UTILIZARE

SERVICII


PhotoLife vă oferă mai multe tipuri de servicii cu tematică fotografică, ce vă vor ajuta să vă dezvoltați pasiunea pentru călătorie și fotografie. Cursurile foto, indiferent că sunt într-o anumită locație sau online, sunt destinate celor care vor să asimileze cunoștințele de bază despre fotografie, iar workshop-urile și photo tour-urile sunt destinate celor care vor să facă mai multă practică.


O descriere mai detaliată a fiecărui serviciu în parte și a modului general de desfășurare, găsiți la descrierea activităților de mai jos.


Copyright


Toate drepturile asupra fotografiilor prezente în acest site aparțin trainerilor noștri sau partenerilor implicați în acest proiect. Pentru dreptul de folosire a fotografiilor sau materialelor prezentate în acest site vă rugăm să ne contactați. Propunerile de colaborare vor primi răspuns în cel mai scurt timp posibil.


Toate fotografiile, imaginile, grafica, textul și conceptul grafic sunt proprietatea PhotoLife. Orice folosire a acestor materiale, sub orice formă, fără cesionarea dreptului de utilizare este interzisă. Orice abatere de la cele menționate mai sus și orice utilizare neautorizată a materialelor prezentate în acest site, se supune legilor în vigoare și va fi sancționată ca atare.


ACTIVITATI


PARTENERI

SUSTINEM