STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Safari in Namibia
photo tour cu Dan Dinu

Continentul african creaza dependenta si dupa ce l-ai descoperit te va indemna mereu sa revii. Daca pana acum am vazut savanele nesfarsite din Kenya si junglele din Uganda, a venit momentul sa ne indreptam atentia catre un alt habitat major al Africii si anume desertul. Anul trecut, fotograful Dan Dinu (Photolife) si Explore Travel iti ofereau primul safari fotografic organizat din Romania. Pentru ca interesul pentru o astfel de aventura a fost destul de  mare, in toamna acestui an am revenit cu o alta tura deosebita care sa completeze portofoliul nostru african. Ne place sa avem continuitate in ceea ce facem, asa ca in primavara viitoare destinatia noastra este una dintre cele mai spectaculoase din Africa, un loc unde oceanul si desertul fac legea, formand un peisaj pe cat de ostil si salbatic, pe atat de captivant.

Namibia este una dintre cele mai spectaculoase destinatii din lume, atat din punct de vedere al animalelor, cat si al peisajului. In acest safari o sa descoperim parcul national Etosha, unde o sa fotografiem cele mai emblematice animale africane si o sa exploram Namibul, cel mai batran desert din lume ce formeaza cele mai inalte dune de nisip de pe Pamant. Finalul calatoriei noastre va fi in Africa de Sud, in punctul de intalnire a doua mari oceane, pentru a fotografia pinguinii, poate unele dintre cele mai surprinzatoare pasari pe care le poti intalni pe acest continent. Va oferim o calatorie inedita, in care sa puteti vedea atat varietatea si bogatia uimitoare a faunei africane, dar si frumusetea salbatica si ostila a desertului.

Avem multe prejudecati despre Africa in general, ce uneori ne fac sa ne blocam aceasta destinatie in minte, insa in Namibia nu exista malarie de care sa ne facem griji, iar desi suntem in desert, temperaturile nu sunt foarte ridicate datorita curentilor oceanici. Asadar nu ne ramane decat sa ne facem bagajele si sa descoperim impreuna aceasta destinatie de vis pentru orice fotograf pasionat de natura.

SAFARI IN NAMIBIA – 16 mai 2015 (13 zile) – 2990 euro (include avion, cazare, masa, transport in safari)

Mai multe detalii despre acest photo tour gasiti pe aici.


Va asteptam!


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Eveniment - 15 Noi 2018 - 15 Dec 2018
Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 23 Mai 2019
Photo tour - 24 Ian 2020

PARTENERI

SUSTINEM