MAKING OF

SERVICII


Iarna in Delta
making of 2011

Organizarea workshopului din aceasta iarna din Delta s-a dovedit o adevarata provocare. Ninsoarea a blocat toate drumurile iar gheata a cuprins intreaga Dunare, blocandu-ne astfel orice acces. Workshop-ul a trebuit astfel amanat pana la reluarea activitatii in Delta, cu aproape o luna de zile. Cand in sfarsit ne-am pus pe drum, am avut de infruntat o altfel de aventura, deoarece majoritatea ghetii care se topea forma numeroase sloiuri ce curgeau pe Dunare. Dupa o adevarata aventura, am ajuns in sfarsit in Delta, unde ne astepta un peisaj deosebit si bineinteles pelicanul cret in penaj nuptial, principalul nostru subiect.

 

Lacurile inghetate, sutele de lebede, ratele, cormoranii, rapitoarele mari si bineinteles pelicanul cret au fost subiectele noastre in aceasta tura. Ceata, frigul, chiciura si vantul au fost si ele prezente, insa am avut bafta si de lumini calde si spectaculoase. Una peste alta, cele doua workshop-uri din Delta au fost unice, iar cei prezenti s-au putut bucura cu siguranta de momente frumoase.

 

Inca nu ne-am propus o data viitoare, insa cu siguranta daca prinzi gustul iernii in acest tinut al apei, vrei vrea sa revii.


ALTE ARTICOLE

TESTIMONIAL

MIRCEA MUNTEAN
Oamenii Maramuresului - workshop foto

Acest Workshop a fost pentru mine un nou imbold in fotografie , unde am ramas plafonat la un punct de care nu mai puteam sa trec , dar datorita trainerilor si colegilor care au participat am reusit sa trec de acest "Fstop", adica sa reincep sa am incredere in mine. Cat despre locurile vizitate si oamenii intalniti, pot sa spun ca m-am simtit cu adevarat roman... oamenii acestia traiesc inca la fel ca acuma 200 de ani si nu se dezic de traditie si parca faptul ca la 30 km oamenii traiesc in capitalism, pentru ei nu reprezinta realitatea. Au stima de sine, si nu de sinea lor, ci de sinea nationala, de sinea traditionala si ei inca mai cred intr-un fel de... "noi"... ei inca mai cred ca unde-s doi puterea creste si de-aia nu vor sa se integreze... noi ii consideram niste izolati dar ei sunt adevaratele valori nationale. Multumesc Dan Dinu, multumesc Tatiana Volontir, multumesc Luiza Boldeanu.


PARTENERI

SUSTINEM