STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Cursuri Photolife
cu Dan Dinu in inceput de vara

Nu puteti pleca in vacanta fara a aduce acasa amintiri frumoase, asa ca va invitam sa va incepeti vara la racoarea unor cursuri foto concepute special pentru voi. De sapte ani ne-am pus toate cunostintele la bataie pentru a va ajuta, asa ca vrem sa va bizuiti pe asta si sa ne credeti pe cuvand cand va spunem ca suntem printre cei mai buni la acest capitol. Pentru ca fotografiile pe care le aduceti din vacanta sa arate bine, avem pentru voi doua variante de curs, una online si una la Brasov.

INITIERE IN FOTOGRAFIE online – 11 iunie 2014 – 400lei

Am pus in acest curs nu mai putin de 300 de pagini, organizate pe 8 lectii si cu un total de 600 de imagini, pentru a avea cat mai multa interactivitate. Pe langa toate acestea mai avem multe studii de caz, exemple practice, teme, feedback si un grup de colegi cu care sa interactionezi in fiecare zi. Chiar daca este un curs online si nu vei depinde de o zi sau ora anume, te vei simti ca intr-o sala de curs reala, iar orice problema vei avea, o sa primesti mereu un raspuns de la Dan Dinu.

http://www.photolife.ro/ro/detalii/156/Initiere-in-fotografie-Iun-2014NATURA IN FOTOGRAFIE Brasov – 09 iunie 2014 – 400lei

Am creat pentru voi singurul curs despre fotografia de natura din Romania si am pus in el, pe langa toata experienta fotografului Dan Dinu si 550 de pagini si 800 de imagini, studii de caz si o gramada de povestioare inedite, care sa te faca sa iubesti acest gen de fotografie. Te asteptam la Brasov sa iti incepi serile de vara cu acest curs si sa descoperi aceasta frumoasa pasiune alaturi de alti fotografi entuziasti.

http://www.photolife.ro/ro/detalii/155/Natura-in-fotografie-BV-Iun-2014


Toate bune si va asteptam alaturi de noi si in aceasta vara.


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Eveniment - 15 Noi 2018 - 15 Dec 2018
Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 23 Mai 2019
Photo tour - 24 Ian 2020

PARTENERI

SUSTINEM