STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Strada in focus
intalnire cu Cristina Tinta si Mirela Momanu

După o scurtă vacanță, Photolife și Librăria Okian din Brașov reiau proiectul Întâlnire cu Fotografia. Am avut ocazia până acum să îi vedem pe Tatiana Volontir, Luiza Boldeanu, Dorin Bofan, Zoltan Nagy, Vlad Eftenie, Andrei Baciu și Anca Cernoschi, așa că o să continuăm lista cu două nume la fel de interesant ca și cele de până acum, Cristina Țintă și Mirela Momanu. Terenul lor de joacă este un loc pe care mulți dintre noi îl ignoră, deși îl folosesc zilnic... strada. Uneori atât de banală pentru trecători, poate spune multe povești interesante, iar în imaginile celor două fotografe o să descoperim exact asta: povești spuse prin instantanee bine gândite sau prin momente captate cu noroc, imagini abstracte prin viziuni geometrice și siluete care parcă redau atenporalitatea acestui loc.

Prin aceste întâlniri o să aveți ocazia să cunoașteți diverși fotografi, o să puteți să discutați despre anumite genuri fotografice sau despre anumite tematici interesante, o să puteți face schimburi de idei, iniția proiecte și, nu în ultimul rând, o să vă puteți face prieteni noi care împart aceeași pasiune cu voi. Gazda fiecărei întâlniri fotografice va fi Dan Dinu, care va modera discuțiile cu invitații, vă va prezenta idei noi și vă va lansa provocări.

Înscrierile la aceste întâlniri se fac în baza unei confirmări, locurile în sală fiind limitate. Pentru înscriere și alte informații puteți folosi florin.ifrim@okian.ro sau numărul de telefon  0728 728 315. Intrarea este liberă.

Strada în focus – invitați Cristina Țintă și Mirela Momanu, moderator Dan Dinu

Vineri 25 septembrie ora 18:30 - Librăria Okian, str. Mureșenilor nr. 1

Vă așteptăm!


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Eveniment - 15 Noi 2018 - 15 Dec 2018
Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 23 Mai 2019
Photo tour - 24 Ian 2020

PARTENERI

SUSTINEM