STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Concursul de fotografie Milvus
isi anunta castigatorii

A sasea editie a concursului de fotografie Milvus si-a anuntat de curand castigatorii. De aceasta data au participat peste 80 de fotografi din 12 tari, numarul total de imagini primite fiind aproape 800. Munca juriului nu a fost nici de aceasta data una usoara, imaginile de calitate impartind parerile juriului format din: Tamas Andras, Istvan Kerekes si Dan Dinu.

“Jurizez de la prima editie a acestui concurs si trebuie sa recunosc ca de fiecare data astept cu entuziasm acest moment si mai ales cu o foarte mare curiozitate. Am fost mereu surprins de imaginile trimise si ma bucur sa vad ca in ultimul timp acestea devin din ce in ce mai inedite si interesante. Un alt lucru pozitiv in cei sase ani este ca incep sa participe mai multi romani. Chiar daca nivelul concursului este unul destul de ridicat, participarea este importanta pentru a invata si pentru a intelege ce trebuie sa schimbi la imaginile tale, dupa ce faci comparatii cu cele intre care te-ai clasat. In alta ordine de idei insa, incepem sa vedem din ce in ce mai des fotografi romani tineri care isi adjudeca premii importante, ceea ce nu poate decat sa ajute atat la dezvoltarea lor, cat si la dezvoltarea acestui domeniu in Romania. Daca nu as fi in juriu, sigur m-as numara si eu printre participanti.”, ne marturiseste Dan Dinu, unul dintre membrii juriului.

Pentru a vedea lista castigatorilor si imaginile care vor face obiectul unei expozitii itinerante, va rugam sa vizitati http://milvus.ro/castigatorii-celui-de-al-saselea-concurs-international-de-fotografie-de-natura-milvus/6459


Va asteptam si pe voi sa participati la a saptea editie a celui mai longeviv si prestigios concurs de fotografie de natura din Romania.


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Eveniment - 15 Noi 2018 - 15 Dec 2018
Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 23 Mai 2019
Photo tour - 24 Ian 2020

PARTENERI

SUSTINEM