STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Dincolo de fotografie
intalnire cu Vlad Eftenie

Photolife si Libraria Okian din Brasov va invita la un nou eveniment din cadrul proiectului Intalnire cu Fotografia, ce se va desfasura pe un an de zile si prin intermediul caruia o sa aveti ocazia sa intalniti diversi fotografi, o sa puteti discutati despre anumite genuri fotografice sau despre anumite tematici interesante, o sa puteti face schimburi de idei, initia proiecte si, nu in ultimul rand, o sa va puteti face prieteni noi care impart aceeasi pasiune cu voi. Gazda fiecarei intalniri fotografice va fi Dan Dinu, care va modera discutiile cu invitatii, va va prezenta idei noi si va va lansa provocari.

 

A patra intalnire din cadrul proiectului este dedicata fotografiei de strada si de arhitectura, iar invitatul nostru va fi Vlad Eftenie, care ne va povesti cum trebuie sa incercam sa vedem dincolo de ceea ce este in fata noastra pentru a ne spune povestea. Vlad are abilitatea de a lua in vizorul camerei sale subiecte obisnuite, intalnite in jurul nostru, pe care le transforma in povesti. Mai multe insa despre stilul lui de abordare va va spune chiar el in cadrul intalnirii.

 

Inscrierile la aceste intalniri se fac in baza unei confirmari, locurile in sala fiind limitate. Pentru inscriere si alte informatii puteti folosi florin.ifrim@okian.ro sau numarul de telefon  0728 728 315. Intrarea este libera.

 

Dincolo de fotografie – invitat Vlad Eftenie, moderator Dan Dinu

 

Vineri 31 octombrie ora 18:30

Libraria Okian, str. Muresenilor nr. 1

 

Va asteptam!


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Eveniment - 15 Noi 2018 - 15 Dec 2018
Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 23 Mai 2019
Photo tour - 24 Ian 2020

PARTENERI

SUSTINEM