STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Tura foto aniversara PhotoLife
la noua ani de existenta

Iată că se împlinesc 9 ani de la primul nostru curs foto lansat la PhotoLife. S-au întâmplat multe de atunci, echipa noastră a crescut, am realizat multe workshop-uri și ture foto și am străbătut lumea în căutare de imagini frumoase, alături de mulți dintre voi. Foarte mulți aș putea spune, peste 1000 de participanți ne-au fost alături în acești nouă ani. Așadar, ca de obicei, vă invităm cu mic cu mare la o nouă tură aniversară, desfășurată în locul nostru de suflet, pădurea de la Reci. Tura este deschisă tuturor celor care au participat la unul dintre cursurile noastre, fie el de la Brașov, București sau online, la un workshop sau photo tour, sau oricăror alți prieteni care vor să ne cunoască. Gazdă vă este ca de obicei fotograful Dan Dinu, cel care vă va povesti despre proiectele noastre viitoare și care vă va oferi toate informațiile de care aveți nevoie despre orice serviciu pe care îl oferim.

Și de această dată cei de la Nikon ne sunt alături și vă aduc la testare cele mai noi echipamente, printre care și nou lansatul D5. Reprezentatul Nikon vă va oferi toate informațiile necesare de care aveți nevoie despre aparatură și vă va îndruma cu sfaturi despre aparatul pe care îl dețineți.

Întâlnirea va avea loc sâmbătă 2 aprilie, în gara Brașov la ora 9 (parcarea de lângă stația de Taxi), de unde o să ne deplasăm cu mașinile personale până în zonă. Cei care vin cu trenul sau care nu au o mașină, vor putea merge mai departe cu ceilalți participanți.

Traseul este unul ușor și se poate parcurge fără niciun fel de dificultate. Este necesară o pereche de încălțări care să permită deplasarea pe jos (ghete, bocanci), o geacă de vânt sau ploaie și un mic rucsac pentru echipament, în care să încapă și o sticlă cu apă și un sandviș.

Participarea este gratuită. Dacă mai aveți orice altă nelămurire, nu ezitați să ne contactați.

Toate bune și vă așteptăm.


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Eveniment - 15 Noi 2018 - 15 Dec 2018
Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 23 Mai 2019
Photo tour - 24 Ian 2020

PARTENERI

SUSTINEM