STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Romania Salbatica
expozitie foto in Bucuresti

Din 18 octombrie 2011 – World Wide Fund for Nature (WWF), Garanti Bank și fotograful Dan Dinu, lansează în parcul Herăstrău din București, expoziţia de fotografie "România sălbatică" dedicată celor mai sălbatice și spectaculoase locuri din cele 13 parcuri naționale ale României și din rezervația biosferei Delta Dunării.

Expoziția este o colecţie de 50 de fotografii realizate de către fotograful Dan Dinu, expuse pe panouri de mari dimensiuni. Din august 2010 până în septembrie 2011, Dan Dinu a cutreierat 14 dintre cele 28 de destinaţii incluse în proiectul „România sălbatică”, urmând ca până la sfârșitul anului viitor imaginile din cele 12 parcuri naturale și cele două geoparcuri să se alăture celor din expoziție.

În prima etapă a proiectului, cele mai spectaculoase zone din parcurile naționale au fost surprinse în imagini menite să constituie o colecție publică de fotografii de calitate din ariile protejate din România.

Expoziția va fi vernisată marți 18 octombrie de la ora 11, când veți putea să îl întâlniți pe autor și pe cei implicați în proiect și veți putea afla ultimele noutăți despre viitoarele ture din parcurile naturale.

Expoziția din București, deschisă publicului până la 30 octombrie, este prima din cadrul unui turneu pe care Dan Dinu și expoziția îl vor face în cele mai mari orașe din țară, pe parcursul acestui an și în prima parte a lui 2012.

Vă așteptam!

..........................................................................................................................................................

Proiectul Romania Salbatica este o initiativa a fotografului Dan Dinu in colaborare cu WWF (World Wide Fund for Nature) si este realizat cu sprijinul RNP Romsilva si implementat impreuna cu Administratiile Parcurilor Naturale si Nationale.

Organizatori: Garanti Bank, WWF România

Parteneri: Photolife, Nikon, Gitzo, Manfrotto

Parteneri media principali: Europa FM, Think outside the box

Parteneri media: Photo Setup, Foto-magazin.ro, Fotografa.ro, F64, Fotonatura.ro, ClubulFoto.com, Comunitatefoto.ro, Calendar Evenimente.ro


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Eveniment - 15 Noi 2018 - 15 Dec 2018
Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 23 Mai 2019
Photo tour - 24 Ian 2020

PARTENERI

SUSTINEM