curs foto

SERVICII


Vrei să afli ce fel de curs este cel mai potrivit pentru tine? Completează acest formular și îți vom spune care este nivelul tău și ce fel de curs ți se potrivește. Pentru a vedea cum arată cursurile noastre și pentru a te convinge de profesionalismul cu care lucrăm, te invităm să descarci cursurile gratuite.

29
Oct 2018

Initiere in fotografie BV

Brasov
0
LOCURI
500
LEI
Durata
7 saptamani / 14 lectii
Nivel
INCEPATOR
Versiune
4.0 (2016)
Trainer
Dan Dinu

Pentru a face primii pași în fotografie, nu este nimic mai plăcut decât să petreci câteva ore pe săptămână în compania altor pasionați ca și tine și a unui trainer cu experiență. Cursul nostru de inițiere a ajuns la versiunea 4.0, mai interactivă și mai bine structurată, iar toate astea doar pentru că ne place să evoluam și să abordăm totul cu profesionalism. Te așteptăm într-o atmosferă prietenoasă și relaxantă, unde Dan Dinu te va ajuta să îți descoperi pasiunea pentru fotografie.Informații importante și utile:

 

 • lecțiile însumează aproximativ 500 de pagini și peste 600 de fotografii ilustrative

 • se vor face 2 ture pe teren pentru practică în locații cu bun potențial fotografic

 • se vor susține 2 lecții practice în sala de curs (învățarea aparatului și editarea în Adobe Lightroom)

 • vor exista 2 sesiuni de feedback pe pozele participanților și un concurs

 • suport tehnic și testare de echipamente de la partenerii noștri

 • curățarea gratuită a senzorului pentru cursanți

 • trainer cu experiență de 12 ani în susținerea de cursuri și workshop-uri

 • echipamente foto la prețuri speciale de la parteneri

 

Cursul este alcătuit dintr-un numar de 14 ședințe în sală, dintre care două practice, una pentru învățarea aparatului, diafragmă, obturator, obiectiv, iar cealaltă pentru informații de bază despre editare și indexare în Adobe Lightroom. Alte două ședințe sunt pentru acordarea de feedback pe imaginile participanților, atât cele realizate la turele foto de la curs, cât și cele din arhiva personală. Pe lângă aceste întâlniri din sală, vor mai exista și două ieșiri pe teren pentru practică. Fiecare lecție va fi însoțită de material vizual, punându-se astfel baza pe exemple practice și pe un caracter cât mai interactiv al informației prezentate. Fiecare lecție beneficiază de un slideshow prezentat cu videoproiector pe un ecran mare.

Cursul se poate urma chiar dacă nu dețineți un aparat de fotografiat performant sau dacă sunteți în curs de achiziționare a unei camere foto. Informațiile din curs și sfaturile trainer-ului vă pot ajuta la luarea unei decizii bune în acest sens.

 

La finalul cursului veți obține o diplomă care atestă că ați urmat acest curs.

 

DESPRE TRAINER

 

Dan Dinu va fi alături de voi pe toată perioada cursului și vă va îndruma permanent. Experiența lui din 2004 și până astăzi în practicarea fotografiei și cunoștințele acumulate din 2007 și până în prezent, de când este trainer la PhotoLife, vă vor fi utile pentru a învăța cât mai multe despre acest domeniu. Dan este inițiatorul România Sălbatică, cel mai mare proiect de fotografie de natură realizat până acum în țara noastră și este președintele Forona (Organizația fotografilor de natură din România).

 

Trainerul nostru are o bogată experiență în ceea ce privește fotografia, dobândită atât în țară, unde a documentat în special zonele naturale și rurale, cât și în turele organizate în diferite țări din Europa, în Iordania, Noua Zeelandă, Vietnam, Kenya, Uganda sau Namibia. Mai multe detalii despre trainer găsiți pe www.dandinu.net

 

AVANTAJE ȘI BENEFICII


Special pentru voi am pus în serviciile PhotoLife experiența din 2007 și până astăzi a lui Dan Dinu și a trainerilor parteneri în susținerea cursurilor de fotografie și organizarea de workshop-uri și ture foto, alături de beneficiile asigurate de cei mai buni parteneri din domeniu.

 

 • Fiecare participant primește la final o diplomă care adeverește că a urmat acest curs și toate informațiile studiate sub forma unui suport de curs.

 

 • Participanții beneficiază de prețuri speciale de la partenerii noștri, și pot achiziționa camere foto și obiective oferite de Nikon, trepiede de la Manfrotto și Gitzo, genți și rucsaci foto de la Kata și National Geographic, oferite de Photo Set-up.

 

 • Pe durata unei luni, participanții beneficiază de prețuri promoționale la anumite produse din magazinul www.f64.ro.

 

 • Participanții primesc pe o perioadă nelimitată un discount de 20% pentru orice serviciu de înrămare profesională comandat pe site-ul www.arta-inramarii.ro.

 

 • La curs participanții pot învăța cum se curăța senzorul aparatului foto și pot beneficia de o curățare gratuită cu produse Visible Dust.

 

 • Cei care au urmat un alt curs, workshop sau photo tour împreună cu noi, primesc un discount de 50 de lei la următorul curs foto accesat pe PhotoLife, fie el fizic sau online.

 

 • Participanții se pot înscrie în grupul nostru de pe Facebook, un grup închis și dedicat doar celor care au urmat un curs, workshop sau photo tour alături de noi și unde vor putea beneficia de feedback și sfaturi de la toți trainerii PhotoLife.

 

 • Cele mai frumoase imagini realizate de către participanții la turele noastre foto, fie ele ture de la curs, workshop-uri sau photo tour-uri, vor fi publicate în revista PhotoLife magazine și vor avea șansa să intre în expoziția anuală pe care o organizăm.

 

Pentru orice altă informație vă stăm la dispoziție pe mail sau la numărul de telefon 0733/081031 (Dan Dinu)

Cursul cuprinde 14 lecții după cum urmează:

 

01. Introducere în fotografie. Aparatul de fotografiat și obiectivul


În această primă lecție ne familiarizăm cu aparatul de fotografiat și principalele lui componente. Discutăm pe larg despre obiective și despre cum se folosesc acestea, în funcție de fiecare tip în parte. De asemenea facem și un scurt istoric al fotografiei și aflăm despre cei mai importanți oameni care au reușit să o dezvolte și să o aducă la stadiul pe care îl cunoaștem noi astăzi.

 

02. Fotocompoziția. Reguli și principii

 

Lecția este axată în special pe studiul regulilor de compoziție, cu foarte multe exemple și studii de caz pentru o înțelegere mai ușoară. Se vor discuta însă și unele aspecte despre încălcarea regulilor care uneori pot duce la obținerea unei fotografii reușite. Vom vedea ce înseamnă o fotografie realizată armonios și echilibrat din punct de vedere compozițional și bineînțeles vizual.

 

03. Expunerea. Diafragma și obturatorul

 

După această lecție nu vor mai exista secrete despre cum se formează o fotografie. O să aflăm cum se formează expunerea și cum diafragma și obturatorul pot influența creativ o imagine. Poate cel mai dificil și mai de neînțeles capitol al fotografiei va fi tratat în amănunt în această lecție.

 

04. Lecție practică recapitulativă. Ședință foto în sala de curs

 

În această lecție vom discuta despre aparatul foto și principalele reglaje pe care le putem face pentru expunere, focalizare sau orice alte funcții și butoane mai are aparatul vostru și pe care nu le-ați înțeles. Pentru a implementa și mai bine informațiile din primele lecții, o să realizăm un mic atelier foto în sala de curs și o să învățam practic lucrul cu diafragma și obturatorul. O să facem câteva experimente pentru a înțelege funcționarea aparatului de fotografiat. După această ședință aparatul pe care îl folosiți nu trebuie să mai aibă niciun secret pentru voi. La această ședință practica o să aveți oportunitatea să studiați și să încercați aparate foto DSLR de la Nikon și să lucrați cu diferite obiective și accesorii fotografice care vă vor fi puse la dispoziție.

 

05. Lumina în fotografie. Fltrele fotografice

 

În această lecție o să aflăm care sunt tipurile de lumină, care lumină este mai bună în fotografie și o să vorbim despre culori și despre temperatura acestora. Tot aici o să discutăm pe larg despre filtrele fotografice și despre importanța acestora în formarea oricărei imagini.

 

06. Fotografia digitală. Alte echipamente utile în fotografie

 

La început toți ne confruntăm cu probleme în a înțelege multe aspecte legate de fotografia digitală. În această lecție ne propunem să clarificăm toate întrebările despre formarea imaginii, despre rezoluție și formatul de fișier, despre white balance și multe altele. Vom învăța ce este histograma, cum se citește și cum ne poate ajuta să realizăm o expunere corectă și vom afla informațiile de bază despre calibrarea monitorului și despre color management. La final o să mai discutăm și despre alte echipamente utile fotografiei, cum ar fi trepiedul, rucsacul foto sau accesoriile de curățare și întreținere.

 

07. Lecție practică. Editarea și indexarea fotografiilor în Adobe Lightroom

 

Programele de editare sunt multe și variate, iar în această lecție ne propunem să aflam mai multe despre ele. Vom învăța cum putem edita o imagine și care sunt avantajele formatului RAW. Cu ajutorul programului Lightroom vom realiza un workflow complet de la imaginea digitală obținută de aparat și până la fotografia editată și gata de a fi printată sau expusă pe Internet. Odată cu apariția imaginii digitale, fotografii au fost puși în fața unei probleme care de multe ori nu este luata în seamă: arhivarea și indexarea fotografiilor. În această lecție vom învăța și cum trebuie să stocăm miile de fotografii pe care le facem într-un an, cum să ne ușurăm munca de căutare și cum să le protejăm pe termen lung.

 

08. Fotografia de călătorie și de arhitectură

 

Foarte mulți asociază orice călătorie cu un bun prilej de a face fotografii interesante. Este momentul să vedem ce înseamnă o călătorie fotografică, care sunt problemele principale pe care le putem întâmpina și cum putem face o bună documentare. Tot în această lecție vom învăța care sunt regulile și cele mai bune sfaturi dacă vrem să fotografiem arhitectura.

 

09. Fotografia de peisaj și wildlife

 

Majoritatea fotografilor apreciază un peisaj deosebit, însă puțini știu secretele acestui tip de fotografie. Vă invităm să le aflați în această lecție. Tot aici vom vedea care sunt bazele în fotografia wildlife și cum putem lua startul în acest gen de fotografie spectaculoasă, dar nu tocmai ușoară.

 

10. Oamenii în fotografie

 

Portretul este preferat de foarte mulți fotografi, însă ca orice alt gen fotografic și aici sunt unele reguli ce trebuie învățate. Vă invităm în această lecție să aflați cum puteți face fotografii cu oameni, indiferent că este vorba de un instantaneu sau un portret regizat.

 

11. Macrofotografia. Fotografia alb-negru și alte genuri fotografice

 

Macrofotografia este un gen aparte, iar fie că fotografiați flori și insecte sau detalii abstracte, trebuie să știți care sunt secretele și ce echipamente se folosesc pentru a putea realiza acest gen de fotografie. Fotografia alb-negru a fascinat întotdeauna, dar nu orice imagine se pretează a fi transformată. În această lecție vom învăța câteva secrete despre acest gen de fotografie. Tot aici o să primiți și câteva sfaturi caracteristice fotografiei de studio, cu toate genurile comerciale sau mai puțin comerciale care se pot realiza cu ajutorul luminii controlate. La final vom vedea și care sunt unele dintre cele mai dificile condiții de fotografiere.

 

12. Lecție practică. Feedback și proiecție de fotografie

 

În această lecție ne propunem un feedback pe imaginile pe care le-am realizat împreună la ieșirile foto sau pe orice alte fotografii din portofoliul vostru, despre care vreți să aflați mai multe. La final, dacă timpul ne permite, o să vizualizăm împreună o proiecție de fotografie.

 

13. Etica în fotografie. De la amator la profesionist

 

Orice fotograf iși pune uneori întrebări despre ceea ce este bine sau ce nu este bine să fotografieze. Vă invit în această lecție la o discuție liberă despre etica în fotografie. În a doua parte vom vedea care sunt principalele domenii în care fotografia poate trece de la hobby la profesie, despre cum să vă căutați clienți și despre cum să discutați cu ei, despre cum să vă pregătiți un portofoliu, dar și despre cum să investiți în propria imagine prin promovarea voastră ca fotograf cu ajutorul Internetului sau a expozițiilor și proiectelor.

 

14. Concurs de fotografie și feedback

 

Ultima lecție este dedicată unui concurs ce se va derula între participanți, în care puteți fi în același timp și concurenți și membri ai juriului. Scopul acestui concurs este de a încerca să vă faceți o autoevaluare în comparație cu ceilalți colegi și să vă bucurați de încă un feedback din partea trainer-ului.

 

Ture foto pe teren

 

Pe parcursul cursului o să facem și două ture foto pe teren, în care să aplicăm cele învățate la partea teoretică. Prima dintre ele va fi în oraș, pentru a învăța câte ceva despre fotografia de arhitectură și despre cum se fotografiază în "ora albastră". O să aveți parte în această tură și de o provocare fotografică inedită. A doua tură va fi mai lungă și o să ne deplasăm într-o zonă cu bun potențial fotografic, unde să avem ocazia să studiem fotografia de peisaj sau fotografia cu oameni.


Pentru orice altă informație vă stăm la dispoziție pe mail sau la numărul de telefon 0733/081031 (Dan Dinu).

Cursul se va desfășura în Brașov, pe o perioadă de aproximativ o lună și jumătate și va fi susținut de două ori pe săptămână. Zilele de desfășurare vor fi luni și marți de la ora 18:00.

 

Turele fotografice vor fi în weekend. Una dintre ele va fi în oraș, iar cealaltă va fi în zona Brașovului, într-o locație cu bun potențial fotografic. Până acum am fost în Piatra Craiului, în Bucegi, în satele din Culoarul Rucăr-Bran, pe Lempeș sau în pădurea de la Reci, dar și la Racoș, în Cheile Vârghișului, prin satele săsești (Viscri, Prejmer, Cincșor), în Sighișoara, Sibiu, sau la Vulcanii Noroioși.

 

LOC

 

Cursul se va desfășura la sediul PhotoLife (HUB 1317), pe strada Griviței în spatele magazinului Onix. Între Pizzeria 4 Amici și Onix este o mică străduța, unde o să vedeți o clădire mov. Intrarea se face pe ușa din dreapta.

 

Pentru orice altă informație vă stăm la dispoziție pe mail sau la numărul de telefon 0733/081031 (Dan Dinu)

Taxa de participare se plătește în două tranșe, un avans de 200 lei la înscriere și restul la începerea cursului. Cei care au urmat un alt curs, workshop sau photo tour împreună cu noi, primesc un discount de 50 de lei. Vă rugăm să anunțați acest lucru printr-un e-mail la înscriere.

 

Taxa de participare include:

 • instruirea și suportul de curs;
 • diploma de participare care atestă că ați urmat un curs de fotografie.

 

Taxa nu include:

 • costul deplasărilor în turele foto sau alte cheltuieli generate de acestea.

 

După înscriere o să primiți o factură proformă cu valoarea de 200 lei, ce constituie un avans, pentru a putea efectua plata și pentru a rezerva locul. După ce ați făcut plata, vă rugăm să ne trimiteți o copie a documentului doveditor pe adresa contact(at)photolife.ro. Locurile se ocupă în ordinea primirii confirmărilor de plată, nu în ordinea completării formularului de înscriere. Vă rugăm să verificați locurile disponibile înainte să efectuați plata. Vă rugăm să ne comunicați orice abatere de la aceste condiții, pentru a găsi soluții avantajoase pentru ambele părți. A doua parte din taxă se plătește la fața locului.


Cei care vor să urmeze acest serviciu în cadrul unei firme și au nevoie de factură cu alte informații decât cele furnizate la înscriere sunt rugați să anunțe acest lucru și să furnizeze detaliile pentru facturare.

 

MODALITATEA DE PLATĂ


Plata se poate face prin mandal poștal sau virament bancar. Mai multe informații despre plată și efectuarea ei o să primiți după înscriere.


ANULARE/REPROGRAMARE


Vă rugăm să ne anunțați anularea participării dumneavoastră la curs cu cel puțin 30 zile înainte de începerea acestuia. În aceste condiții, orice participant poate fi reprogramat pentru o sesiune viitoare, în limita locurilor disponibile. Dacă anularea vine cu mai puțin de 30 zile înainte de începerea cursului, valoarea  taxei plătite până în acel moment nu va mai putea fi returnată și va acoperi cheltuielile comune.


Pentru orice altă informație vă stăm la dispoziție pe mail sau la numărul de telefon 0733/081031 (Dan Dinu).

 

SC PHOTOLIFE SRL se angajează să presteze, în cadrul cursului de fotografie servicii de calitate către participanți. Toate informațiile prezentate în cadrul acestuia vor ajuta la dezvoltarea ulterioara a participanților și le vor îmbunătăți cunoștințele în domeniu.


Toate informațiile personale furnizate de către participanți la curs, atât la înscriere cât și în timpul acestuia, sunt confidențiale și nu vor fi utilizate în alte scopuri decât cele referitoare la activitățile SC PHOTOLIFE SRL, ele nu vor fi sub nici o formă înstrăinate unor terți.

ÎNSCRIEREA

 

Completarea formularului de înscriere trebuie realizată după verificarea prealabilă a locurilor disponibile. Acestea sunt actualizate zilnic și afișate pe site în spațiul informațional aferent fiecărui curs. După completarea formularului o să primiți o confirmare prin care vi se va valida înscrierea.

 

ANULARE/REPROGRAMARE


Vă rugăm să ne anunțați anularea participării dumneavoastra la curs cu cel puțin 30 de zile înainte de începerea acestuia. În aceste condiții, orice participant poate fi reprogramat pentru o sesiune viitoare, în limita locurilor disponibile. Dacă anularea vine cu mai puțin de 30 zile înainte de începerea cursului, valoarea  taxei plătite până în acel moment nu va mai putea fi returnată și va acoperi cheltuielile comune.

 

PLATĂ

 

După înscriere o să primiți o factură proformă cu valoarea de 200 lei, ce constituie un avans, pentru a putea efectua plata și pentru a rezerva locul. După ce ați făcut plata, vă rugăm să ne trimiteți o copie a documentului doveditor pe adresa contact(at)photolife.ro. Locurile se ocupă în ordinea primirii confirmărilor de plată, nu în ordinea completării formularului de înscriere. Vă rugăm să verificați locurile disponibile înainte să efectuați plata. Vă rugăm să ne comunicați orice abatere de la aceste condiții, pentru a găsi soluții avantajoase pentru ambele părți. A doua parte din taxă se poate plăti la fața locului.

 

Acceptarea condițiilor prezentate aici se face implicit de către participanții la curs odată cu completarea formularului de înscriere.

 

Pentru orice altă informație vă stăm la dispoziție pe mail sau la numărul de telefon 0733/081031 (Dan Dinu).

In toti anii nostrii de activitate, nu am acumulat numai experienta, ci ne-am facut si foarte multi prieteni. Daca inca nu esti convins de profesionalismul care ne caracterizeaza, poti citi mai jos parerile unora dintre cei care au participat la activitatile noastre, indiferent daca a fost vorba despre un curs foto, un workshop sau un photo tour.
Madalina Ghica
Initiere in fotografie BV, 04 Apr 2017
De mult timp imi doream sa urmez acest curs si in sfarsit am reusit sa bifez aceasta activitate de pe lista mea. Ma bucur tare mult ca am participat la cursul de initiere in fotografie pentru ca mi-am cizelat foarte mult gusturile legate de fotografie (desi inca mai e loc de mai bine)si am invatat foarte multe trucuri si strategii pentru a-mi imbunatati pozele. De asemenea, am apreciat la Dan Dinu dragostea pentru natura imbinata cu pasiunea pentru fotografie si faptul ca isi indreapta atentia si spre a promova tara noastra si se implica activ in activitati care sprijina protejarea naturii.
Malina Dumitrescu
Initiere in fotografie BV, 29 Dec 2016
Am trecut prin puține experiențe în ultima vreme care să se fi soldat, cînd am tras linia la final, cu un superlativ. Cursul Photolife de inițiere în fotografie (noiembrie 2016) a fost o astfel de experiență, la superlativ. M-am înscris la curs, ca orice amator, în speranța că voi înțelege tehnici de fotografie care să însemne mai mult decît a apăsa automat pe butonul aparatului. Au fost, desigur, și astea o parte a cursului. Am primit însă mult mai mult decît atît, de la Dan Dinu, un trainer prin vocație, pe lîngă care nu poți să treci fără să te contaminezi de pasiunea pentru fotografie. Am învățat că ineditul și frumusețea sunt peste tot în jurul nostru și că depinde doar de măiestria și inspirația fiecăruia dintre noi pentru a le surprinde și transmite în imagini. Cursul îmbină teoria cu exemple de fotografie și studii de caz, toate presărate cu povestiri din experiențe fascinante de călătorii fotografice. Nu știu dacă fotografiile mele sunt mai bune după curs, dar înțeleg să-mi judec pozele de pînă acum și încotro să mă indrept în fotografie. Mulțumesc, Dan, pentru toate cele împărtășite la curs și pentru șansa de a cunoaște colegi pasionați de fotografie, cu care sigur vom rămîne prieteni în arta fotografiei.
Alexandra Panciu
Initiere in fotografie BV, 03 Mar 2016

Am paticipat la curs cu mare drag, atmosfera a fost foarte placuta,am aflat foarte multe lucruri noi. Dan Dinu este un trainer exceptional, transmite pasiunea pentru fotografie, ofera informatii pretioase si te surprinde cu povestile inedite din turele foto pe care le organizeaza. Recomand cu toata increderea acest curs, veti invata foarte multe, lectiile sunt foarte bine structurate si totul se desfasoara intr-un cadru plin de energie pozitiva.

PETRICA - DANIEL HASIEGAN
Initiere in fotografie BV, 03 Mar 2016

Am ținut să particip la acest curs cu toate că fac fotografii de peste 30 de ani, sau cel puțin așa am crezut eu până să îl cunosc pe fotograful și trainer-ul Dan Dinu. Atmosfera este uimitoare, am avut norocul și ocazia sa cunosc niște oameni extraordinari, conduși de aceeași pasiune: FOTOGRAFIA. Abordarea este simplă, structura cursurilor este logica și explicită, Dan Dinu este o enciclopedie ambulantă iar povestirile lui te atrag și te încântă, efectiv ai senzația că ai fost alături de el în toate turele foto pe care le exemplifică. Conținutul de informație este foarte ușor de asimilat, fiind permanent exemplificat prin fotografii uimitoare. Turele foto pe teren au fost excelente pentru practică iar lecțiile practice din sala de curs m-au determinat ca pe viitor să mă înscriu și la alte activități organizate de Photolife. După câteva cursuri și discuții libere cu Dan Dinu am șters mai mult de jumătate din fotografiile stocate pe PC, și care am înțeles că nu reprezintă nici artă nici amintiri ci doar… timp pierdut și gunoi. Personal consider că am evoluat în tot ceea ce înseamnă fotografie și mai mult decât atât, m-am ales cu prieteni și viitori colegi de ture foto pe viitor. MULȚUMESC Dan Dinu! MULȚUMESC dragi colegi!

Kinga Mihaly
Initiere in fotografie BV, 02 Mar 2016

Am simtit nevoia sa scriu cateva cuvinte la finalul acestui curs, pe care-l recomand atat celor care cred ca a face o fotografie inseamna sa apesi pe un buton cat si celor care cred ca stiu totul sau suficient despre a realiza o fotografie. Formatul cursului este unul aparte, nu se aseamana cu nici un format de curs pe care sa-l mai fi intalnit pana acum. Cel mai important factor al acestui curs este atmosfera: este bazata pe pasiunea pentru fotografie. Eram o mana de oameni care imparteam aceeasi pasiune, singura diferenta fiind ca unii stiau mai mult, altii mai putin. Cursurile au fost purtate prin discutii libere, intr-un limbaj care sa fie pe intelesul tuturor, explicatii logice, pentru a retine mult mai usor informatiile. Cat despre Dan Dinu: e pasionat de ceea ce face si cauta sa devina tot mai bun, sa se dezvolte, e documentat(poti sa-i adresezi intrebari din orice domeniu), rabdator, carismatic, entuziasmat, are simtul umorului, e organizat si are o atentie deosebita la detalii. Pe scurt: un om deosebit, un adevarat artist!

 • Curs foto Brasov

  making of
  Daca te-ai intrebat vreodata care este atmosfera cursurilor de la Brasov, acum ai ocazia sa vezi cateva imagini. Acestea sunt surprinse fie la sedintele de curs, fie la partile parctice din sala sau de pe teren, fie la testarile de echipament. Toate bune..

Cursuri gratuite


Curs foto
Curs foto online
Aceste cursuri gratuite sunt cu titlu consultativ si va ajuta sa va faceti o idee despre cum arata cursul normal. Pentru a accesa cursurile in format complet apelati la serviciile noastre.

Cursuri & Workshop-uri
PARTENERI

SUSTINEM