STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Descopera Romania Salbatica
episod making of

În urmă cu mai bine de un an se lansa serialul Descoperă România Sălbatică, în care Dan Dinu vă purta într-o călătorie fotografică prin rezervațiile naturale ale țării. Te invităm de această dată să descoperi povestea din spatele serialului și momentele mai mult sau mai puțin haioase surprinse la filmări. „Am petrecut multe zile în teren, am fost plouați aproape în fiecare tură, am fost surprinși de viscol, am cărat mult echipament în spate, însă am avut parte de nenumărate momente frumoase.” ne spune Dan Dinu.

 

În primul sezon ați avut ocazia să călătoriți în Mestecănișul de la Reci din Covasna, Delta Dunării, Valea Ialomiței din Parcul Natural Bucegi, Zona Padiș din Parcul Natural Apuseni și Masivul Ciucaș. Găsiți toate episoadele pe www.romaniasalbatica.ro/ro/filme

 

Fotograful Dan Dinu și videograful Cosmin Dumitrache au lucrat pentru acest serial mai bine de doi ani. Descoperă România Sălbatică își propune să te poarte prin intermediul fotografiei, în unele dintre cel mai interesante zone ale țării, dar și să îți arate locuri mai puțin cunoscute, însă la fel de frumoase și pline de viață.

 

Serialul vine ca o completare la proiectul România Sălbatică, o inițiativă a lui Dan Dinu în colaborare cu WWF (World Wide Fund for Nature), cel mai mare proiect de fotografie de natură realizat până acum în țară. Dan a avut încă de la început în minte realizarea unui film documentar despre natura de la noi, însă totul a stagnat până când Cosmin și-a manifestat interesul să sprijine acest proiect. Cei doi au pus bazele NTD (Nature and Travel Documentaries) și au conceput acest serial documentar, care pe parcursul fiecărui episod vă va plimba printr-o altă zonă naturală deosebită. Mai multe despre proiectul celor doi puteți găsi aici www.ntdfilm.ro/descoperaromaniasalbatica 

 

Dan este prezentatorul filmelor și pe lângă informații despre locurile vizitate, vă va da și multe sfaturi despre fotografie. Sezonul doi este deja filmat aproape integral și vă va purta prin alte cinci zone naturale deosebite: Parcul Național Ceahlău, Parcul Natural Porțile de Fier, Parcul Național Piatra Craiului, Pădurea Craiului și Parcul Natural Grădiștea Muncelului - Cioclovina.

 

Vă invităm să vedeți episodul de making of aici www.romaniasalbatica.ro/ro/filme/makingof1-5


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Eveniment - 15 Noi 2018 - 15 Dec 2018
Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 23 Mai 2019
Photo tour - 24 Ian 2020

PARTENERI

SUSTINEM