workshop foto

SERVICII


Descoperă unele dintre cele mai spectaculoase locuri din țară cu ajutorul workshop-urilor de fotografie create special pentru tine și învață în ritmul tău, alături de trainerii noștri.

17
Noi 2018

Lightroom - editarea si indexarea fotografiilor BV

Brasov
2
LOCURI
400
LEI
Durata
2 zile (10h)
Tematica
Editare si indexare foto
Program
Adobe Lightroom
Trainer
Dan Dinu

Zilnic vedem fotografii minunate și ne întrebăm care sunt secretele din spatele acestora. Ei bine a venit momentul să le aflați alături de Dan Dinu, la un workshop interactiv ce își propune să vă dezvăluie tainele Adobe Lightroom, un program special conceput pentru fotografi, unde puteți edita, arhiva și indexa imaginile digitale. Uitați de miile de imagini împrăștiate peste tot, uitați de programe complicate și neprietenoase, pentru că aveți acum șansa să învățati cum lucrează un fotograf profesionist.Informații importante și utile:


 • grup restrâns pentru a da posibilitatea trainer-ului de a lucra cu fiecare în parte
 • lucrul direct pe baza de date a fotografului Dan Dinu și discuții despre structura acesteia
 • informații despre back-up pe medii de stocare externe și despre color management
 • workflow complet de la descărcarea imaginilor și până la indexarea și editarea lor
 • informații despre cuvinte cheie și modul cum se pot folosi în organizarea imaginilor
 • informații despre formatul RAW, white balance, histogramă și editare de imagini
 • sfaturi despre calibrarea și alegerea monitorului
 • curățarea gratuită a senzorului pentru participanți

 • trainer cu experiență de 11 ani în susținerea de cursuri și workshop-uri

 • echipamente foto la prețuri speciale de la parteneri

 

Workshop-ul pe care îl susținem este sub forma unui training intensiv și are două părți distincte, ce se vor desfășura pe parcursul a câte 5h, în cele două zile de workshop. Prima dintre ele, este dedicată indexării și arhivării fotografiilor într-o bază de date concepută în mod profesionist, cu soluții de back-up și facilități simple de căutare. A doua parte este dedicată editării imaginilor în Adobe Lightroom și vă va oferi un workflow complet, de la declanșare și până la imaginea finală. Ambele zile conțin atât părți teoretice, în care vă vor fi explicate noțiunile de bază, dar și părți practice, în care o să puteți exersa împreună cu trainer-ul.


La acest workshop veți învăța bazele fotografiei digitale, veți învăța despre formatul RAW și care sunt avantajele acestuia, veți învăța cum să vă calibrați monitorul și câteva noțiuni de bază despre color management, veți învăța cum se editează o fotografie și care sunt principalele secrete pentru a obține imagini corect procesate, veți învăța cum să vă stocați și cum să vă arhivați fotografiile pe termen lung, veți învăța cum să vă indexați imaginile și cum să le adăugați cuvinte cheie care să vă ușureze căutarea ulteriora și veți vedea cum se lucrează în Adobe Lightroom, program dedicat fotografilor.

 

DESPRE TRAINER


Dan Dinu va fi alături de voi pe toată perioada acestui workshop și vă va îndruma permanent. Trainer-ul folosește Adobe Lightroom cu succes de mai bine de 7 ani, iar experiența de a vedea cum se lucrează într-o bază de imagini bine indexată și concepută în mod profesionist, vă va deschide cu siguranță ochii și vă va arăta cât de important este să vă mențineți munca în ordine și să vă editați corect fotografiile.

 

Mai multe detalii despre trainer găsiți pe www.dandinu.net

 

AVANTAJE ȘI BENEFICII


Special pentru voi, am pus în serviciile PHOTOLIFE experiența din 2007 și până astăzi a lui Dan Dinu în susținerea cursurilor de fotografie și organizarea de workshop-uri și ture foto, alături de experiența și dedicarea trainerilor noștri și de beneficiile asigurate de cei mai buni parteneri din domeniu.

 

 • Participanții beneficiază de prețuri speciale de la partenerii noștri, și pot achiziționa camere foto și obiective oferite deNikon, trepiede de la Manfrotto și Gitzo, genți și rucsaci foto de la Kata și National Geographic, oferite de Photo Set-up.

 

 • Participanții pot beneficia de dublul punctelor la orice comandă pe www.f64.ro, iar aceste puncte le puteți folosi pentru achiziția ulterioară de produse. Vă rugăm să ne cereți codul care activează această ofertă specială.

 

 • Participanții primesc pe o perioadă nelimitată un discount de 20% pentru orice serviciu de înrămare profesională comandat pe site-ul www.arta-inramarii.ro.

 

 • Participanții pot învăța cum se curăța senzorul aparatului foto și pot beneficia de o curățare gratuită cu produse Visible Dust.

 

 • Participanții se pot înscrie în grupul nostru de pe Facebook, un grup închis și dedicat doar celor care au urmat un curs, workshop sau photo tour alături de noi și unde vor putea beneficia de feedback și sfaturi de la toți trainerii PhotoLife.

 

 • Cele mai frumoase imagini realizate de către participanții la turele noastre foto, fie ele ture de la curs, workshop-uri sau photo tour-uri, vor fi publicate în revista PhotoLife magazine și vor avea șansa să intre în expoziția anuală pe care o organizăm.

 

Pentru orice altă informație vă stăm la dispoziție pe mail sau la numărul de telefon 0733/081031 (Dan Dinu)

După ce ați citit toate informațiile și v-ați înscris la photo tour, o să primiți un mail de confirmare și un altul cu toate informațiile necesare legate de locul de întâlnire, posibilități de transport și alte informații utile. Vă rugăm să căutați și în folderul Spam, dacă mail-ul nu a ajuns în Inbox așa cum ar trebui. În contul vostru de pe site puteți vedea situația înscrierii.

 

LOC

 

Workshop-ul se va desfășura la sediul PHOTOLIFE (HUB 1317), pe strada Griviței, în spatele magazinului Onix. Între Pizzeria 4 Amici și Onix este o mică străduță, unde o să vedeți o clădire mov. Intrarea se face pe ușa din dreapta. Locul exact îl puteți vedea aici.


ECHIPAMENT

Workshop-ul este destinat în special prelucrării de imagini și nu necesită echipament fotografic. Dacă aveți unele nelămuriri legate de acesta sau diverse întrebări la care vreți să aflați răspunsul, puteți veni și cu aparatul de fotografiat.

Sala în care se desfășoară activitățile este echipată cu proiector și ecran. Vă rugăm să aduceți un  laptop pentru o mai bună desfășurare a activității și pentru a putea experimenta în același timp cu trainerul. La workshop veți primi toate soft-urile necesare în varianta trial pentru experimentare. Cea mai mare parte a workshopului se va desfășura în Adobe Lightroom, soft dedicat special fotografilor.

În cadrul workshop-ului veți învăța cum se calibrează un monitor și veți vedea echipamentul necesar pentru acest lucru. De asemenea o să discutăm despre echipamentele necesare pentru stocarea imaginilor pe termen lung și despre cum se face acest lucru. Tot în cadrul workshop-ului putem discuta și despre imprimarea fotografiilor.


PROGRAM ORIENTATIV

Sâmbătă

09.00   Întâlnirea participanților, prezentarea tematicii.
09.30   Seminar teoretic. Indexarea și arhivarea fotografiilor.
10.30   Coffee break.
11.00   Seminar practic. Indexarea și arhivarea fotografiilor.
14.00   Masă (opțional) unde putem continua discuțiile.

 

Duminică

09.00   Scurtă recapitulare a zilei precedente.
09.30   Seminar teoretic. Editarea fotografiilor.
10.30   Coffee break.
11.00   Seminar practic. Editarea fotografiilor.
14.00   Masă (opțional) unde putem continua discuțiile.

 

Pentru orice altă informație vă stăm la dispoziție pe mail sau la numărul de telefon 0733/081031 (Dan Dinu).

Taxa de participare include:


 • instruirea și suportul de la workshop (partea teoretica studiată și diploma de participare);
 • coffee break.

 

Taxa nu include:


 • transportul până la locație;
 • masa de prânz opțională.

 

PLATA

 

După înscriere o să primiți o factură proformă cu valoarea de 200 lei, ce constituie un avans, pentru a putea efectua plata și pentru a rezerva locul. După ce ați făcut plata, vă rugăm să ne trimiteți o copie a documentului doveditor pe adresa contact(at)photolife.ro. Locurile se ocupă în ordinea primirii confirmărilor de plată, nu în ordinea completării formularului de înscriere. Vă rugăm să verificați locurile disponibile înainte să efectuați plata. Vă rugăm să ne comunicați orice abatere de la aceste condiții, pentru a găsi soluții avantajoase pentru ambele părți. A doua parte din taxă se poate plăti la fața locului.


Cei care vor să urmeze acest serviciu în cadrul unei firme și au nevoie de factură cu alte informații decât cele furnizate la înscriere sunt rugați să anunțe acest lucru  și să furnizeze detaliile pentru facturare.

 

ANULARE/REPROGRAMARE


Vă rugăm să anunțați anularea participării dumneavoastră la workshop cu cel puțin 14 zile înainte de începerea acestuia. În aceste condiții, orice participant poate fi reprogramat pentru o sesiune viitoare, în limita locurilor disponibile. Dacă anularea vine cu mai puțin de 14 zile înainte de începerea photo tour-ului, valoarea  taxei plătite până în acel moment nu va mai putea fi returnată și va acoperi cheltuielile comune.


Pentru orice altă informație vă stăm la dispoziție pe mail sau la numărul de telefon 0733/081031 (Dan Dinu).

SC PHOTOLIFE SRL se angajează să presteze, în cadrul photo tour-ului servicii fotografice de calitate către participanți. Toate informațiile prezentate în cadrul acestuia vor ajuta la dezvoltarea ulterioară a participanților și le vor imbunătăți cunoștințele în domeniu.


Toate informațiile furnizate de către participanți la photo tour, atât la înscriere cât și în timpul acestuia, sunt confidențiale și nu vor fi utilizate în alte scopuri decât cele referitoare la activitățile SC PHOTOLIFE SRL, ele nu vor fi sub nicio forma înstrăinate unor terți.


ÎNSCRIEREA

 

Completarea formularului de înscriere trebuie realizată după verificarea prealabilă a locurilor disponibile. Acestea sunt actualizate constant și afișate pe site în spațiul informațional aferent fiecărui workshop. După completarea formularului o să primiți o confirmare prin care vi se va valida înscrierea.

 

PLATA

 

După înscriere o să primiți o factură proformă cu valoarea de 200 lei, ce constituie un avans, pentru a putea efectua plata și pentru a rezerva locul. După ce ați făcut plata, vă rugăm să ne trimiteți o copie a documentului doveditor pe adresa contact(at)photolife.ro. Locurile se ocupă în ordinea primirii confirmărilor de plată, nu în ordinea completării formularului de înscriere. Vă rugăm să verificați locurile disponibile înainte să efectuați plata. Vă rugăm să ne comunicați orice abatere de la aceste condiții, pentru a găsi soluții avantajoase pentru ambele părți. A doua parte din taxă se poate plăti la fața locului.

 

ANULARE/REPROGRAMARE


Vă rugăm să anunțați anularea participării dumneavoastră la workshop cu cel puțin 14 zile înainte de începerea acestuia. În aceste condiții, orice participant poate fi reprogramat pentru o sesiune viitoare, în limita locurilor disponibile. Dacă anularea vine cu mai puțin de 14 zile înainte de începerea photo tour-ului, valoarea  taxei plătite până în acel moment nu va mai putea fi returnată și va acoperi cheltuielile comune.

 

Acceptarea condițiilor prezentate aici se face implicit de către participanții la curs odată cu completarea formularului de înscriere.


Pentru orice altă informație vă stăm la dispoziție pe mail sau la numărul de telefon 0733/081031 (Dan Dinu).

In toti anii nostrii de activitate, nu am acumulat numai experienta, ci ne-am facut si foarte multi prieteni. Daca inca nu esti convins de profesionalismul care ne caracterizeaza, poti citi mai jos parerile unora dintre cei care au participat la activitatile noastre, indiferent daca a fost vorba despre un curs foto, un workshop sau un photo tour.
Cristian Cerghedean
Lightroom - editarea si indexarea fotografiilor BV, 21 Aug 2017
Am fost a treia oară la acest curs și tot am plecat cu 9 lecții noi învățate. Lightroom este cu siguranță cea mai utilă unealtă software pentru un fotograf, fie el amator sau profesionist. Cursul PhotoLife te împrietenește cu acest software într-o atmosferă faină și cu oameni faini. E ca la școală, când te înțelegi bine cu colegii și profa e faină, materia devine o plăcere, un hobby, pentru care abia aștepți să ajungi acasă :-)
PETRICA - DANIEL HASIEGAN
Lightroom - editarea si indexarea fotografiilor BV, 28 Mar 2016

Un workshop excelent, poti fi un bun fotograf, poti avea imagini uluitoare daca nu le poti gestiona rapid, daca nu le poti pastra la îndemana, si nu stii ce, cât si unde să editezi din imaginile tale cred ca ai nevoie de acest workshop. Dan Dinu te duce exact acolo unde se simte nevoia de cunoastere, de întelegere, se lucreaza in paralel cu el si din prisma propriei viziuni la sfârsit veti fi multumiti de cunostintele acumulate. Se schimba pareri,se analizeaza optiuni, se poartă discutii - cunosti oameni diferiti toti cu aceasi pasiune: FOTOGRAFIA. RECOMAND.

Vasile Sorin Tarcea
Lightroom - editarea si indexarea fotografiilor BV, 03 Noi 2014
Uauuu! Credeam ca stiu cate ceva despre Lightroom, dar dupa acest workshop am realizat ca stiam... mult prea putin. Mi s-a deschis in fata un univers captivant in care am foarte mult de explorat si acum privesc acest software cu alti ochi, cu mai mult respect si totala incredere, iar pe Dan ca pe un super-profesionist - nu doar pt. ceea ce stie ci si pt. talentul didactic, dar mai ales pt seriozitatea cu care trateaza aceasta minunata profesie/hobby: fotografia. Toata stima, Dane!
AMUNTENCEI Mihaela
Lightroom - editarea si indexarea fotografiilor BV, 14 Ian 2014

Ma bucur ca am facut alegerea de a participa la acest workshop. Simplitatea si lejeritatea cu care Dan prezinta acest program (Lightroom), oferind informatia foarte bine structurata, usor de inteles, capteaza atentia pe tot parcursul orelor si te determina sa te apuci instant de lucru, chiar cu entuziasm. Sunt foarte multumita de cunostintele acumulate, pe care abia astept sa le aplic, astfel incat sa avem ce discuta la urmatoarea intrevedere. De asemenea, ambianta si discutiile de grup la pranz, fac doar sa amplifice entuziasmul de a urma aceasta activitate. Multumesc! Abia astept ocazia de a fi prezenta la alt workshop sau tura foto.

Constantin Lucian Abalaei
Lightroom - editarea si indexarea fotografiilor BV, 10 Iul 2013

A fost o experienta placuta, mi-am o facut o idee destul de buna despre posibilitatile Lightroom-ului in organizarea bazei de date fotografice personale. Si ca un raspuns la intrebarea de sambata, am ramas surprins sa realizez ca aveam aproximativ 3000 de cadre editate si finalizate imprastiate in cadrul mai multor foldere si ele cuprinse intr-un folder mai mare. Daca as fi fost fortat sa raspund la momentul respectiv as fi estimat ca am undeva la 100 de poze/fotografii. Sper sa-mi mai permita timpul sa particip si la alte evenimente.

Momentan nu exista imagini de making of pentru acest workshop. Daca vreti sa vedeti care a fost atmosfera la celelalte activitati ale noastre, va invitam sa intrati aici.

Cursuri gratuite


Curs foto
Curs foto online
Aceste cursuri gratuite sunt cu titlu consultativ si va ajuta sa va faceti o idee despre cum arata cursul normal. Pentru a accesa cursurile in format complet apelati la serviciile noastre.

Cursuri & Workshop-uri
PARTENERI

SUSTINEM