STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Concurs foto Milvus
cel mai important concurs foto de natura din Romania

Fii îndrăzneț și cucerește lumea plantelor și a ciupercilor prin instantanee memorabile! Fii curajos și vânează cu aparatul de fotografiat momente unice din viața animalelor sălbatice! Fii ambițios și participă cu peisaje românești la concursul de fotografie Milvus!

 

Oricare ar fi subiectele tale, așteptările îndelungate pentru momentul perfect, cărările de munte și drumurile prăfuite pe care le străbați, instantaneele tale vor fi mereu mărturia dragostei tale față de Natură și Frumos. Alege să împărtășești aceste momente cu noi, înscrie-te în Concursul Internațional de Fotografie de Natură „Milvus”!

 

Categoriile din acest an:

Natura (peisaje, plante, ciuperci, fără animale)

Animale sălbatice

Natura din România (categorie dedicată exclusiv fotografilor români).

 

Poți trimite maxim patru fotografii pentru fiecare secțiune, pe care le vei încărca pe pagina specială - http://milvus.ro/en/photocontest. Detaliile tehnice le aflii pe http://milvus.ro/RO/english-contest-rules.

 

Marele premiu constă în Trofeul Milvus, un certificat de merit și un premiu de 500 de euro, însă fiecare categorie va fi premiată separat. Locul I – 200 de euro, locul II – 100 de euro, locul III – un pachet promoțional Milvus, toate aceste premii sunt însoțite de certificate de merit.

 

Juriul nostru este format din profesioniști consacrați – Tamás András AFIAP – artist fotograf, președintele juriului, Kerekes István EFIAP/diamond1, Hon.FtGM – artist și fotograf de natură și Dan Dinu AFIAP – fotograf de natură.

 

Data limită pentru înscrierea în concurs este 6 august 2017!

 

Mai multe detalii despre taxele de înscriere găsești pe pagina noastră http://milvus.ro/RO/english-contest-rules.

 

Ca în fiecare an, publicul va vota fotografia preferată, în timp ce toate fotografiile selectate de juriu vor participa la o expoziție itinerantă. Fii parte din ea!


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Eveniment - 15 Noi 2018 - 15 Dec 2018
Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 23 Mai 2019
Photo tour - 24 Ian 2020

PARTENERI

SUSTINEM