STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Tura foto aniversara
01 Ianuarie 2010

La doi ani de la initierea proiectului PHOTOLIFE si de la primul curs de fotografie organizat la Brasov, participantii la oricare dintre cursuri sau prietenii acestui proiect au putut sa se bucure impreuna de o tura de fotografie in padurea de la Reci sub indrumarea lui Dan Dinu.

Am fotografiat doua plante rare, deditelul si laleaua pestrita, am vazut caprioare, am mai schimbat pareri si am petrecut impreuna o zi minunata. Le multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi.

...............................................................................................................................................................

Proiectul PHOTOLIFE implineste doi ani si face tot posibilul pentru a fi cat mai aproape de voi, iar pentru asta pregatim cat mai multe surprize care sa va ajute sa va descoperiti pasiunea pentru fotografie. Conform traditiei incepute in urma cu un an, in care se dorea organizarea in fiecare primavara a unei ture fotografice pentru toti cursantii din toate sesiunile cursului desfasurat la Brasov, ne-am gandit sa extindem acest lucru la intregul proiect. Tura din aceasta primavara este deschisa tuturor celor care vor sa petreaca o zi de fotografie alaturi de noi si de Dan Dinu, indiferent daca ati terminat sau sunteti in curs de urmare a unui curs la Brasov sau online, sau daca ati participat impreuna cu noi la un workshop. Pentru voi toti lansam urmatoarea provocare...

Sambata 4 aprilie, va asteptam sa mergem sa fotografiem o zona inedita din judetul Covasna, aflata la cativa kilometrii de Brasov. Padurea de la Reci este plina de surprize placute si vom avea sansa sa descoperim pe langa un mestecanis, rezervatie naturala, si o padure de pin foarte frumoasa, si numeroase animale cum ar fi capriorul de padure, iepurele, vulpea, multe pasari printre care barza si prigoria, iar cu putin noroc, mistretul sau cerbul lopatar patat. Pe langa toate acestea in perioada respectiva in acest loc infloresc doua flori rare si foarte fotogenice, deditelul si laleaua pestrita. Mai gasim si cate o turma de oi si cate un cioban dornic de un portret, una peste alta subiecte suficiente pentru toate gusturile.

Nu exista nici o taxa de participare, fiecare participant suportand numai transportul in zona. Punctul de intalnire este gara Brasov, parcarea din fata garii la ora 9am, Sambata 4 aprilie. Cei care pot veni cu masina personala sunt rugati sa o faca pentru ca transportul in zona se poate face numai in acest fel. Cei interesati pot cere mai multe informatii pe mail. Pe langa echipamentul fotografic trebuie sa aveti la voi, o geaca de ploaie, cateva sadvisuri si apa si o pereche de incaltari bune. Traseul nu este unul greu si nu necesita o experienta speciala, insa o sa petrecem aproape toata ziua pe drum.

Va asteptam.


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Photo tour - 30 Noi 2018
Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 05 Sep 2019

PARTENERI

SUSTINEM