STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


PhotoLife expo 2016
pentru participantii la turele noastre foto

În fiecare an vă invităm să participați la o expoziție foto ce vă este dedicată în întregime. PhotoLife expo este compusă din imaginile voastre, cele pe care le-ați realizat alături de noi la turele de peste an în care am mers împreună. Indiferent că a fost o tură practică de la curs, un workshop sau un photo tour, o întâlnire aniversară sau tabără, sunteți bineveniți să vă înscrieți. Avem în 2016 multe ture pe care le-am realizat, iar expoziția o să reunească imagini din exoticul Vietnam, de pe Coasta Jurasică a Dorsetului, din lumea montană a Mont Blancului, din capricioasa Scoție sau inedita Bretanie, sau din minunata lume a Aurorelor Boreale suprinse în Lofoten. Normal că nu pot lipsi imagini din România, din Deltă, din Maramureș, din zona cetăților medievale din inima Transilvaniei, din tabăra din Apuseni sau de la workshop-ul de portret fine-art.

 

Expoziția este deschisă tuturor celor care au participat alături de noi la o tură foto, iar selecția de imagini va fi vernisată la Brașov, în cadrul Librăriei Okian pe tot parcursul lunii decembrie.

 

Pentru a participa trebuie sa ne trimiteți 10 fotografii în format JPG, cu latura mare de 2000px, dintre cele mai bune realizate de voi în turele noastre foto din 2016. Trebuie să trimiteți aceste imagini până pe 22 noiembrie. După o selecție a materialului primit, vom alege imaginile care se vor regăsi în expoziție. O selecție mai extinsă se va regăsi și în numărul din acest an al revistei PhotoLife.

 

Toate bune și așteptăm fotografiile voastre.


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Eveniment - 15 Noi 2018 - 15 Dec 2018
Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 23 Mai 2019
Photo tour - 24 Ian 2020

PARTENERI

SUSTINEM