STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Oamenii in fotografie
curs foto online cu Tatiana Volontir si Luiza Boldeanu

O noua sesiune de curs incepe la Photolife in această toamna, dedicata fotografiei de portret documentar, conceptual sau artistic. Tatiana Volontir si Luiza Boldeanu va asteapta si de aceasta data sa le insotiti intr-o calatorie fotografica, in care sa descoperiti tot ceea ce este mai important in acest gen de fotografie. O sa descoperiti lectii interactive, cu foarte multe studii de caz si exemple practice, o grafica frumoasa si usor de asimilat, cu aproximativ 800 de imagini din care sa invatati si cu lectii bine structurate ce insumeava nu mai putin de 400 de pagini. O sa puteti invata foarte multe de la Tatiana si Luiza, atat despre abordarea subiectului, cât si despre compozitie, lumina și cum sa spuneti o poveste in imaginea pe care o realizati.


Sustinem aceasta formula de invatare a fotografiei de aproape sase ani, iar feedback-ul obtinut de la cursanti ne-a indemnat intotdeauna sa mergem mai departe si sa evoluam impreuna, asa ca nu ezitati sa va alaturati si voi familiei Photolife.

Incepe in:        16 septembrie 2015
Taxa:              450lei (include indrumarea foto, suportul de curs si diploma de participare)

Mai multe informatii gasiti aici.

In aceasta toamna sustinem intre 10-13 septembrie si un nou workshop, Portretul conceptual si fine art, unde aveti ocazia sa invatati de la Luiza si Tatiana mai multe despre acest gen fotografic si puteti fotografia alaturi de ele un model in diferite ipostaze care sa ilustreze anumite povesti.

Mai multe detalii gasiti aici.

Va asteptam!


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Eveniment - 15 Noi 2018 - 15 Dec 2018
Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 23 Mai 2019
Photo tour - 24 Ian 2020

PARTENERI

SUSTINEM