STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Tura foto aniversara
la 6 ani de Photolife

Pe 7 aprilie, la impliniarea a 6 ani de cand Dan Dinu a sustinut primul curs foto in cadrul Photolife, avem placerea sa ii invitam pe toti cei care au apelat la serviciile noastre, la o tura foto aniversara in padurea de la Reci. Tura noastra, devenita deja o traditie, a adunat in toti acesti ani din ce in ce mai multi participanti, iar de fiecare data, ne-am bucurat impreuna de cateva ore de fotografiat in natura, de povesti interesante, de informatii despre ce mai pregatim si de testari de echipamente. Si in acest an o sa aveti ocazia sa testati in aceasta tura cele mai noi aparate foto si obiective de la Nikon, dar si cele mai interesante modele de trepiede de la Manfrotto, oferite de Photosetup. Printre echipamentele Nikon pe care o sa puteti sa le testati, se numara D4, D800, D600 dar si proaspatul lansat D7100 si obiective din toata gama, dintre care amintim doar 10,5mm, 10-24mm, 14-24mm, 28, 35, 50mm cu f/1.8, noile teleobiective 70-200mm f/4, 80-400mm, dar si impresionantul 400mm f/2.8. Dintre trepiedele Manfrotto pe care puteti sa le testati, amintim 190cx Pro, dar si mai noile trepiede din seria 290, atat carbon cat si aluminiu. Padurea de la Reci ne va permite sa fotografiem atat peisaj, cat si animale sau macro, asa ca putem testa cu succes toate echipamentele pe teren.

Tura este deschisa tuturor celor care au participat la unul dintre cursurile noastre, fie el de la Brasov sau online, sau la oricare dintre workshop-urile pe care le-am organizat, si este gratuita.

Traseul este unul usor si se poate parcurge fara niciun fel de dificultate. Este necesara o pereche de incaltari care sa permita deplasarea pe jos (ghete, bocanci), o geaca de vant sau ploaie si un mic rucsac pentru echipament, in care sa incapa si o sticla cu apa si un sandvis. Intalnirea se va face in gara Brasov la ora 9, de unde o sa ne deplasam cu masinile pana in zona. Cei care vin cu trenul vor putea merge mai departe cu ceilalti participanti.

Pentru a ne putea organiza, va rugam sa ne anuntati prezenta la adresa de mail contact@photolife.ro.

Cu ocazia acestei ture aniversare se va lansa si un concurs de fotografie cu un premiu interesant oferit de Photosetup si o expozitie la care vor putea participa cei care au urmat un curs sau workshop la Photolife. Toate detaliile o sa le primiti la intalnire.

Va asteptam.


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Eveniment - 15 Noi 2018 - 15 Dec 2018
Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 23 Mai 2019
Photo tour - 24 Ian 2020

PARTENERI

SUSTINEM