STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Dunarea - de la Padurea Neagra la Marea Neagra
expozitie foto la Galati si Tulcea

Dupa ce a incantat publicul din orasele montane Brasov si Sibiu, Dunarea merge mai aproape de casa, catre orase pentru care are mult mai mare insemnatate. Cu ocazia Zilei Dunarii, de pe 29 iunie, expozitia DUNAREA - de la Padurea Neagra la Marea Neagra, ajunge la Galati si Tulcea.

Fluviul a fascinat intotdeauna mintile artistilor din toata Europa. Rand pe rand a fost abordata in pictura, muzica, literatura... iar acum a venit randul fotografiei.

Dan Dinu va invita la o expozitie de fotografie in care puteti descoperi in imagini intreaga poveste a fluviului, de cand ia nastere din cele trei izvoare din Muntii Padurea Neagra si pana la varsarea in Marea Neagra prin spectaculoasa Delta a Dunarii.

Pe parcursul calatoriei vom traversa Germania cu ale ei localitati pitoresti si vom asista cum un mic rau de munte se transforma cu ajutorul afluentilor si reuseste sa sparga muntii din cale la Altmunthal sau Kelheim, vom pluti pe ritmuri de vals prin valea Wachau din Austria si vom admira in fuga arhitectura Vienei, vom traversa Bratislava si Budapesta si vom descoperi lumea de ceturi de la Kopacki Rit, in Croatia, vom trece prin peisajul tipic balcanic din Serbia, Bulgaria si Romania si vom zabovi pentru ceva vreme in lumea spectaculoasa a Deltei. Toate acestea puse in date, dau nu mai putin de opt tari, patru capitale si cateva zeci de orase, fara a mai pune la socoteala zonele rurale si cele naturale.

Expozitia cuprinde 50 de lucrari in format 40x55 printate profesional de catre AME design (www.amedesign.ro). Diaporama care poate fi vizionata la vernisaj cuprinde aproximativ 750 de imagini si este insotita de muzica text, comentariu si efecte spectaculoase.

GALATI

Expozitia va avea loc la Complexul Muzeal de Stiintele Naturii Galati, str. Regiment 11 - Siret, nr. 6A, dar si in aer liber pe faleza superioara "La Zid".

 

EXPOZITIA:                               26 iunie ora 15.oo (sambata) - in aer liber pe faleza superioara "La Zid"
                                                                 27 iunie - 11 iulie (mi-vi 10.oo-18.oo si sa-du 10.oo - 20.oo)


VERNISAJ si VIDEOPROIECTIE:   27 iunie ora 17.oo - Complexul Muzeal de Stiintele Naturii Galati


PARTENERI: Consiliul Judetului Galati, Primaria Galati, Complexul Muzeal de Stiintele Naturii, Centrul de Consultanta Ecologica Galati, Reactiv Galati.

 

TULCEA

Videoproiectia va avea loc la Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii Tulcea (str. 14 Noiembrie, nr. 1), in cadrul evenimentelor dedicate Zilei Dunarii organizate de Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.

 

VIDEOPROIECTIE:   29 iunie ora 11.oo - Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii Tulcea

 

PARTENERI: ARBDD (Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii), Apa Nova Bucuresti - Grup Veolia, Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii.

 

PARTENERI EXPOZITIE: AME design (www.amedesign.ro), WWF (World Wild Fund for Nature), SOR (Societatea Ornitologica Romana), PHOTOLIFE (www.photolife.ro)

PARTENERI MEDIA: Nikon (www.nikonisti.ro), F64 (www.F64.ro), www.fotomagazin.ro, www.arta-inramarii.ro, Fotopedia, Fotografa.ro, Calendar Evenimente, Tv Galati, ProFm Galati, Viata Libera, Radio 21, Adevarul de Seara, Monitorul de Galati, Expres Tv.

Va asteptam.

 


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Eveniment - 15 Noi 2018 - 15 Dec 2018
Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 23 Mai 2019
Photo tour - 24 Ian 2020

PARTENERI

SUSTINEM