STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Photolife
expozitie foto la Brasov

Din 21 noiembrie si pana in 10 decembrie, Libraria Okian din Brasov va asteapta sa descoperiti unele dintre cele mai frumoase imagini realizate de catre participantii de la workshop-urile realizate de Dan Dinu sub sigla Photolife. Cei 18 participanti expun atat peisaje, cat si pasari sau oameni, macro sau fotografii mai abstracte, alcatuind astfel o colectie de 50 de lucrari care reprezinta insasi experienta fiecarui workshop petrecut impreuna.

In urma cu trei ani realizam primul nostru workshop la Vulcanii Noroiosi, cu participanti putini, timizi, insa dornici de aventura. De atunci si pana in prezent lucrurile s-au schimbat, foarte mult si in bine zicem noi. Rand pe rand au aparut workshop-uri noi atat in zone naturale deosebite, cum ar fi Sfanta Ana, Bucegi sau Cozia, dar si in zone cu peisaje rurale spectaculoase si cu oameni primitori, cum ar fi Tara Lapusului. Ne-am aventurat impreuna pe canalele Deltei sa ii descoperim pasarile, am infruntat salbaticia din Cheile Bicazului si am descoperit misterele Ceahlaului, am rabdat impreuna in dimineti friguroase de primavara sau toamna in hide-ul foto de la Dumbravita, sa surprindem momente inedite si am sarbatorit fiecare an petrecut impreuna cu o tura aniversara in padurea de la Reci. Am facut multe poze frumoase impreuna, iar expozitia de fata este poate doar o selectie timida a celor mai bune dintre ele.

Fotografii care expun sunt: Alex BOBEICA, Ana BABOI, Camelia GRIGOR, Catalin ENACHE, Catalin MATASARU, Ciprian CENAN, Dana CONSTANTINESCU, Daniela TANTAU, Elena GIURESCU, Gabriela MIHALCEA, Oana MIHUT, Remus MUNTEANU, Roxana SANDU, Silvia Nicoleta DINU, Simon Bela ATTILA, Simona POLHAC, Tibi BERSENYEI, Vlad POPESCU

Vernisaj:             luni 21 noiembrie ora 17
Expozitie             21 noiembrie – 10 decembrie

Libraria Okian este situata pe strada Muresenilor nr. 1 in Brasov (peste drum de Casa Sfatului), iar expozitia poate fi vizitata zilnic intre 10-18 si sambata intre 09-13.

Va asteptam.


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Eveniment - 15 Noi 2018 - 15 Dec 2018
Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 23 Mai 2019
Photo tour - 24 Ian 2020

PARTENERI

SUSTINEM