STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Editarea si indexarea fotografiilor
workshop foto cu Dan Dinu

Foarte mulți fotografi aflați la început de drum cred că editarea necesită multă muncă, ce să mai vorbim de indexarea imaginilor pentru a le găsi mai ușor. Ore întregi de stat în fața computerului și de răsfoit prin foldere. Ei bine, nu este chiar așa, iar dacă urmezi câțiva pași simpli, ai șansa să fi mult mai organizat. Acești pași îți sunt explicați pe îndelete la workshop-ul nostru.

 

Lightroom este un program dezvoltat exclusiv pentru fotografi, cu ajutorul căruia puteți nu numai să vă editați imaginile, ci și să le organizați într-o bază de date conceputa profesionist și să scăpați astfel de miile de imagini împraștiate peste tot. O să vedeți ce înseamnă un  workflow-ul complet, de la declanșare și până la arhivare pe termen lung, o să învățați despre back-up, color management și calibrarea monitorului, RAW, histogramă și multe altele.

 

Workshop-ul se desfășoara pe parcursul a două zile și însumează 10h, ce conțin atât informații teoretice cât și practice. Numărul de locuri este limitat la 8, pentru a da posibilitatea trainer-ului să lucreze cu fiecare cursant în parte. Participanții vor putea exersa la acest workshop cele discutate, fiind alocat timp pentru a experimenta în program noțiunile și conceptele studiate. Trainer vă este Dan Dinu, care folosește cu succes acest program de mai bine de șapte ani și care vă va arăta exemplele de funcționare chiar pe baza lui de date.

 

EDITAREA SI INDEXAREA FOTOGRAFIILOR - 09-10 decembrie 2017 - Brașov

Durata: 2 zile (10h)

Taxa: 500 lei (include instruirea de la workshop și coffee break)

 

Mai multe detalii și înscrierea aici. Vă așteptăm!


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Photo tour - 30 Noi 2018
Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 05 Sep 2019

PARTENERI

SUSTINEM