STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Invata sa citesti si fotografii
curs foto Focus pe Carte

Pentru cel de-al 5-lea an consecutiv Editura Herald implica cititorii, librariile si oamenii din spatele cartilor, intr-o campanie nationala desfasurata in lunile de vara si toamna, cu tematica FOCUS PE CARTE, care combina in mod inedit pasiunea pentru citit cu cea pentru fotografie si imaginar.

“Te-ai gindit vreodata, prietene iubitor de frumos, ca rasfoind o carte, ai exact aceeasi sansa de a cocheta cu esenta cosmosului ca si artistul fotograf?” ne spune Valentin Protopoescu, Radio Romania Cultural in indemnul sau de a descoperi intelesurile vietii prin imagine si text.


http://www.teasteptaminlibrarie.ro/cititorul-fotograf-al-esenei-lumii

Pe durata campaniei am demarat o serie ampla de actiuni: interviuri cu librarii, imagini si filmari din librarie, concurs foto, tombola foto si multe alte demersuri care atrag atentia asupra importantei lecturii si a cartilor in viata noastra.

De aceasta data, impreuna cu sponsorul principal al campaniei F64 Studio, invitam toti pasionatii de lectura si fotografie la un CURS INEDIT DE INTRODUCERE IN FOTOGRAFIE cu lectorul F64 George Nicolae. George este un pasionat de analiza vizuala si un fotograf implicat in proiecte de fotojurnalism.

Evenimentul are loc in spatiul primitor din mansarda Librariei Bastilia si se va desfasura sambata 28 septembrie, intre orele 10:00 - 14:00.

Pentru INSCRIERE trimite un e-mail catre seminarii@f64studio.ro sau un telefon la 021 270 00 43. Locuri limitate!

Sunteti asteptati cu drag! Va multumim pentru interes.


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Eveniment - 15 Noi 2018 - 15 Dec 2018
Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 23 Mai 2019
Photo tour - 24 Ian 2020

PARTENERI

SUSTINEM