STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Islanda
proiectie foto Dan Dinu la Iasi

Fotograful Dan Dinu, impreuna cu Primaria Municipiului Iasi si Photolife,  te invita sa descoperi Islanda, unul dintre cele mai inedite si spectaculoase tinuturi ale Europei. Daca vrei sa aflii intreaga istorie a expeditiei si sa vezi o videoproiectie care iti va dezvalui povestea Pamantului, te asteptam pe 09 octombrie, de la ora 18.00 la Casa de Cultura „Mihai Ursachi” din Iasi (bd. Carol I, Parcul Copou).

Povestea Pamantului incepe acum 4,5 miliarde de ani, cand rand pe rand, patru mari forte au conturat planeta asa cum o stim astazi. Aceste forte sunt vulcanii, atmosfera, ghetarii si oceanul. Printre putinele locuri din aceasta lume in care aceasta poveste primordiala inca se mai scrie, se numara si Islanda, un paradis pentru fotografii de peisaj, unde esti izbit de o frumusete dura si inimaginabila.

Va invitam la o calatorie unica in acest tinut al extremelor si al superlativelor geografice. Alaturi de noi, veti descoperi peisaje vulcanice uluitoare, intesate cu gheizere si fumarole, cascade care iti taie respiratia, coaste oceanice si fiorduri spectaculoase, ghetari si lacuri pline de iceberguri, dar si o fauna deosebita ce trece de la haiosii papagali de mare si gratioasele chire arctice si pana la balena albastra, cel mai mare animal care a trait vreodata pe suprafata planetei.

Organizatori: PHOTOLIFE (www.photolife.ro), Primaria Municipiului Iasi si Casa de Cultura „Mihai Ursachi”

Parteneri: Photosetup, Nikon, Gitzo, Kata, Manfrotto.

Parteneri media: Fotomagazin.ro, Clubulfoto.ro, Comunitatefoto.ro, Sapte Seri, efoto.ro, Fotografa.ro, Calendar Evenimente.ro

Va asteptam alaturi de noi sa descoperiti un taram primordial in care istoria Pamantului se mai scrie inca si astazi.


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Eveniment - 15 Noi 2018 - 15 Dec 2018
Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 23 Mai 2019
Photo tour - 24 Ian 2020

PARTENERI

SUSTINEM