STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Photolife la Business Days Brasov
27 Septembrie 2011

In perioada 28-29 septembrie va avea loc la Brasov Business Park, unul dintre cele mai mari si mai cunoscute evenimente de business din tara. Scopul principal al evenimentului Brasov Business Days este acela de a oferi o platforma de oportunitati de networking, acces la know-how de calitate, analize si trenduri de piata, traininguri si workshopuri cu aplicabilitate practica imediata.

In cadrul acestui eveniment, PHOTOLIFE va participa alaturi de Nikon si Photosetup cu un stand unde va vor fi oferite informatii despre produse si servicii noi din domeniul foto. Nikon va prezenta cele mai noi aparate, lansate pe piata din Romania saptamana trecuta, din seria Nikon 1 cu modelele V1 si J1 pe care aveti sansa sa le testati in premiera la Brasov. Un specialist foto din partea Nikon va va sta la dispozitie pentru a raspunde intrebarilor legate de Nikon 1 si pentru a va ajuta sa testati cele doua aparate si accesoriile lor.

In afara de aparatele Nikon 1 puteti incerca si aparate din noua serie Nikon COOLPIX: AW100, S1200pj, S8200, noul aparat DSLR D3100 Red, precum si noul obiectiv Micro DX 40mm f/2.8.

Deasemenea aveti sansa sa vedeti in premiera la Brasov, noua colectie de genti si rucsaci National Geograhic, dedicata celor care doresc sa imbine fotografia cu spiritul de aventura. Aceasta colectie este realizata de Kata si va este adusa la eveniment de Photosetup.

Nu in ultimul rand, aveti ocazia sa vedeti in cadrul standului PHOTOLIFE o mini expozitie de fotografie despre Islanda, semnata de fotograful Dan Dinu, si sa aflati informatii despre cursurile sau workshop-urile sustinute de acesta la Brasov, online, sau in diferite alte locatii din tara.

Evenimentul este deschis publicului intre orele 15-20.30 in zilele de 28 si 29 septembrie, la Brasov Business Park, str. Ionescu Crum, nr. 1, la iesirea spre Bucuresti, in spatele benzinariei MOL.

Pentru mai multe informatii legate de eveniment puteti accesa site-ul www.brasov.businessdays.ro

Va asteptam!


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Eveniment - 15 Noi 2018 - 15 Dec 2018
Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 23 Mai 2019
Photo tour - 24 Ian 2020

PARTENERI

SUSTINEM