STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Concurs foto
dedicat fotografiei de eveniment

S-a lansat a doua editie a concursului national de fotografie si videografie de nunta, organizat de Fotografi-Cameramani.ro. Inscrierile se pot face pana pe 10 decembrie 2014 si sunt deschise tuturor fotografilor si videografilor de nunta din Romania.

Scopul concursului este sa scoata la suprafata cele mai bune fotografii de nunta si videoclipuri din anul care tocmai se incheie. Primii clasati vor ramane in clasamentul acestei editii iar locurile obtinute vor fi mentionate in profilul fiecarui fotograf de nunta sau videograf.

Concursul de fotografie cuprinde 9 categorii de concurs, in care se inscriu lucrari ce vor fi jurizate de un juriu strain si o categorie de popularitate, la care participa automat toate lucrarile inscrise. Concursul de videografie cuprinde 6 categorii de concurs, si la fel ca la cel de fotografie, o categorie de popularitate.

Juriul din acest an cuprinde mai multe nume celebre din domeniul fotografiei si videografiei de nunta. Pentru concursul de fotografie, vor juriza: Mauricio Arias (Chrisman Studios), Emin Kuliyev, Pedro Etura, Todd Laffler, Daniel & Davina Kudish, Franck Boutonnet, Cristiano Ostinelli, Nikos Pekridis, Erika Mann (Two Mann Studios).

Pentru concursul de videografie, vor juriza: Leos Brabec, Yulia Vopilova, Vito D'Agostino, Sergio Duarte, Santi Veiga, Ruzal Akhmadyshev (Studio myGraphics).

Mai multe detalii despre inscriere si regulament gasiti aici si aici.

PHOTOLIFE este partener media al acestui concurs si va ureaza succes.

Foto: Tatiana Volontir.


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Eveniment - 15 Noi 2018 - 15 Dec 2018
Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 23 Mai 2019
Photo tour - 24 Ian 2020

PARTENERI

SUSTINEM