STIRI & EVENIMENTE

SERVICII


Concurs foto Milvus
a Xa editie

Fiecare dintre noi vede Natura prin propriul suflet. Fiecare dintre noi captează Natura prin propriile mijloace. Alege să împarți cu noi NATURA TA! Participă la al X-lea Concurs Internațional de Fotografie de Natură „Milvus” la categoriile pe care le alegi tu. Înscrierile au loc până pe 24 iunie 2018, pe www.milvus.ro/en/photocontest.

 

Marele premiu constă în Trofeul Milvus, un certificat de merit și un premiu de 500 de euro, însă fiecare categorie va fi premiată separat. Locul I – 200 de euro, locul II – 100 de euro, locul III – un pachet promoțional Milvus, toate aceste premii sunt însoțite de certificate de merit.

 

Juriul nostru este format din profesioniști consacrați – Tamás András AFIAP – artist fotograf, președintele juriului, Kerekes István EFIAP/diamond2, Hon.FtGM – artist și fotograf de natură și Dan Dinu AFIAP – fotograf de natură.

 

Mai multe detalii despre taxele de înscriere găsești pe pagina noastră www.milvus.ro/en/photocontest-rules.

 

Ca în fiecare an, publicul va vota fotografia preferată, în timp ce toate fotografiile selectate de juriu vor participa la o expoziție itinerantă. Fii parte din ea!


ALTE STIRI & EVENIMENTE

CALENDAR

Eveniment - 15 Noi 2018 - 15 Dec 2018
Curs foto - 14 Ian 2019
Photo tour - 23 Mai 2019
Photo tour - 24 Ian 2020

PARTENERI

SUSTINEM