STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Milvus - concurs de fotografie
a opta editie te asteapta

Iubim natura și totuși ne îndepărtăm de ea. Admirăm pe rețelele sociale mii de fotografii cu peisaje care îți taie răsuflarea, toate fiind experiențe ale altor oameni. Noi te provocăm să ieși din casă, să te bucuri de soare, de natură, de liniștea și pacea pădurilor, de susurul izvoarelor și măreția animalelor sălbatice. Te îndemnăm să imortalizezi aceste momente și să participi la cel de-al VIII-lea Concurs Internațional de Fotografie de Natură „Milvus”.

 

Ai la îndemână două secțiuni unde poți înscrie câte patru fotografii: Peisaje și Animale Sălbatice, condiția principală este ca acestea să fie realizate în condiții naturale și nu editate pe calculator. Te rugăm să respecți Natura, este important să nu deranjezi animalele sălbatice în timp ce realizezi instantaneele!

 

Juriul celui de-al VIII-lea Concurs este deja consacrat, ne fac onoarea: Tamás András, Kerekes István și Dan Dinu.

 

Data limită de înscriere în concurs este 6 august, jurizarea are loc în data de 20 august.

 

Marele premiu  – Trofeul MILVUS constă într-un certificat de merit și 500 de euro, însă fiecare categoria va avea trei câștigători. În paralel, fotograful  care a cucerit publicul pe Facebook și cel mai bun fotograf român vor primi un pachet special din partea noastră.

 

Toate informațiile de care ai nevoie pentru a participa le găsiți pe http://milvus.ro/peisaje-si-animale-salbatice/8369

Mult succes!


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Eveniment - 15 Noi 2018 - 15 Dec 2018
Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 23 Mai 2019
Photo tour - 24 Ian 2020

PARTENERI

SUSTINEM