și organizarea de workshop-uri și ture foto, alături de beneficiile asigurate de cei mai buni parteneri din domeniu.

 

 • Participanții la photo tour beneficiază de prețuri speciale de la partenerii noștri, și pot achiziționa camere foto și obiective oferite de Nikon, trepiede de la Manfrotto și Gitzo, genți și rucsaci foto de la Kata și National Geographic, oferite de Photo Set-up.

 

 • Pe durata unei luni, participanții beneficiază de prețuri promoționale la anumite produse din magazinul www.f64.ro.

 

 • Participanții primesc pe o perioadă nelimitată un discount de 20% pentru orice serviciu de înrămare profesională comandat pe site-ul www.arta-inramarii.ro.

 

 • La photo tour participanții pot învăța cum se curăța senzorul aparatului foto și pot beneficia de o curățare gratuită cu produse Visible Dust.

 

Pentru orice altă informație vă stăm la dispoziție pe mail sau la numărul de telefon 0733/081031 (Dan Dinu)

Scoția este cu siguranță o destinație de excepție când vine vorba de fotografie, oferind unele dintre cele mai inedite peisaje ale Europei, cu cei mai vechi munți ai continentului, cu plaje spectaculoase și peisaje de coastă dramatice, cu foarte multe insule și o viață sălbatică abundentă.

 

GLEN COE


Glen Coe este o vale largă, de origine vulcanică, amplasată în porțiunea sudică a regiunii Highlands, ținuturile înalte ale Scoției. Această vale de o frumusețe rară este una dintre principalele puncte de atracție ale țării, fiind străjuită pe ambele părți de munți. Numele de Glen Coe se spune că ar înseamna Valea Plângerii (Glen of Weeping) de la masacrul din Glencoe (satul principal al zonei) din 1692. De fapt, numele provine de la râul Coe care străbate zona. Acesta izvorăște la baza nord-estică a masivului Buachaille Etive Beag și curge către vest, de-a lungul văii, prin micuțul Lac Achtriochtan, prin satul Glencoe, iar apoi se varsă în mare prin lacul salmastru Leven (un braț al Lacului Linnhe), la Invercoe.


Buachaille Etive Mor

 

Probabil cel mai emblematic punct al văii râului Coe este faimosul Buachaille Etive Mor sau Marele Păstor al Etivului. Acesta face parte din masivul cu același nume, situat între Glen Coe și Glen Etive, iar văzut de la est, muntele are o formă aproape perfect piramidală, fiind unul dintre cele mai vizitate și fotografiate simboluri scoțiene. Deși are doar o altitudine de 1021m, el pare mult mai înalt datorită faptului că se înață cu 533m față de relieful din jur.

 

Castelele Kilchurn și Stalker

 

Aflat mai în sud de Glen Coe, castelul Kilchurn este în prezent o ruină, fiind inițial construit în secolul 15. Este situat pe marginea Lacului Awe și reprezintă vechea casa a Clanului Campbell.


Castelul Stalker este un turn cu patru nivele construit pe o insuliță mică din Loch Laich. Numele de Stalker provine din gaelic-ul ”Stalcaire” care înseamnă ”vânător cu șoimi”, indicând vechile obiceiuri din zona ale rezidenților. Acest mic fort a fost construit în 1320 de către membrii Clanului MacDougall.

 

Rannoch Moore

 

Foarte aproape de Glen Coe, regăsim bine-cunoscuta Rannoch Moor, o mlaștină vastă de aproximativ 130km2 desemnata Arie Specială de Conservare, datorită biodiversității ei bogate. Aici, pe lângă oglindiri frumoase ale munților din jur, putem găsi multe animale, precum cerbul sau cocoșul de mesteacăn sau alte păsări care cuibăresc aici. Este singurul loc din toată Marea Britanie unde poate fi găsit rozmarinul de turbărie (Scheuchzeria palustris).

 

ISLE OF SKYE


A doua insulă ca mărime din Scoția, Skye este formată dintr-o înșiruire de peninsule și golfuri ce pleacă radial dinspre centrul dominat de Munții Cuillins. Aceștia oferă singurul traseu montan din Scoția, urcarea pe Sgurr a' Ghreadaidh, care necesită cunoștințe de escaladă pentru a fi parcurs.

 

Old Man of Storr

 

Una dintre cele mai recunoscute locații din Scotia, the Old Man of Storr, este o atracție care nu poate fi ratată. The Storr este de fapt un deal pietros din peninsula Trotternish, care prezintă două fețe disctincte, una foarte abrupta spre est, și alta lină, acoperită de iarbă, spre vest.  Această creastă pietroasă a căpătat forma de astăzi în urma celei mai lungi alunecări de teren din Marea Britanie, întâmplată cu foarte mult timp în urma, ale cărei vestigii sunt astăzi niște pinteni de piatră. Cel mai înalt dintre aceștia poartă numele de Old Man of Storr. Date fiind atât istoria locului, cât și aspectul unic, „Bătrânul” și întreaga regiune Storr au inspirat multe legende populare, unele cu uriași, altele cu spiriduși sau preoți și diavoli, toate fiind numai bune de impresionat turiștii.


Castelul Eilean Donan

 

La punctul de întâlnire a trei lacuri, Duich, Long și Alsh, într-o zonă cu un peisaj superb, există o mică insulă conectata doar printr-un pod de piatra pe care se află poate unul din cele mai ușor de recunoscut castele din lume, Eilean Donan. Fondat în secolul al 13-lea, castelul a devenit fortăreața principală a clanului MacKenzie și a aliaților lor, clanul MacRae. La începutul secolului al 18-lea, clanul MacKenzie a luat parte la Răscoala Iacobită, ceea ce a dus la distrugerea castelului de către forțele guvernului britanic. El a fost reconstruit ulterior de către John MacRae - Gilstrap în secolul 20.


Elgol


Elgol este un sătuc aproape de vârful peninsulei Strathaird, în sudul insulei Skye. Plaja stâncoasă de aici, împreună cu priveliștea unică asupra munților Dark Cuillins din fundal, atrage foarte mulți vizitatori. Satul în sine este unul tradițional, cu o populație de doar 150 de localnici, majoritatea vorbitori ai limbii Gaelic.

După ce ați citit toate informațiile și v-ați înscris la photo tour, o să primiți un mail de confirmare și un altul cu toate informațiile necesare legate de locul de întâlnire, posibilități de transport și alte informații utile. Vă rugăm să căutați și în folderul Spam, dacă mail-ul nu a ajuns în Inbox așa cum ar trebui. În contul vostru de pe site puteți vedea situația înscrierii.


CAZARE SI MASA


Pe perioada acestui photo tour, cazarea este asigurată în cottage-uri tradiționale, unde beneficiem de camere cu două sau trei paturi, living, șemineu, baie și bucătărie echipată complet pentru pregătirea meselor. Mâncarea o putem procura de la un magazin din zonă și aveți ocazia ca la acest photo tour să testați și abilitățile culinare ale lui Dan Dinu. Cu alte cuvinte o să ne simțim ca acasă.

 

AVION

 

Prețul biletului de avion este inclus în taxa de participare, însă dacă intervin modificări de tarife o sa fiți anunțați. Dacă rezervările sunt făcute din timp, putem cumpăra și biletele și o să evităm astfel de neplăceri. Compania cu care se zboară este British Airways, iar orarul aproximativ este cel de mai jos.

 

29.10 - București 08:30 – Glasgow 13:30
06.11 - Glasgow 13:45 – București 22:50

 

TRANSPORT

 

Transportul în Scoția, de la plecarea din aeroport și până la sosirea înapoi în aeroport, este asigurată de organizatori. Deplasarea se va face cu un microbuz închiriat, așa că o să fie foarte ușor să ne deplasăm între locațiile de fotografiat. Combustibilul este inclus în preț, în limita turelor din program.

 

ECHIPAMENT


Pentru o bună desfășurare a activităților vă rugăm să țineți cont de echipamentul necesar pentru acest photo tour. În privința echipamentului fotografic este necesar un aparat de fotografiat compact sau DSLR. Cei ce au mai multe obiective pot să le aducă pentru că peisajul zonei permite fotografierea cu orice focală iar abordările sunt total diferite. Este recomandat totuși un obiectiv superangular pentru peisajele de coastă și un teleobiectiv pentru păsări și detalii. Alte accesorii utile: filtre, în special polarizare, gradual neutru și neutru, chiar și de mai multe stop-uri pentru imaginile cu timp lung (o să puteți studia aceste filtre la partea practică), acumulatori de rezervă, carduri pentru stocarea imaginilor, trepied (foarte important pentru imaginile cu timp lung) și un rucsac pentru transport în care să poată intra și câteva obiecte personale (geacă de ploaie, sticlă cu apă etc.). Un laptop poate fi și el foarte util pentru descărcarea și stocarea imaginilor.


În privința echipamentului personal, tura foto necesită un echipament adecvat. Este necesară în primul rând o pereche de bocanci sau ghete de munte mai robuste pentru zonele accidentate și pentru siguranța deplasării. Foarte necesară este o geacă sau pelerină de ploaie. În principiu în perioada desfășurării photo tour-ului temperaturile sunt destul de scăzute, mai ales în zonele de coastă unde bate vântul și este multă umezeală. Pentru a fi pregătiți este bine să aveți haine călduroase, dar care să vă permită totuși mișcarea, mănuși și căciulă. Sunt de preferat materialele ușoare gen polartec sau gecile umplute cu puf. O listă amănunțită a echipamentului necesar o să primiți înainte de plecare.

 

Pentru orice altă informație vă stăm la dispoziție pe mail sau la numărul de telefon 0733/081031 (Dan Dinu).

ZIUA 01 - 29.10.2016 - BUCUREȘTI (BUDAPESTA) – GLASGOW - GLENCOE

 

Plecare din București împreună cu Dan Dinu spre Glasgow la ora 08:30 și sosirea la ora 13:30, cu o escala de două ore în Londra. Plecarea se poate face și din Budapesta, împreună cu Horia Bogdan, orarul de zbor fiind asemănător. Întâlnirea se face după primul tronson de zbor, de unde se continuă împreună până în Scoția. După ce ne luăm mașina și ne rezolvăm și ceva cumpărături, ne îndreptăm către Glencoe, unul dintre cele mai remarcabile locuri din Scoția, cu munții și lacurile specifice. Ne cazăm la un cottage aflat chiar în mijlocul acestui ținut și plecăm să explorăm. Putem fotografia apusul la poalele lui Buachaile Etive More, unul dintre munții emblematici ai zonei.

 

ZIUA 02 - 30.10.2016 - CASTELUL KILCHURN - CASTELUL STALKER - RANNOCH MOOR

 

Dis de dimineață plecăm să prindem lumina de răsărit la Kilchurn, o ruină de castel ce poate oferi o reflexie interesantă și cețuri matinale, iar mai apoi mergem să explorăm Loch Linnhe și estuarul în care se află Castelul Stalker, un loc în care iubitorii de wildlife se pot delecta și cu multe specii de păsări care trăiesc aici. Seara o să ne întoarcem în zona lui Buachaile Etive More și o să mai explorăm mlaștinile de la Rannoch Moore.

 

ZIUA 03 - 31.10.2016 - RANNOCH MOOR - GLENFINNAN - LOCH EILT

 

Dimineața o să o petrecem tot la Rannoch Moore, printre salbele de lacuri mai mari sau mai mici, combinate cu mlaștini, în care o să putem reflecta munții din zare într-un decor tipic scoțian. Zona este extrem de ofertantă cu subiecte și este atât de extinsă încât o să ne vină greu să ne plictisim. O să continuăm să explorăm până la prânz când ne putem întoarce la cazare. Spre seara ne pregătim să surprindem un apus în zona Glenfinnan sau pe malul lacului Loch Eilt.

 

ZIUA 04 - 01.11.2016 - GLENCOE - SKYE - SLIGACHAN

 

Ultima zi din Glencoe va fi dedicată lui Buachaille și reflexiilor lui în lacurile și mlaștinile din jur. Plecăm mai departe către a doua destinație a călătoriei noastre, insula Skye. Mergem să ne cazăm la Portree, după care plecam într-o tură de recunoaștere a zonei, pentru a fotografia munții Dark Cuillins văzuți din zona Sligachan, unde putem sta până la apus.

 

ZIUA 05 - 02.11.2016 - OLD MAN OF STORR - TALISKER BAY

 

Această zi este una în care o să începem cu un răsărit la Old Man of Storr, poate una dintre cele mai emblematice atracții din Skye. După răsărit ne vom mai bucura de peisajul spectaculos al zonei și ne vom întoarce la Portree unde suntem cazați pentru prânz. Spre seară plecăm către Talisker Bay, o zonă foarte interesantă cu o plajă cu nisip fin și prim-planuri inedite, numai bune de fotografiat în lumina de apus.


ZIUA 06 - 03.11.2016 - THE QUIRAING - EILEAN DONAN

 

Răsăritul îl vom avea în regiunea Quiraing, și după ce mai explorăm un pic zona și mergem să vedem și Mealt Falls, o cascadă ce se varsă direct în mare, o să ne întoarcem în Portree. Seara plecăm pentru o vizită la Eilean Donan, probabil cel mai interesant castel al Scoției, unde o să stăm până la apus și chiar ora albastră. O să avem timp să facem o vizită castelului și să îl fotografiem în voie.

 

ZIUA 07 - 04.11.2016 - ELGOL - LOCH CORUISK

 

În această zi ne pregătim pentru o tură un pic mai lungă, dar foarte interesantă. Răsăritul o să îl avem pe plaja de la Elgol, cu o vedere fabuloasă către munții Dark Cuillins. După răsărit ne putem îmbarca pe un vas ce ne va purta către Loch Coruisk, ascuns la poalele munților Black Cuillins. Peisajul de aici este unul spectaculos și o să putem să îl admirăm și fotografiem în voie. Dacă vremea este favorabilă, putem să urcăm pe Sgurr na Stri, pentru o vedere panoramică a munților și estuarelor de aici. Tura de pe vas ne va aduce în fața camerei și o colonie de foci ți păsări marine, iar dacă suntem norocoși chiar delfini și balene. Seara ne întoarcem către zona de cazare și putem explora oricare altă zonă care ne-a plăcut mai mult sau pe care nu am reușit să o vedem așa cum trebuie, sau pur și simplu ne putem bucura de un foc în șemineu și de o discuție pe baza imaginilor realizate.

 

ZIUA 08 - 05.11.2016 - SLIGACHAN - NEIST POINT

 

De dimineață o să putem explora în lumina de răsărit mai multe locații din Sligachan, un râu cu foarte multe cascade și câteva lacuri cu reflexii ale munților Dark Cuillins. Dacă timpul ne permite putem să facem o incursiune și către acești munți pe traseul de la Fairy Pool, o locație interesantă ce poate oferi o plimbare de câteva ore pentru a vedea mai de aproape peisajul montan. După prânz o să mergem către farul de la Neist Point, pentru a vizita pe îndelete faleza de aici, cel mai vestic punct al insulei.

 

ZIUA 09 - 06.11.2015 - SKYE - GLASGOW - BUCUREȘTI (BUDAPESTA)

 

Dis de dimineață vom porni către Glasgow, de unde avem avionul către București la ora 13:45. După o escală în Londra, ajungem în București la ora 22:50. Dacă veniți din Budapesta o să fie un orar de zbor asemănător.

 

Acest program este unul orientativ, el putând fi modificat în funcție de vreme sau de alți factori.

Taxa de participare include:


 • biletul de avion și taxele de aeroport București - Glasgow și retur cu British Airways (în cazul în care se modifică prețul avionului sau se schimbă orarul de zbor, pot interveni modificări la tariful de bază, lucru ce se va anunța din timp participanților. Putem rezolva această problema prin rezervarea și cumpărarea biletelor din timp.);
 • cazarea la căsuțe tradiționale în camere cu două sau trei paturi;
 • transportul local și combustibilul în limita turelor din program;
 • instruirea și suportul de la photo tour.

 

Taxa nu include:


 • mâncarea pe toată perioada photo tour-ului (putem să ne luăm mâncare la comun și să gătim în locația unde suntem cazați - aproximativ 150 euro/persoană);
 • costurile cu electricitatea și încălzirea căsuțelor (nu este mult însă diferă în funcție de cât consumăm - aproximativ 10 euro/persoană);
 • tura opțională cu barca și vizita la colonia de foci de la Elgol și Loch Coruisk (aproximativ - 30 lire/persoană);
 • alte cheltuieli personale.

 

TERMENE DE PLATA


 • plata biletului de avion, după formarea grupului, pentru a beneficia de cele mai bune tarife
 • plata avansului de 50% (din care se scade costul avionului, dacă a fost deja plătit) până la 01 mai 2016
 • plata finală până la 01 august 2016

 

MODALITATEA DE PLATĂ

 

După formarea grupului, o să încercăm să găsim cele mai bune tarife pentru biletele de avion. Plata avansului, mai puțin costul biletului de avion, dacă acesta a fost deja achiziționat și plata finală, vor fi efectuate după termenele de mai sus.

 

Plata acestui photo tour va fi făcută atât către noi, cât și către agenția noastră de turism parteneră, ce se ocupă de biletele de avion, serviciile de transport locale și cazare acolo unde este cazul. După ce ați făcut plata, vă rugăm să ne trimiteți o copie a documentului doveditor pe adresa contact(at)photolife.ro. Locurile se ocupa în ordinea primirii confirmărilor de plata, nu în ordinea completării formularului de înscriere. Vă rugăm să verificați locurile disponibile înainte să efectuați plata. Vă rugăm să ne comunicați orice abatere de la aceste condiții, pentru a găsi soluții avantajoase pentru ambele părți.

 

Mai multe informații despre plată și o eșalonare mai exactă o să primiți după formarea grupului.

 

ANULARE


În cazul în care participantul renunță din vina sa la photo tour, se vor percepe următoarele penalizări, începând cu 60 de zile înainte de data plecării:


a) Pentru anulări în intervalul 60 - 30 de zile calendaristice înainte de data plecării – penalizări 25%
b) Pentru anulări în intervalul 29 - 15 zile calendaristice înainte de data plecării – penalizări 50 % 
c) Pentru anulări cu mai puțin de 14 zile calendaristice înainte de data plecării – penalizare 100 %

d) Pentru biletele de avion, penalizările se percep în funcție de agenția de la care s-a cumpărat biletul.

 

Pentru orice altă informație vă stăm la dispoziție pe mail sau la numărul de telefon 0733/081031 (Dan Dinu).

SC PHOTOLIFE SRL se angajează să presteze, în cadrul photo tour-ului servicii fotografice de calitate către participanți. Toate informațiile prezentate în cadrul acestuia vor ajuta la dezvoltarea ulterioară a participanților și le vor imbunătăți cunoștințele în domeniu.


Toate informațiile furnizate de către participanți la photo tour, atât la înscriere cât și în timpul acestuia, sunt confidențiale și nu vor fi utilizate în alte scopuri decât cele referitoare la activitățile SC PHOTOLIFE SRL, ele nu vor fi sub nicio forma înstrăinate unor terți.


ÎNSCRIEREA

 

Completarea formularului de înscriere trebuie realizată după verificarea prealabilă a locurilor disponibile. Acestea sunt actualizate constant și afișate pe site în spațiul informațional aferent fiecărui photo tour. După completarea formularului o să primiți o confirmare prin care vi se va valida înscrierea.


TERMENE DE PLATĂ

 

 • plata biletului de avion, după formarea grupului, pentru a beneficia de cele mai bune tarife
 • plata avansului de 50% (din care se scade costul avionului, dacă a fost deja plătit) până la 01 mai 2016
 • plata finală până la 01 august 2016

 

MODALITATEA DE PLATĂ

 

După formarea grupului, o să încercăm să găsim cele mai bune tarife pentru biletele de avion. Plata avansului, mai puțin costul biletului de avion, dacă acesta a fost deja achiziționat și plata finală, vor fi efectuate după termenele de mai sus.

 

Plata acestui photo tour va fi făcută atât către noi, cât și către agenția noastră de turism parteneră, ce se ocupă de biletele de avion, serviciile de transport locale și cazare acolo unde este cazul. După ce ați făcut plata, vă rugăm să ne trimiteți o copie a documentului doveditor pe adresa contact(at)photolife.ro. Locurile se ocupa în ordinea primirii confirmărilor de plata, nu în ordinea completării formularului de înscriere. Vă rugăm să verificați locurile disponibile înainte să efectuați plata. Vă rugăm să ne comunicați orice abatere de la aceste condiții, pentru a găsi soluții avantajoase pentru ambele părți.

 

Mai multe informații despre plată și o eșalonare mai exactă o să primiți după formarea grupului.

 

ANULARE


În cazul în care participantul renunță din vina sa la photo tour, se vor percepe următoarele penalizări, începând cu 60 de zile înainte de data plecării:


a) Pentru anulări în intervalul 60 - 30 de zile calendaristice înainte de data plecării – penalizări 25%
b) Pentru anulări în intervalul 29 - 15 zile calendaristice înainte de data plecării – penalizări 50 % 
c) Pentru anulări cu mai puțin de 14 zile calendaristice înainte de data plecării – penalizare 100 %

d) Pentru biletele de avion, penalizările se percep în funcție de agenția de la care s-a cumpărat biletul.


Acceptarea condițiilor prezentate aici se face implicit de către participanții la tura foto odată cu completarea formularului de înscriere.

 

Pentru orice altă informație vă stăm la dispoziție pe mail sau la numărul de telefon 0733/081031 (Dan Dinu).

In toti anii nostrii de activitate, nu am acumulat numai experienta, ci ne-am facut si foarte multi prieteni. Daca inca nu esti convins de profesionalismul care ne caracterizeaza, poti citi mai jos parerile unora dintre cei care au participat la activitatile noastre, indiferent daca a fost vorba despre un curs foto, un workshop sau un photo tour.
George Pancescu
Taramurile Scotiei, 17 Dec 2016

Am plecat in aceasta tura fara sa fi avut niste asteptari fotografice clar definite, insa m-am intors acasa cu o suita de amintiri placute, alaturi de niste oameni frumosi care impartasesc aceasi pasiune fata de fotografie si natura. Nu este usor sa creezi o atmosfera frumoasa intr-un grup atat de divers si plin de oameni cu personalitati diferite, insa Dan Dinu, impreuna cu Horia Bogdan au reusit acest lucru cu brio si au reusit sa creeze o experienta frumoasa pentru fiecare in parte. Pentru mine o tura foto nu inseamna neaparat o oportunitate de a crea fotografii noi, ci mai degraba o oportunitate de a intalni oameni deschisi si de a impartasi cu ei bucuria naturii; iar cadrele nu sunt altceva decat o amintire frumoasa a unor momente la fel de frumoase. Iar cateodata, printre aceste cadre frumoase, se numara si cateva care reusesc sa redea perfect momente iconice ale turei. Multumesc Dan si Horia pentru experienta oferita, si astept sa ne vedem in turele viitoare.

Momentan nu exista imagini de making of pentru acest workshop. Daca vreti sa vedeti care a fost atmosfera la celelalte activitati ale noastre, va invitam sa intrati aici.

Cursuri gratuite


Curs foto
Curs foto online
Aceste cursuri gratuite sunt cu titlu consultativ si va ajuta sa va faceti o idee despre cum arata cursul normal. Pentru a accesa cursurile in format complet apelati la serviciile noastre.

Cursuri & Workshop-uri
PARTENERI

SUSTINEM