STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Africa
povesti din safari spuse de Dan Dinu

Fotograful Dan Dinu, alături de Ceainăria Open Heart și Photolife, te invită în 09 septembrie la Brașov să asculți povești din Africa la o ceașcă de ceai Rooibos, într-un eveniment aparte.

Continentul african crează dependență și imediat ce l-ai părăsit o să îți dorești să te reîntorci. Dan Dinu a vizitat și fotografiat trei țări africane și tot atâtea habitate specifice acestui continent. A început cu savanele est africane din Kenya, a continuat cu junglele și lacurile din Uganda și a culminat cu deșertul din Namibia. Aventurile lui vă sunt povestite acum chiar de către fotograf și însoțite de multe imagini interesante într-un mediu care te îndeamnă la astfel de escapade, Ceainăria Open Heart din inima Brașovului.

Vino și tu să afli povești inedite din safari, despre cele mai faimoase animale pe care le vezi zilnic în documentare, despre cum este să stai în mijlocul a mii de antilope Gnu sau la doar câțiva metri de un leu, despre o întâlnire mai mult decât personală cu un cimpanzeu în mediul lui natural, despre cum este să asiști la o vânătoare alături de un ghepard sau, de ce nu, despre cum este să trăiești pentru câteva ore în inima unui sat african.

Videoproiecție:       09 septembrie ora 18:30
Expoziție:               09 septembrie - 09 octombrie 2015 între 10:00  – 23:00

Ceainăria Open Heart se află pe strada Michael Weiss, nr. 18, etaj 1 în Brașov.

Vă așteptăm.


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Eveniment - 15 Noi 2018 - 15 Dec 2018
Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 23 Mai 2019
Photo tour - 24 Ian 2020

PARTENERI

SUSTINEM