STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Expozitie si intalnire foto
cu Luiza Boldeanu si Tina Obreja la Brasov

Photolife, Libraria Okian si Terroirs va invita la Brasov pentru a vedea o expozitie foto semnata Luiza Boldeanu si Tina Obreja, dar si pentru a  participa la un nou eveniment din cadrul proiectului Intalnire cu Fotografia. Acesta este la a cincea editie, iar prin intermediul proiectului aveti ocazia sa intalniti diversi fotografi, puteti discuta despre anumite genuri fotografice sau despre anumite tematici interesante, puteti face schimburi de idei, initia proiecte si, nu in ultimul rand, va puteti face prieteni noi care impart aceeasi pasiune cu voi. Gazda fiecarei intalniri fotografice este Dan Dinu, care va modera discutiile cu invitatii, va va prezenta idei noi si va va lansa provocari.

Expozitia IDENTITIES ne prezinta o abordare unica a unui proiect fotografic, in care cele doua fotografe ne propun o serie de autoportrete duble, conceptuale, ce ne poarta in diverse stari si etape din viata noastra. Aceasta regasire in imaginile propuse, vine ca o lume uneori imaginara, alteori putin mai ancorata in concret, in care fiecare dintre noi isi oglindeste personalitatea, dorintele, temerile sau starea sufleteasca. Din intregul proiect reiese o trecere inevitabila a timpului, la care putem fi martori, insa din care putem pastra doar niste clipe efemere pastrate in amintire.

Intalnirea cu imaginilei Luizei Boldeanu, ce se numeste OGLINDIREA IN FOTOGRAFIE, ne va vorbi mai mult atat despre ideile si conceptele din spatele proiectului prezentat in expozitie, dar ne va purta si intr-o lume mult mai concreta, cea a fotografiei documentare. Luiza ne va povesti cum ne oglindim cu totii in imaginile noastre, cum uneori incercam sa fim extrem de obiectivi, mai ales in cadrul fotografiei documentare, dar cum de fiecare data ne prezentam munca intr-o maniera subiectiva. Imaginile documentare ne vor purta prin mai multe zone geografice, in care autoarea a calatorit, si ne va arata lumea in care traiesc oamenii asa cum este ea, uneori dura, alteori vesela, dar mereu surprinzatoare daca stii sa cauti esenta locului.

Inscrierile la aceasta intalnire se fac in baza unei confirmari, locurile in sala fiind limitate. Pentru inscriere si alte informatii puteti folosi florin.ifrim@okian.ro sau numarul de telefon  0728 728 315. La vernisajul expozitiei nu este nevoie de inscriere. Intrarea este libera la ambele evenimente.

IDENTITIES – expozitie foto Luiza Boldeanu & Tina Obreja

Vernisaj miercuri 19 noiembrie ora 18:00
Expozitie 19 noiembrie – 17 decembrie 2014

Terroirs – boutique du vin, str. Postavarului nr. 2, colt cu Diaconu Coresi, Brasov

OGLINDIREA IN FOTOGRAFIE – invitat Luiza Boldeanu, moderator Dan Dinu

Vineri 21 noiembrie ora 18:30
Libraria Okian, str. Muresenilor nr. 1, Brasov

Va asteptam!


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Eveniment - 15 Noi 2018 - 15 Dec 2018
Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 23 Mai 2019
Photo tour - 24 Ian 2020

PARTENERI

SUSTINEM