STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Natura in fotografie
curs online cu Dan Dinu

Vine primavara, iar natura incepe din nou sa renasca, oferind pasionatilor de fotografie unele dintre cele mai frumoase momente pe care sa le transpuna in imagini. Florile incep usor usor sa apara, pasarile se intorc din migratie, iar peisajul incepe sa inverzeasca. Daca vrei sa inveti cum poti aborda acest peisaj, cum sa cauti luminile cele mai frumoase si fenomenele cele mai interesante, cum sa cauti animale si cum sa le surprinzi in ipostaze cat mai inedite, sau cum poti sa te bucuri de flori si insecte cu ajutorul macrofotografiei, nu iti ramane de facut decat sa te alaturi altor pasionati ca si tine la cursul pe care ti l-am pregatit in acest inceput de primavara. Acesta este singurul din tara in acest moment care trateaza exclusiv fotografia de natura si insumeaza peste 400 de pagini cu informatii si nu mai putin de 800 de imagini ilustrative cu date exif pentru o mai buna intelegere, cu schite explicative si foarte multe studii de caz. Pe langa toate acestea, Dan Dinu iti va fi ghid in tot acest demers, oferindu-ti un feedback permanent la teme si raspunsuri la toate discutiile de pe site. Dupa 7 ani de sustinut cursuri de fotografie, Dan va sti cum sa iti explice fiecare amanunt, astfel incat fotografia de natura sa devina ceva simplu si atragator.

Cursul incepe in 19 martie, costa 400 de lei, iar toate detaliile despre structura, tematica, desfasurare si inscriere, le poti gasi aici.

Pentru ca suntem intr-o saptamana speciala, toate doamnele si domnisoarele ce se inscriu pana in 8 martie, sau domnii care fac acest curs cadou, primesc un pret mai mic cu 50lei. Va rugam sa ne anuntati ca doriti sa beneficiati de aceasta promotie printr-un mail, dupa inscriere. 

Va asteptam!


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Eveniment - 15 Noi 2018 - 15 Dec 2018
Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 23 Mai 2019
Photo tour - 24 Ian 2020

PARTENERI

SUSTINEM