STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Muntele
expozitie Forona in Piata Sfatului

Organizația fotografilor de natură din România - Forona și Canon, vă așteaptă să vedeți o expoziție dedicată muntelui ce va fi expusă în Piața Sfatului din Brașov în cadrul Alpin Film Festival, cu sprijinul Primăriei Brașov, Muzeului Județean de Istorie și Agenției Metropolitane Brașov. Sunt expuse 38 de fotografii în format mare, 100x70 cm, ce au fost imprimate pe Canon Océ Arizona 6170XTS. O caracteristică importantă este că panourile sunt iluminate și pot fi văzute în condiții optime chiar și pe timp de noapte.

 

Fotografii care expun sunt: Alexandru Preoteasa, Bela Simon, Costas Dumitrescu, Cristian Goga, Dan Dinu, Dorin Bofan, Florentina Tîlvîc, Horia Bogdan, Laurent Lefevre, Remus Munteanu, Șerban Sîmbotelecan, Zoltan Nagy și Zsolt Andras Szabo.

 

Expoziția va fi deschisă între 23-30 ianuarie 2017 și reunește peisaje montane și faună, atât din România cât și din alte țări. Vernisarea expoziție se va face miercuri 25 ianuarie de la ora 17, când veți avea ocazia să îi cunoașteți pe unii dintre fotografii care expun și să aflați mai multe despre organizația noastră.

 

Forona a fost înființată în anul 2015 și reunește unii dintre cei mai cunoscuți fotografi de peisaj de la noi din țară. Organizația își propune promovarea fotografiei de natură și conservarea zonelor naturale prin implicarea membrilor în proiecte ce vizează arta fotografică și protecția mediului. Un alt aspect important este legat de o conduită etica în fotografia de natură, pe care membrii Forona își propun să o respecte și să o promoveze.

 

Mai multe informații despre membrii actuali și despre înscrierea în organizație găsiți pe www.forona.ro

 

Vă așteptăm!


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Eveniment - 15 Noi 2018 - 15 Dec 2018
Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 23 Mai 2019
Photo tour - 24 Ian 2020

PARTENERI

SUSTINEM