STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


PhotoLife expo
cele mai frumoase imagini din turele noastre din 2015

La PhotoLife ne place să călătorim, să descoperim și să fotografiem locurile minunate prin care mergem, însă în același timp nu vrem să fim egoiști și să păstrăm aceste amintiri frumoase numai pentru noi, așa că ne place să le și împărtășim. Așa cum v-am obișnuit de ceva ani încoace, vă așteptăm împreună cu Librăria Okian din Brașov la o expoziție foto, care să celebreze locurile pe care le-am văzut împreună.

Cel de-al optulea an al nostru de existență ne-a purtat prin locuri deja cunoscute, cum ar fi Irlanda de Nord, Delta Dunării sau Maramureșul, însă am venit și cu locații noi, aproape toate în premieră în România, cum ar fi Namibia, Islanda, Lofoten, Scoția sau Iordania. Am trăit împreună momente unice, de la valurile uriașe din Ballintoy în Irlanda și până la pășitul printr-un vulcan în Islanda, de la luminile spectaculoase ale Aurorei în Lofoten și până la adrenalina dată de vânătoarea unui ghepard în Namibia, sau de la vremea capricioasă îndurată în Scoției și până la ceaiul băut cu beduinii în deșertul Iordaniei. Tot acest periplu fotografic este dedicat pasiunii cu care fiecare expozant declanșează de fiecare dată, este dedicat bucuriei pe care o resimți atunci când vezi o imagine bună, este dedicat prieteniilor formate la fiecare întâlnire în parte. Toate imaginile din expoziție sunt realizate în cadrul turelor foto organizate la PhotoLife, indiferent că au fost ture practice de la curs, workshop-uri din țară sau photo tour-uri în diverse colțuri ale lumii.

Fotografii care expun sunt: Alexandra-Irina Ionescu, Alexandru Bobeică, Alexandru Preoteasa, Alexandru Mazăre, Claudiu Drocas, Cristian Bălteanu, Cristian Cerghedean, Daniela Barac, Diana Popescu, Florentina Tîlvîc, Gabriel Barac, Gabriela Dragomir, Gheorghe Butoeru, Laurent Lefevre, Lehel Gyorgy, Liviu Dragomir, Luiza Cerghedean, Mariana Cotoi, Nicoleta Varga, Răzvan Iliescu, Remus Munteanu, Sorin Tarcea, Tina Genovia Obreja și Vlad Popescu.

Expozitie: 02-29 februarie 2016
Vernisaj: marți 02 februarie ora 18.00

Librăria Okian se află în Brașov, str. Mureșenilor nr. 1, iar programul de vizitare este luni – vineri 12:00-20:00, sâmbătă 11:00-19:00.


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Eveniment - 15 Noi 2018 - 15 Dec 2018
Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 23 Mai 2019
Photo tour - 24 Ian 2020

PARTENERI

SUSTINEM