STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Tura foto aniversara
la 5 ani de Photolife

In acest an, PHOTOLIFE implineste cinci ani de cand suntem impreuna si te ajutam sa iti descoperi pasiunea pentru fotografie. Este o varsta frumoasa de care suntem mandrii, asa ca si in continuare o sa te poti bucura de servicii foto de calitate, de workshop-uri in locatii spectaculoase si de traineri cu pasiune si vocatie.

Din 2007 punem suflet in ceea ce facem si venim in intampinarea ta cu premiere si cu inovatii. Am fost primii care au pus bazele unui curs modern si intensiv de fotografie la Brasov, intr-un moment in care nici in alte orase mari din tara nu exista asa ceva. Suntem in continuare singurii care iti stau alaturi cu un curs online interactiv. Am fost primii care au creat un workshop dedicat special fotografiei montane, am construit primul hide pentru fotografierea pasarilor din Romania destinat celor care vor sa practice acest gen inedit de fotografiere si am elaborat un curs de fotografie de natura unic in acest moment. Cu siguranta nu ne vom opri aici, pentru ca facem ceea ce facem cu multa pasiune, iar acest lucru ne defineste.

Dan Dinu ti-a fost mereu alaturi, la fiecare activitate, fie ca a fost vorba de clasicele workshop-uri de la Sfanta Ana sau Bucegi, sau mai noile din Cheile Bicazului si Tara Lapusului. Alaturi i-au fost si alti traineri, Iliuta Goean ce ne-a insotit primavara, vara si iarna in aventurile din Delta Dunarii, sau Dorin Bofan cu care am calcat impreuna potecile mistice din Ceahlau. Ti-am adus proiecte noi si provocari noi, si iti promitem ca nu o sa ne oprim aici.

Pentru ca te vrem aproape la serbarea celor 5 ani, avem placerea sa te invitam la o tura foto aniversara, ce va continua traditia inceputa in urma cu ceva timp si se va desfasura ca de obicei in padurea de la Reci, acolo unde ne asteapta atat caprioarele si pasarile abia sosite, dar si deditelul si laleaua pestrita, sa le trecem prin fata obiectivului.

Va asteptam duminica 1 aprilie (si nu este nici o pacaleala) la ora 09, in gara Brasov in parcare, pentru a petrece impreuna o zi frumoasa de primavara. Tura este deschisa tuturor celor care au urmat un curs sau wokrshop alaturi de noi. Ca de obicei Dan Dinu va va fi alaturi si nu vine singur ci cu o surpriza. In rucsacul lui puteti gasi noul Nikon D4, pe care il puteti testa, dar si un D7000 si cateva obiective. Asta pentru a face ziua si mai atractiva.

Toate bune si va asteptam!


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Eveniment - 15 Noi 2018 - 15 Dec 2018
Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 23 Mai 2019
Photo tour - 24 Ian 2020

PARTENERI

SUSTINEM