STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Photolife expo
iti organizam propria expozitie foto

Au trecut doi ani de la prima expozitie foto pe care am organizat-o pentru voi, cei care ati participat la cursuri, workshop-uri si alte activitati organizate de Dan Dinu in cadrul Photolife, asa ca in luna decembrie, a venit momentul sa ne mai intalnim inca o data la un astfel de eveniment. Ca si data trecuta, gazda ne va fi tot libraria Okian din Brasov, iar expozitia va fi vernisata in 03 decembrie, urmand sa fie deschisa pana la sfarsitul anului.

 

Pentru a putea participa, nu trebuie decat sa trimiteti 10 imagini in format mic, realizate la una dintre intalnirile noastre, fie ca este vorba de o tura de la un curs foto, de un workshop, photo tour sau chiar de la tura aniversara. Am fost impreuna prin multe locuri in ultima perioada, de la turele din tara prin Bucegi, Ciucas, Piatra Craiului, Maramures, Delta Dunarii sau Portile de Fier, la potecile Dolomitilor si ale Alpilor Francezi, si pana la savanele Kenyei, asta ca sa nu mai vorbim de zeci de alte locatii vizitate si fotografiate in timpul turelor de la curs, asadar eu zic ca aveti de unde alege.

 

Informatii:

 

Fotografii: maxim 10 imagini, realizate la o tura foto organizata de Photolife, tema este la alegerea voastra.

Specificatii tehnice: 2000px latura mare, 72dpi, fisierul denumit cu numele vostru si locatia

Deadline: 31 octombrie 2013

Vernisaj: Marti, 03 decembrie 2013

Expozitie: 03-31 decembrie 2013

 

Va asteptam!

 

PS: Daca vreti musai sa participati la expozitie si nu aveti inca imagini dintr-o tura Photolife, va mai asteapta un workshop saptamana viitoare in Muntii Vrancei. Ne vedem acolo.


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Eveniment - 15 Noi 2018 - 15 Dec 2018
Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 23 Mai 2019
Photo tour - 24 Ian 2020

PARTENERI

SUSTINEM