MAKING OF

SERVICII


Munte si fotografie
making of 2010

Daca anul trecut luna octombrie ne-a intampinat cu vreme buna si cu temperaturi moderate, anul acesta iarna a venit mult mai devreme iar workshop-ul din Bucegi, a devenit unul plin de zapada. Turele insa nu au fost afectate si conform programului ne-am avantat pana in Culmea Strunga, prin zapada si ceata, am poposit din nou pe malul Ialomitei pentru a fotografia micile cascade si am pictat cu lumina in Pestera Ialomitei.

 

Echipa a fost una deosebita, cu multi pasionati de munte si mai ales multi pasionati de fotografie. Atmosfera de cabana oferita de gazdele de la Salvamont, a fost si ea ca de obicei una prietenoasa.

 

Va invitam sa descoperiti cateva imagini din aceasta tura si va asteptam la urmatoarea editie, mai ales ca de data aceasta vom urca pe culmile Bucegiului in primavara, pentru a fotografia crestele acoperite cu bujor de munte.

 

Va asteptam.ALTE ARTICOLE

TESTIMONIAL

Alin Mihalcea
Portretul fine-art - workshop foto
Am ales acest workshop deoarece am dorit sa explorez mai mult fotografia de portret. Am facut niste pasi in a invata sa folosesc lumina naturala si mi-am dat seama ca nu doar in studio sau la apus exista lumina buna. Am vazut ca se pot folosi amorse si diverse obiecte pentru a crea rapid tot felul de efecte. Per total am invatat multe: despre cromatica, despre toate elementele la care sa fiu atent in fotografia de portret, tehnici de editare etc Tania si Luiza au fost foarte deschise si ne-au dezvaluit din “secretele” lor. Mi-a placut si ca erau tot timpul disponibile sa ofere pe loc feed-back si sugestii in timpul shootingului. Workshopul a fost bine structurat, cu destul de mult timp pentru fotografiere propriu-zisa, atat in exterior cat si in interior, culminand cu casa parasita din padure; iar la final am discutat fotografiile facute de fiecare. Atmosfera a fost foarte fun si am descoperit lucruri noi si de la ceilalti participanti. Workshopul a fost peste asteptari si il recomand.

PARTENERI

SUSTINEM