STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Invata Adobe Lightroom
alaturi de Dan Dinu

Daca vrei sa inveti ce inseamna o editare foto simpla si eficienta si mai ales daca vrei sa inveti cum sa iti tii munca in ordine, organizata eficient intr-o baza de date, atunci nu trebuie sa mai stai pe ganduri si sa te inscrii la acest workshop. Adobe Lightroom este un program dezvoltat exclusiv pentru fotografi, cu ajutorul caruia puteti nu numai sa va editati imaginile, ci si sa le organizati intr-o baza de date conceputa profesionist, bine indexata si sa scapati astfel de miile de imagini imprastiate peste tot in calculatorul vostru. Este momentul sa mai faceti inca un pas in pasiunea voastra pentru fotografie si sa invatati de la Dan Dinu cum puteti folosi cat mai eficient acest program pentru a va usura munca si care este workflow-ul complet pe care fotograful il foloseste cu succes de mai bine de 5 ani. Pe langa programul in sine, o sa mai invatati despre formatul RAW si importanta lui in editare, despre color management, alegerea unui monitor bun si calibrarea acestuia, despre back-up si solutii pentru a va tine munca in ordine si nu in ultimul rand, despre cum puteti lucra mereu conectati la imaginile voastre, indiferent in ce colt al lumii va aflati.

 

Workshop-ul pe care il sustinem se desfasoara pe parcursul a doua zile si insumeaza 10h, ce contin atat informatii teoretice cat si practice. Numarul de locuri este limitat la 8, pentru a da posibilitatea trainer-ului sa lucreze cu fiecare in parte. Participantii vor putea exersa la acest workshop cele discutate, fiind alocat timp pentru a experimenta in program notiunile si conceptele studiate.

 

EDITAREA SI INDEXAREA FOTOGRAFIILOR – 14-15 februarie 2015 - Brasov
Durata: 2 zile (10h)
Taxa: 300 lei (include instruirea de la workshop si coffee break)

 

Mai multe detalii si inscrierea aici.
Ca sa iti faci o idee despre cat iti poate fi de util este acest workshop, citeste parerile celor care l-au urmat, la rubrica Testimonial de la link-ul de mai sus.

 

Va asteptam!


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Photo tour - 30 Noi 2018
Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 05 Sep 2019

PARTENERI

SUSTINEM