STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Simeze pe roti
un nou concurs cu tema Peisaje de vis

Vrei să îți vezi imaginile rulând în autobuzele din București și să câștigi o super geantă foto cu compartiment și pentru laptop? În perioada 14 ianuarie-04 februarie 2014, Photosetup și FOTO4all te invită la concurs!

 

Dupa o incursiune în cotidianul urban, cu străzile și clădirile sale, cu geometriile și contrastele specifice, cu prezența umană aproape nelipsită, echipa Simeze pe roți ne propune de această dată o evadare în natură, printr-un nou concurs, a cărui tematică este fotografia de natura: “Peisaje de vis”. Fotografia de natură, desi poate părea ușoară la o primă vedere, implică mai mult decat a merge într-un loc frumos și a apasa pe buton. Da, de cele mai multe ori natura îți oferă tot timpul ceva și nu îți cere înapoi decât un pic de respect. Da, subiectele bune se pot găsi peste tot, lumina vine și ea mai devreme sau mai târziu, compoziția se poate exersa, dar conexiunea cu locul respectiv și descoperirea spiritului său e un pas mai greu de făcut, necesită timp/răbdare, înțelegere, uneori chiar frică iar succesul final este proporțional cu gradul în care suntem sau nu dispuși  să ne deschidem sufletul către locul fotografiat.


Arată lumii pe unde te-ai aventurat cu aparatul tău foto și înscrie-te în concursul „Peisaje de vis”, din cadrul proiectului cultural Simeze pe roți, în perioada 14 ianuarie-04 februarie 2014.
Surprinde spiritul locurilor și succesul tău este garantat!


Cum participi?  Simplu:

•    Imortalizezi 5 peisaje de vis de oriunde din lume
•    Cumperi oricare dintre ebook-urile despre fotografie disponibile pe www.bibliotecafoto.ro
•    Înscrii cele 5 imagini pe site-ul de concurs (www.simezeperoti.ro)

Ce câștigi? Promovare și expunere prin clipuri personalizate ce vor rula în rețeaua RATB și marele premiu, o geantă foto Kata KT A34U, plus membership cu discounturi permanente de la Photosetup.


Concursul va fi jurizat de Andrei Baciu, Dorin Bofan, Dan Dinu și de un membru al echipei Photosetup, sponsorul principal al concursului din luna ianuarie.


„Simeze pe Roţi” este un proiect ANZI SOFT, realizat în colaborare cu FOTO4all.ro, care generează spaţiu de expunere pentru promovarea fotografiei și a pasionaților de fotografie, precum și a diferitelor servicii fotografice și a tot ceea ce are legătură directă cu domeniul, pe monitoarele plasate în interiorul autobuzelor din București, pe o flotă de 500 de mașini ale RATB.


Misiunea lor? Să aducă fotografia mai aproape de oameni, prin accesul la un spațiu virtual de expunere. Acest lucru se va putea face prin două modalități: înscrierea în concursul „Simeze pe roți” sau prin plata serviciilor de realizare a unui clip de imagini și rularea lui în autobuze (vezi detalii pe site).


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Eveniment - 15 Noi 2018 - 15 Dec 2018
Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 23 Mai 2019
Photo tour - 24 Ian 2020

PARTENERI

SUSTINEM