STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Islanda
expozitie foto Dan Dinu la Brasov

Povestea Pamantului incepe acum 4,5 miliarde de ani, cand rand pe rand, patru mari forte au conturat planeta asa cum o stim astazi. Aceste forte sunt vulcanii, atmosfera, ghetarii si oceanul. Printre putinele locuri din aceasta lume in care aceasta poveste primordiala inca se mai scrie, se numara si Islanda, un paradis pentru fotografii de peisaj, unde esti izbit de o frumusete dura si inimaginabila.

Fotograful Dan Dinu impreuna cu Photolife si Photosetup, va invita la o calatorie unica in acest tinut al extremelor si al superlativelor geografice. Alaturi de noi, veti descoperi peisaje vulcanice uluitoare, intesate cu gheizere si fumarole, cascade care iti taie respiratia, coaste oceanice si fiorduri spectaculoase, ghetari si lacuri pline de iceberguri, dar si o fauna deosebita ce trece de la haiosii papagali de mare si gratioasele chire arctice si pana la balena albastra, cel mai mare animal care a trait vreodata pe suprafata planetei.

Expozitia de fotografie este deschisa in perioada 22 aprilie - 13 mai, la Libraria OKIAN din Brasov, aflata pe strada Muresenilor nr. 1 si se poate vizita zilnic intre orele 10-18, iar sambata intre 09-13. Vernisajul va avea loc marti, 26 aprilie de la ora 17.

Daca vrei sa aflii intreaga istorie a expeditiei si sa vezi o videoproiectie care iti va dezvalui povestea Pamantului, te asteptam la Centrul Cultural REDUTA (str. Apolonia Hirsher nr. 8), miercuri 27 aprilie de la ora 18.

Acest eveniment este realizat cu sprijinul Photosetup (www.photosetup.ro) si isi va urma periplul si in alte orase mari din tara.

PROGRAM

EXPOZITIE              22 aprilie - 13 mai - Libraria OKIAN
VERNISAJ                26 aprilie ora 17 - Libraria OKIAN
VIDEOPROIECTIE     27 aprilie - Centrul Cultural REDUTA

Organizatori: PHOTOLIFE (www.photolife.ro), PHOTOSETUP, Libraria OKIAN (www.okian.ro), Centrul Cultural REDUTA

Parteneri: Nikon, Gitzo, Manfrotto, Kata, Cosmos Foto Digital

Parteneri media: Fotomagazin.ro, Clubul Foto, Comunitatefoto.ro, Fotografa.ro, efoto.ro, Calendarevenimente.ro, Arta-inramarii.ro, Brasov.ro, Iubesc Brasovul, Ghid Brasov

Toate bune si va asteptam alaturi de noi sa descoperiti un taram primordial in care istoria Pamantului se mai scrie inca si astazi.


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Photo tour - 30 Noi 2018
Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 05 Sep 2019

PARTENERI

SUSTINEM