STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Islanda
expozitie foto Dan Dinu la Bucuresti

Photosetup Competence in Image te invita sa descoperi Islanda privita prin ochii fotografului Dan Dinu, la Bucuresti. Daca vrei sa aflii intreaga istorie a expeditiei si sa vezi o videoproiectie care iti va dezvalui povestea Pamantului, te asteptam pe 15 mai la ora 15:00 la Clubul Taranului Roman. Videoproiectia va fi urmata de discutii libere pe terasa clubului unde vor fi expuse lucrarile fotografului si unde te asteptam cu drag.

Expozitia este deschisa intre 15-26 mai, vernisaj si videoproiectie duminica 15 mai de la ora 15.

Povestea Pamantului incepe acum 4,5 miliarde de ani, cand rand pe rand, patru mari forte au conturat planeta asa cum o stim astazi. Aceste forte sunt vulcanii, atmosfera, ghetarii si oceanul. Printre putinele locuri din aceasta lume in care aceasta poveste primordiala inca se mai scrie, se numara si Islanda, un paradis pentru fotografii de peisaj, unde esti izbit de o frumusete dura si inimaginabila.

Fotograful Dan Dinu impreuna cu Photolife si Photosetup, va invita la o calatorie unica in acest tinut al extremelor si al superlativelor geografice. Alaturi de noi, veti descoperi peisaje vulcanice uluitoare, intesate cu gheizere si fumarole, cascade care iti taie respiratia, coaste oceanice si fiorduri spectaculoase, ghetari si lacuri pline de iceberguri, dar si o fauna deosebita ce trece de la haiosii papagali de mare si gratioasele chire arctice si pana la balena albastra, cel mai mare animal care a trait vreodata pe suprafata planetei.
Acest eveniment este realizat cu sprijinul Photosetup Competence in Image si isi va urma periplul si in alte orase mari din tara.

Organizatori: PHOTOLIFE (www.photolife.ro), PHOTOSETUP (www.photosetup.ro), Clubul Taranului Roman (www.muzeultaranuluiroman.ro)

Parteneri: Clubul Taranului Roman, Competence in Image, Manfrotto School of Excellence, Gitzo, Kata, Nikon, Cosmos Foto Digital

Parteneri media: Fotomagazin.ro, Clubul Foto, Comunitatefoto.ro, efoto.ro, Asociatia Bucurestiul Meu Drag, Orasul.ro

Toate bune si va asteptam alaturi de noi sa descoperiti un taram primordial in care istoria Pamantului se mai scrie inca si astazi.


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Photo tour - 30 Noi 2018
Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 05 Sep 2019

PARTENERI

SUSTINEM