STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Aotearoa
expozitie foto Dan Dinu la Bucuresti

Începând cu 27 ianuarie te invităm să vizitezi, prin intermediul imaginilor, cele mai emblematice locuri din cele două insule care alcătuiesc Noua Zeelandă, cu ajutorul unei expoziţii de fotografie şi a unei videoproiecţii. Împreună cu un grup de pasionaţi de fotografie, Dan  Dinu a vizitat această ţară în 2013, în cadrul unei ture foto organizate sub sigla Photolife.

Puţine locuri de pe Pământ rivalizează la capitolul frumuseţe şi diversitate cu Noua Zeelandă, iar un astfel de loc nu avea cum să nu fie o atracţie importantă pentru un fotograf de natură. Peisajele vulcanice inedite, plajele şi zonele de coastă spectaculoase, fiordurile, gheţarii şi munţii, pădurile impresionante şi o faună aproape în totalitate endemică, fac din Noua Zeelandă o ţară cu un peisaj uimitor, unic in lume.


Pe lângă imaginile ce alcătuiesc această expoziție, vei avea ocazia să afli povestea formării insulei şi să vezi mult mai multe imagini într-o videoproiecţie inedită, ce reuneşte atât fotografii, cât şi filme sau timelapse. La realizarea acestei videoproiecţii a contribuit şi Ștefan Huţu, unul dintre fotografii participanţi la tură.

„Fotografia nu este doar o artă, este un mod de viață. Este felul în care vedem lumea din jur și felul în care o simțim și o interpretăm. Este singurul mod de a opri timpul în loc și de a fura fracțiuni de secundă. Este modul prin care porționăm timpul în amintiri care contează și felul în care îl facem să ne aparțină.” (Dan Dinu)

Expoziția este deschisă între 27 ianuarie – 15 februarie 2015 la spaţiul expoziţional al magazinului F64 din Bucureşti, aflat pe bd. Unirii nr. 45, şi va fi vernisată marţi,  27 ianuarie, de la ora 19.30.

Pentru a participa te rugam sa trimiți un e-mail pe adresa: seminarii@f64studio.ro. Sunt doar 35 de locuri disponibile.


Te aşteptăm!


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Eveniment - 15 Noi 2018 - 15 Dec 2018
Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 23 Mai 2019
Photo tour - 24 Ian 2020

PARTENERI

SUSTINEM