STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Tabara PhotoLife
Cobor 2017

Așa cum v-ați obișnuit deja, în fiecare an PhotoLife te invită într-o tabără foto complet gratuită. Dacă ești pasionat de peisaje rurale, cai, oameni faini și viața de la țară, PhotoLife, Ferma Ecologică din Cobor și Nikon te invită la o tabără foto gratuită în Colinele Transilvaniei, pentru a petrece patru zile în lumea satului transilvănean. Locurile la această tabără se ocupă printr-un concurs, ce va fi jurizat de Dan Dinu și alți traineri PhotoLife. În tabără vei avea ocazia să fotografiezi peisajul din zona satului Cobor și caii pe care cei de la fermă îi găzduiesc în regim de pensiune aici, să cunoști oameni la fel de pasionați ca și tine și să înveți mai multe despre fotografie, de la Dan Dinu.

 

Tabăra se desfășoară între 28 septembrie - 01 octombrie 2017 la Ferma Ecologică din Cobor, un proiect important de conservare a biodiversității pășunilor care îmbină perfect o destinație eco-turistică deosebită, produse organice, un loc minunat pentru cai și povestea satului românesc ce are nevoie de susținere.

 

Nikon sprijină această tabăra cu aparatură foto de ultimă generație, așa că pe parcursul celor patru zile ai ocazia să testezi diverse echipamente, inclusiv proaspătul lansat Nikon D850.

 

Pentru că avem mulți prieteni și pentru că locurile noastre sunt totuși limitate, iată ce trebuie să faci pentru a putea participa:

 

-    Dacă ai cont de Facebook, intră pe pagina noastră www.facebook.com/photolife.ro și dă-i un like, pentru a intra în concurs;

 

-    Trimite cele mai frumoase trei imagini ale tale pe adresa contact@photolife.ro. Nu contează tematica aleasă sau tehnica de realizare, trebuie doar să comunice cât mai mult prin mesaj și compoziție. Nu uita să ne spui și numele tău complet în mail. Poți trimite imaginile până pe 10 septembrie 2017.

 

-     În 11 septembrie 2017, cele mai bune dintre imaginile trimise se vor publica pe pagina noastră de Facebook. Până pe data de 24 septembrie vor fi analizate imaginile și vor fi aleși câștigătorii. Fotografia care a strâns cele mai multe like-uri va primi automat un loc în tabără, iar restul de locuri vor fi ocupate după alegerea participanților de către un juriu format din trainerii Photolife.

 

La tabără o să aveți parte de provocări fotografice inedite, de mâncare bună (gătită chiar de unii dintre noi), de o atmosferă caldă și de multe surprize, nu de alta dar este tabăra care marchează 10 ani de PhotoLife.

 

Te așteptăm. Mult succes.


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Eveniment - 15 Noi 2018 - 15 Dec 2018
Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 23 Mai 2019
Photo tour - 24 Ian 2020

PARTENERI

SUSTINEM