STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Foto-documentarea faunei
prezentare Dan Dinu si Cristian Goga la F64

Fotografia documentară este extrem de importantă din punct de vedere istoric, pentru că ne reflectă o lume care la un moment dat poate să nu mai existe, însă în același timp este foarte importantă și pentru studiu.

 

PhotoLife și F64 vă invită miercuri 14 iunie, la o întâlnire cu Dan Dinu și Cristian Goga, doi pasionați de fotografia documentară ce are ca subiect animalele sălbatice. Cei doi vă vor povesti despre ce înseamnă pentru ei fotografia wildlife și de ce este importantă și o abordare documentară a acestui subiect.

 

Cristian se ocupă aproape exclusiv de acest gen de fotografie, poate și datorită pasiunii lui pentru păsări, pe care vrea să le ilustreze în toată splendoarea lor. Dan folosește fotografia documentară în diverse proiecte în care este implicat și în care abordarea faunei în acest fel este esențială. Cei doi fotografi au mers în multe ture împreună și se completează foarte bine când vine vorba de abordarea animalelor în fotografie. La eveniment o să ai ocazia să îi cunoști, să le pui întrebări, să afli ce înseamnă cu adevărat documentarea faunei, să faceți schimb de idei și, de ce nu, să poți închega noi prietenii cu oameni care au aceeași pasiune ca tine.

 

Evenimentul are loc pe 14 iunie de la ora 19 în sala expozițională a magazinului F64 din București, aflat pe bulevardul Unirii nr. 45.

 

Vă așteptăm!


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Photo tour - 30 Noi 2018
Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 05 Sep 2019

PARTENERI

SUSTINEM