STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Tura foto aniversara Photolife
cu Dan Dinu si Tatiana Volontir in Padurea de la Reci

Anul acesta se implinesc 8 ani de cand am lansat primul curs la Photolife, asa ca va invitam cu mic cu mare la o noua tura aniversara, desfasurata unde altundeva daca nu in padurea de la Reci, dupa cum ne este traditia. Tura este deschisa tuturor celor care au participat la unul dintre cursurile noastre, fie el de la Brasov, Bucuresti sau online, la un workshop sau photo tour, sau oricaror alti prieteni care vor sa ne cunoasca. Ca de obicei gazda va este fotograful Dan Dinu, cel care va va povesti despre proiectele noastre viitoare si care va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie despre orice serviciu pe care il oferim. La aceasta intalnire aveti ocazia sa o cunoasteti si pe Tatiana Volontir, trainer la Photolife, care va poate da sfaturi pretioase despre cum sa fotografiati oameni si despre cum sa va folositi de lumina naturala pentru a crea imagini frumoase.

Si de aceasta data cei de la Nikon ne sunt alaturi si va aduc la testare cele mai noi echipamente, printre care aparatele foto Df, D750, D5500, D4s, D810 si obiectivele 20mm f/1.8, 300mm f/4, 18-140mm, 80-400mm, 70-200mm f/4, 85mm 1.8, 35mm 1.8FX si 18-300mm. Reprezentatul Nikon va va oferi toate informatiile necesare de care aveti nevoie despre aparatura si va va indruma cu sfaturi despre aparatul pe care il detineti.

Intalnirea va avea loc sambata 4 aprilie, in gara Brasov la ora 9 (parcarea de langa statia de Taxi), de unde o sa ne deplasam cu masinile personale pana in zona. Cei care vin cu trenul vor putea merge mai departe cu ceilalti participanti.


Traseul este unul usor si se poate parcurge fara niciun fel de dificultate. Este necesara o pereche de incaltari care sa permita deplasarea pe jos (ghete, bocanci), o geaca de vant sau ploaie si un mic rucsac pentru echipament, in care sa incapa si o sticla cu apa si un sandvis.

Pentru a ne putea organiza, va rugam sa ne anuntati prezenta la adresa de mail contact@photolife.ro.
Participarea este gratuita. Daca mai aveti orice alta nelamurire, nu ezitati sa ne contactati.

Toate bune si va asteptam.


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Eveniment - 15 Noi 2018 - 15 Dec 2018
Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 23 Mai 2019
Photo tour - 24 Ian 2020

PARTENERI

SUSTINEM