STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Atelier foto Poiana Marului
cu Andrei Baciu, Cristina Tinta si Dorin Bofan

Dacă am întrebat „De ce fotografia?”, acum trebuie să şi răspundem! Două sunt, dragi prieteni întru ale luminii, premizele întâlnirii pe care avem bucuria să v-o propunem. O dată, că fotografia nu înseamnă doar momentul apasării pe buton, ci întreaga experienţă care te duce acolo şi, de acolo, încă mai departe. Pare că acest mijloc de exprimare vizuală e despre oameni (în frunte cu cel ce apasă butonul şi cu cel ce priveşte apoi imaginea), animale, copaci, ape, lumină, lumini şi obiecte. Şi aşa şi este, dar nu în felul strict descriptiv şi mecanic pe care l-am bănui de la depărtare.

În al doilea rând, socotim că funcţia de căpătâi a oricărei întâlniri de genul acesteia nu este aceea de a oferi răspunsuri prefabricate mecanic ori magnific de inutile teorii sforăitoare. Nu, ci, mai degrabă, ea este aceea de a stimula acele izvoare mirabile ce abia aşteaptă, în fiecare dintre noi, să fie eliberate din robia prea multor servituţi cotidiene. Căci, cine ştie?, dacă prin fotografie ne reînvăţăm de fapt să privim, poate, prin aceasta, ne cresc şansele de a deveni, da, noi înşine.
 
Data desfasurare: 30.04 – 3.05.2015
Lector: Cristina Ţintă, Andrei Baciu şi Dorin Bofan

Pentru detalii de participare si plata va rugam accesati link-ul: http://www.dorinbofan.com/PhotoTours/Poiana-Marului


Pretul atelierului este: 790 lei
Locurile se ocupă în ordinea efectuării plăţii. Data ultimă de achitare este 20 aprilie 2015. În cazul în care un participant nu mai poate veni şi anunţă acest lucru cu mai puţin de două săptămâni înainte de începerea atelierului, primeste inapoi suma de 350 lei. De asemenea, dacă un participant se declară nemulţumit de activităţile atelierului foto, el poate solicita returnarea a 50% din taxă.


Preţul include:
• cazare în camere duble cu grup sanitar propriu; • toate mesele; • prezentările fiecărui instructor; • sfaturi şi îndrumare pe teren; • sesiuni de feedback; • un exemplar din cartea „De ce fotografia?”.


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Eveniment - 15 Noi 2018 - 15 Dec 2018
Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 23 Mai 2019
Photo tour - 24 Ian 2020

PARTENERI

SUSTINEM